pa_ulin_a
14. sep 2019
137 

Naše "wellnesovanie" s DOVE

Bola som veľmi milo prekvapená, keď ma Modrý koník kontaktoval, že aj my sme z tých šťastných a bolo nám umožnené otestovať niekoľko produktov detskej kozmetiky DOVE. V tomto článku sa vám budem snažiť čo najviac priblížiť to, ako sme si toto testovanie užili...🙂

Náš maličký miluje kúpanie, tým pádom sme mali dostatok času odsledovať, či mu niektorý z dvoch umývacich gélikov nespôsobuje nejakú reakciu. Musím priznať, že Teo je veľmi nenáročné bábätko, čo sa kozmetiky týka. Sadlo nám snáď skoro všetko, čo sme doteraz vyskúšali a inak to nebolo ani s umývacími gelíkmi od Dove. Pri oboch gélikoch sa nám stalo, že sa nám nedopatrením dostali do očiek pri umývaní vláskov a malý ani nepostrehol, že sa niečo deje. Mne osobne viac vyhovoval ten z rady rich moisture práve pre krásnu bábätkovskú vôňu, ale nášmu ockovi sa zase viac páčil ten sensitive moisture. Taktiež musím poukázať aj na dizajn a dávkovanie flaštičiek, ktoré ocenia hlavne maminky menších bábätiek ako je náš Teo.

Musím sa priznať, že toto bol zo začiatku pre mňa veľký boj. Osobne neznášam krémovanie a ten pocit "mastných" rúk z krému. No po prvom krémovaní s Baby Dove Lotion Rich Moisture som bola veľmi milo prekvapená. Konzistencia krému je tak akurát, ani príliš tuhá, ani príliš tekutá. Ďalším príjemným prekvapením bolo, že nie je príliš mastný, preto sa veľmi rýchlo vstrebe do pokožky bábätka. Tak sme sa vyhli "šmýkaniu" a taktiež sa na nás nestihli nalepiť žiadne drobnôstky z pyžamka a perinky. Stačí ho celkom málinko a dieťatko má krásnu, jemnú, nádherne voňavú pokožku.

Posledné dva produkty, Baby Dove krém proti zapareninám a Baby Dove Wipes Rich Moisture, sme testovali spolu. V balení nájdete 50 vlhčených utierok s opäť veľmi príjemnou vôňou. Sú jemnučké na dotyk, nie sú príliš mokré a na mňa osobne spravili veľký dojem. Jediná vec, ktorú by som pri nich zmenila je otváranie. Lepiaca fólia časom prestane lepiť tak sa môže stať, že vám vrchné obrúsky mierne vyschnú. Tu by sa hodilo také to plastové otváranie. Tejko nemal nikdy problém so zaparenou riťkou, a tak to ostalo aj pri tomto krémiku od Dove. Neuškodil, nepolepšil, držali sme si tú istú formu. Balenie tohto krémiku som ocenila hlavne pri cestovaní, kedže je veľmi spratný a nezaberie príliš veľa miesta.

Na nás urobili tieto produkty od Dove určite dojem. Sprchové géliky, ale aj body lotion sa po tomto testovaní stanú našimi vernými kamarátmi... 🙂 Ak sa práve rozhodujete pri výbere kozmetiky pre vaše bábätko, dúfam, že vám moja recenzia na produkty od Dove pomôže. My s Tejkom vám ju odporúčamé všetkými desiatimi.

#recenzia #test_babydove2

Začni písať komentár...

Odošli