Vyskúšali sme za vás - Pretty BB Cream od Funny Bee Paris.
    Testovali sme na zmiešanom type pleti.
    Záver: nádherne prežiari pokožku, dodáva jej zdravý tón a jas a skutočne od prvého okamihu cítite ako vyživuje pleť. Absolútne neupcháva póry a hoci jeho krycia schopnosť je minimálna, jeho silné vlastnosti spočívajú v tom, čo sme už spomenuli.
    Pleť je na dotyk zamatová - až si treba chvíľu na tento pocit zvykať...
    Ideálne na deň, keď sa nechcete výrazne líčiť, na kúpalisko a pod.... (obr. vľavo)
    Ak si želáte silnejšie krytie, máme skvelý tip, samozrejme vyskúšaný (obr.vpravo) - použite jemnú vrstvu Pretty BB Creamu (hlavne na lícne kosti, chrbát nosa...) ako podklad pod opäť jemnú vrstvu minerálneho make-upu. Budete ohromení výsledným efektom dokonalej pokožky "ako na fotke z časopisu". A pritom pokožka stále dýcha, nedusí sa pod vrstvou syntetického make-upu alebo ťažkého krycieho BBčka. A my predsa vieme, že ak pokožka dýcha, tak vydrží dlho mladá a krásna. Takže z tohto pohľadu je tento BB Cream navyše aj dlhodobou investíciou do budúcna, nielen pre pár krásnych okamihov... dôkazom toho, ako tento krém blahodarne pôsobí na pokožku je stav pleti po večernom odlíčení - stále hladká a nebadať stopy únavy (všimli ste si, ako vám bežný make-up vyčerpáva pleť?...)

    Ďalšie tipy: nanášajte po troškách, lepšie sa prispôsobuje pokožke. Vôbec sa nemusíte obávať tmavej farby - jeho broskyňový odtieň (nie oranžový!!!) viditeľne splýva s pleťou. A vy sama si vytvorte svoj vlastný spôsob použitia - samostatne, alebo na obľúbený krém/fluid (záleží na momentálnom stave pokožky)
    Upozornenie: Mnoho z vás sa stane závislými na vôni 🙂

    K obrázkom:
    1. vľavo: samotný PrettyBB Cream nanesený na Adaptarôm Le Fluid (ľahkom fluide pre zmiešaný typ pleti)

    2. vpravo: na jemnej vrstve Pretty BB Creamu je pomocou kabuki štetca nanesená vrstvička Lily Lolo minerálneho make-upu v odtieni BARELY BUFF + Lily Lolo lícenka GODDESS
    http://www.organicday.sk/produkt/pretty-bb-crea...
    http://www.organicday.sk/produkty/vyrobca/lily-...

    Fotky nájdete na našom FB profile: http://www.facebook.com/OrganicDay