Isabelle sa s nami podelila o svoje kozmetické zážitky a skúsenosti a my sa neuveriteľne tešíme 🙂 ... že ešte nepoznáte jej špičkový blog a skvelé recenzie? My áno a o to viac si ceníme skutočnosť, že venovala svoj priestor a čas jednému z pokladov nášho e-shopu s organickou kozmetikou:
    http://www.isabelle.sk/c/pranarom-pranalixir-co...

    Čím sa zásobiť pred prichádzajúcim letom a slnečnými lúčmi? Čo chystať na dovolenku, na pláž alebo slnečné chvíle na terase?
    Malá ochutnávka toho, čo pre tento prípad pripravila príroda. A už onedlho sa tešte na zopár ďalších letných pomocníkov...
    http://www.organicday.sk/produkty/slnko-a-pokozka

    Esenciálne oleje chránia ľudí - čiste prírodná ochrana s repelentným pôsobením: http://www.organicday.sk/produkty/ochrana-s-rep...

    Vyskúšali sme za vás - Pretty BB Cream od Funny Bee Paris.
    Testovali sme na zmiešanom type pleti.
    Záver: nádherne prežiari pokožku, dodáva jej zdravý tón a jas a skutočne od prvého okamihu cítite ako vyživuje pleť. Absolútne neupcháva póry a hoci jeho krycia schopnosť je minimálna, jeho silné vlastnosti spočívajú v tom, čo sme už spomenuli.
    Pleť je na dotyk zamatová - až si treba chvíľu na tento pocit zvykať...
    Ideálne na deň, keď sa nechcete výrazne líčiť, na kúpalisko a pod.... (obr. vľavo)
    Ak si želáte silnejšie krytie, máme skvelý tip, samozrejme vyskúšaný (obr.vpravo) - použite jemnú vrstvu Pretty BB Creamu (hlavne na lícne kosti, chrbát nosa...) ako podklad pod opäť jemnú vrstvu minerálneho make-upu. Budete ohromení výsledným efektom dokonalej pokožky "ako na fotke z časopisu". A pritom pokožka stále dýcha, nedusí sa pod vrstvou syntetického make-upu alebo ťažkého krycieho BBčka. A my predsa vieme, že ak pokožka dýcha, tak vydrží dlho mladá a krásna. Takže z tohto pohľadu je tento BB Cream navyše aj dlhodobou investíciou do budúcna, nielen pre pár krásnych okamihov... dôkazom toho, ako tento krém blahodarne pôsobí na pokožku je stav pleti po večernom odlíčení - stále hladká a nebadať stopy únavy (všimli ste si, ako vám bežný make-up vyčerpáva pleť?...)

    Ďalšie tipy: nanášajte po troškách, lepšie sa prispôsobuje pokožke. Vôbec sa nemusíte obávať tmavej farby - jeho broskyňový odtieň (nie oranžový!!!) viditeľne splýva s pleťou. A vy sama si vytvorte svoj vlastný spôsob použitia - samostatne, alebo na obľúbený krém/fluid (záleží na momentálnom stave pokožky)
    Upozornenie: Mnoho z vás sa stane závislými na vôni 🙂

    K obrázkom:
    1. vľavo: samotný PrettyBB Cream nanesený na Adaptarôm Le Fluid (ľahkom fluide pre zmiešaný typ pleti)

    2. vpravo: na jemnej vrstve Pretty BB Creamu je pomocou kabuki štetca nanesená vrstvička Lily Lolo minerálneho make-upu v odtieni BARELY BUFF + Lily Lolo lícenka GODDESS
    http://www.organicday.sk/produkt/pretty-bb-crea...
    http://www.organicday.sk/produkty/vyrobca/lily-...

    Fotky nájdete na našom FB profile: http://www.facebook.com/OrganicDay

    Aromaterapia a moderné požiadavky? Bezpečnejšia a zreteľne účinnejšia alternatíva aromalampy?
    Zoznámte sa s príjemným ultrazvukovým difuzérom Sphera BB od Pranarôm, ktorý myslí najmä na deti - je špeciálne navrhnutý, čo sa týka funkčnosti aj dizajnu:
    http://www.organicday.sk/produkt/ultrazvukovy-a...

    Poznáte a využívate tzv. prekurzory v súvislosti s opaľovaním? Pripraviť pokožku na dotyk letných slnečných lúčov je rovnako dôležité ako ochrana pred prílišným pôsobením UV žiarenia.
    Platia 3 pravidlá:

    1. pripraviť
    2. chrániť
    3. ošetriť

    Prekurzory pripravujú pleť - vyživujú ju a stimulujú jej prirodzenú obranyschopnosť. Dôležitá je tiež prítomnosť antioxidantov, ktoré likvidujú voľné radikály - agresívne molekuly vznikajúce v organizme a napádajúce bunky (UV žiarenie súvisí so vznikom voľných radikálov), spôsobujú degeneráciu, poškodenie, predčasné starnutie...
    Preto minimálne pár týždňov pred dovolenkou a sezónou kúpalísk doprajte pokožke výnimočnú starostlivosť s výnimočnými rastlinnými olejmi plnými vzácnych látok:
    http://www.organicday.sk/produkt/mrkva-macerat-...

    Ako zdravo, jednoducho a v okamihu získať prvý bronz?
    http://www.organicday.sk/produkty/bronzer-rozja...

    Teplé dni si pýtajú opäť niečo špeciálne - pre mastnejšiu pleť je ideálne póry vyhladzujúce, hojivé a nádherne YLANGOM voňajúce botanické lotion od Hévéa.
    Má podobu ultrajemnej hmly z rozprašovača (sklenený flakón) - ako voňavý jarný dážď vám pohladí pleť.
    Vďaka RUŽI a ALOE VERA (ozajstná šťava) jej zabezpečí hebkosť od prvého okamihu...
    No a Mäta je opäť raz úžasne svieža...
    http://www.organicday.sk/produkt/cistiace-a-zma...

    A aby vám prvé prechádzky jarnou prírodou nič nepokazilo, venujte svojej pokožke malé ošetrenie aromaterapeutickým SOS sprayom s repelentným pôsobením - esenciálne oleje sú súčasťou prírody a chránia aj vaše zdravie... a navyše sa potešíte z príjemne sviežej a jemnej vône, ktorú ma na svedomí eukalyptus citrónovonný, levanduľa "Spike", jávska citronela a mäta... dokonale zapadnete na rozkvitajúcu lúku 🙂
    http://www.organicday.sk/produkt/sos-spray-repe...

    Chystáme sa na leto - aromaterapeutická ochrana proti komárom a hmyzu, bez chémie a syntetiky!
    http://www.organicday.sk/produkty/ochrana-s-rep...

    Vonia letnou pohodou a krásne vám vyčistí pleť a zbaví ju toxínov - OPALINE naša nová maska od Douces Angevines:
    http://www.organicday.sk/produkt/opaline-cistia...

    Na našej alchymistickej poličke á la Douces Angevines pribudli novinky: niečo pre citlivú/suchú pleť, niečo pre problémovú pleť, detox maska, orientálny vlasový fluid a niečo krásne voňavé, čo ale komáre nemajú radi (to v prípade odchodu do tepla, napokon aj sem raz prídu teplé letné večery...)
    http://www.organicday.sk/produkty/novinka

    Prvý francúzsky organický BB Cream je už na Slovensku - Biokozmetika Organicday.sk, ktorá zastupuje značku Funny Bee Paris vám s potešením predstavuje tento jedinečný produkt! Pretty BB Cream má prepracované zloženie, kombinuje organické ingrediencie s high-tech postupom výroby, ktoré sa dostali do pozornosti verejnosti aj médií, a sú patentom spoločnosti a značky Funny Bee Paris.
    Viac sa dozviete tu:
    http://www.organicday.sk/produkt/pretty-bb-crea...

    Trápia Vás na nohách "metličky" a rozšírené cievky? Pozrime sa, čo vymyslela príroda a laboratórium Pranarôm:
    http://www.organicday.sk/produkt/circularom-ole...