Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    palko_vladka
    1. dec 2019    Čítané 166x

    Ahojte mamičky,

    už začal zhon a Vianočné šialenstvo všade, ale asi v prvom rade v našich hlavách.

    Dnes je prvá adventná nedeľa a zároveň začal posledný mesiac v tomto roku 2019

    Prvá sviečka horí, všade sa ligocú svetielka 

    Dnešnou prvou adventnou nedeľou prišiel aj prvý väčší mráz 🙂 

    Balíček bol krásny a naplnený do plna a samozrejme ma veľmi potešil. Ovoniavala svokra, švagriná a aj suseda na návšteve 🙂 

    Po rozbalení balíčka som ako po prvom siahla po balzame na pery. Vôňa prvé vločky  je sladkastá, mne pripomína sladké Vianočné pečivo. Po nanesení sa pekne na perách ligoce, nechá ich pekné voňavé a hydratované. Ja balzam na pery určite teda odporúčam a veľmi rada ho miniem do úplného konca.

    Hneď ako druhé som siahla po kréme na ruky a v mojom balíčku som si našla práve ten s vôňou "V srdci Jedľového lesa"

    Vôňa mi pripomína skôr bylinkový wellness, alebo mužskú vôňu. Citrusovú vôňu tam môj nos veru necíti, ale vôbec mi to neprekáža. Má zaujímavú vôňu, ale neviem či by som pri ovoniavaní krémov v obchode práve po nej siahla aby bola na mojich rukách. Zložením je jemný, ľahký a rýchlo sa vstrebáva. Ruky sú po ňom jemné. 

    Vôňu jedľového lesa a citrusov som si vyskúšala aj na sprchovacou gély a taktiež sprchovacom oleji. Počas zimy si doprajem raz týždenne kúpeľ, voňavý a hydratačný. Skúsila som si teda priliať do kúpeľa tento olej ale nakoľko nepenil dobre, doliala som si tam aj trošku zo sprchovacieho gélu. Ten už vo vani urobil veľkú a voňavú penu. Bolo to fajn voňavé akoby som bola naozaj niekde v Tatrách v saune kde to vonia po lese a bylinkách. Takže to bolo pri sviečkach naozaj príjemné a moje telo bolo po kúpeli jemné a hebké. Takže som bola naozaj milo prekvapená.

    Po kúpeli som sa nakrémovala telovým mliekom s vločkovou vôňou a mohla som hebká a voňavá ísť spať. Krém veľmi dobre hydratuje moje suché členky a tak ho používam každý večer pred spaním na moje sušienkové nôžky a stal sa súčasťou môjho večerného rituálu.

    Tekutým mydlom na ruky som nahradila naše univerzálne mydlo v práci a tak si po umytí rúk sa aj tam teším zo sladkastej vône. Mydlo má jemné zloženie, nie je až také husté ale pení zato poriadne 🙂 a vôňa vydrží na rukách voňať celkom dlho.

    Ja som teda milo prekvapená z produktov. Škoda že nezaradili do testovania aj šumivú bombu do kúpeľa, na tú by som bola celkom zvedavá a je viac než isté že si ju kúpim sama aby som si ju vyskúšala.

    Podľa cien na e-shope táto Vianočná edícia v dvoch vôňach nie je vôbec predražená a navyše ju majú aj vo veľmi pekných darčekových baleniach, tak Vám vrelo odporúčam navštíviť ich web či kamennú predajňu a potešiť seba či Vášmu srdcu blízku ženupod stromčekom....a zvlášť teraz keď je na celom svete Black friday zľavové šialenstvo!

    Pekný večer Vám prajem. Spokojný  láskou, kľudom a pohodou bez zbytočného zhonu naplnený advent...nech ho máme predovšetkým vo svojich srdciach a sme čo najviac so svojou rodinou ako v zhone obchodných domov.

    Vladka

    #test_yvesrocher_vianoce

    Aj horúci kupeľ sa vie podariť s týmito vonavuckymi fľaštičkami ❤️🍊🌲

    #test_yvesrocher_vianoce

    Som ten typ ženy, ktorá si nevie predstaviť odísť z domu aby nemala na perách nič namazané, či už ide o rúž alebo balzam.

    Bazlam na pery ❄ "Prvé vločky" ❄ bol môj prvý vyskúšaný produkt z darčekovej krabičky na testovanie /ak teda nerátam ovoňanie všetkého čo mi prišlo hneď po otvorení 🙂

    Na perách sa krásne leskne, jemnučko sa nanáša a pre mňa krásne sladkasto vonia. Dostal čestné miesto na mojom nočnom stolíku ❤

    #test_yvesrocher_vianoce
    Pondelky nie sú až tak zle 🍀🙏👀💌