patkovamamina
27. júl 2018
172 

Varenie s Thermomixom

Ahojte mamičky ,či uz na materskej alebo pracovné🙂 Radi varíte ale nie vždy vám vyjde na to čas ? Poznám to .. Som Matka 9 ročného syna ,mám partnera ktorý má taktiež s prvého manželstva 9 ročného synčeka,pracujem 19 dní v mesiaci niekedy aj viac 🙂po 15 hodín denne .. stíham varit ,piecť nedokážem sa toho vzdať a samozrejme načo mám čas ? Na voľné chvíle zo svojimi chlapcami 🙂 či už bláznenie sa ,učenie ,spoločné aktivity je to jednoducho neskutočné a zato vdačím len a len Thermomixu. Postupns buden pridávať recepty fotky a videá 🙂Stači keď budete sledovat môj profil 🙂 Teším sa na Vás.

Thermomix Máme už dlhšie a teda webiek je na to dosť aj appky.. väčšinu receptov si stiahnem rovno z netu...

27. júl 2018

Je to niečo úžastne ,ja by som chcela dostať do povedomia každú maminku aby mali viac času na seba a svoju rodinu , mamičky ktoré uz Thrmx majú vedia o čom píšem 🙂

27. júl 2018

@patkovamamina len je to mám pocit na Slovenské mamičky ešte dosť položka mimo rozpočet. Ja sama som dosť zvažovala či áno či nie za "mixér".. áno milujem ho a využívam veľa ale..

27. júl 2018

@anjelicek26 samozrejme je to viac než dost ja som nezvažovala ani sekundu , záleží mi na zdravej strave celej rodiny a taktiež si treba uvedomit že za peniaze si človek čas nekúpi ale takto ho aspoň získa s milovanou rodinkou 🙂

27. júl 2018

Mne hlavne šetrí čas.. keď dôjdem z práce do hodiny musí byť jedlo na stole.. bez neho by to moc nešlo.

27. júl 2018

O tom to je 🙂 hlavne teplé a vždy výborné 🙂

27. júl 2018

Ahojte baby, teraz som nasla tento prispevok. Mam thermomix vyse roka, ale este som neskusala robit v nom cesto na parizske rozky a neviem najst recept ani na cookidoo ani na svetreceptu. Nemate skusenost? Hlavne mi ide o teplotu slahania bielkov s cukrom.

15. dec 2018

Začni písať komentár...

Odošli