patricia_trinityhotels
19. feb 2020
151 

Na výnimočnom pobyte - odmena za vysvedčenie

Viete kto je idolom vašich detí? U nás je ním Youtuber a my sme s ním strávili nezabudnuteľný víkend

Volá sa Lukáš Frlajs, na sociálnych sieťach sa prezentuje svojimi vtipnými videami a moje staršie deti sa ho nedokážu nabažiť.  Rozhodli sme sa ich odmeniť za skvelé polročné vysvedčenie a vďaka hotelu Atrium sa nám podarilo naplniť ich najtajnejší sen.

Odprevádzam syna do školy a na chvíľu sa zastavím, vidím ako kamarátovi ukazuje videá na telefóne, tie, ktoré pred pár dňami natočili na pobyte v Hoteli Atrium. Postupne sa okolo neho tvorí  skupinka rovesníkov a všetci ho s obdivom sledujú. Veď youtuberi sú pre mladých novodobými hrdinami a Frlajsa každý pozná.

Na víkendový pobyt do hotela Atrium sme sa vybrali práve kvôli špeciálnemu balíku s youtuberom. Do hotela sme preto zavítali úplne prvý krát ale je mi jasné, že to nebolo naposledy. Pobyt bol totiž zážitkom pre celú rodinu.

Mama, otec a tri deti (13, 11 a 3 roky). Pre niekoho je dovolenka, ktorú si užijú deti a oddýchnu si rodičia v takomto zložení nepredstaviteľná. Zo začiatku som tomu neverila ani ja a pobyt som vyberala hlavne kvôli najstaršiemu synovi. No Trinity Hotels a najmä ich animačný program ma rýchlo vyviedol z omylu. 

Po príchode na hotel nás prekvapila skvelá organizácia ubytovacieho procesu. Na recepcii sú prítomní animátori s rozkošnými maskotmi – Skalkom a Ozvenkou. Tým sa potešia najmä tí najmenší, no staršie deti si určite nenechajú ujsť čerstvé lievance, ktoré priamo na recepcií pripravuje šéfkuchár kulinárskeho štúdia Foodie.

Animačný  program je bohatý. Nájdete v ňom aktivity pre maličké deti ako hry v detskom kútiku alebo kreatívne dielne, no rovnako sa vďaka nemu zabavia aj starší napríklad na takej šmykparáde či pri hľadaní Skalkovho pokladu. Dospeláci sa samozrejme môžu zapojiť tiež, no väčšina si určite radšej užije chvíľku oddychu zatiaľ čo ich deti sú v rukách profesionálov.

Animačný program bol počas nášho pobytu obohatený aj o aktivity s našim obľúbeným youtuberom Frlajsom. Sobotné dopoludnie sme strávili plnením internetových výziev, poobede sme sa všetci spoločne prešli po krásnom prostredí Starého Smokovca, no a večer nás po tradičnej minidiskotéke čakala Frlajsova prednáška, kde sme sa  dozvedeli tipy a tajomstvá youtuberskej kariéry. 

 Takmer celý deň sme sa nezastavili, no únavu sme nepociťovali. Práve naopak, boli sme nonstop plný energie (možno aj z tej skvelej stravy, ktorá nás na večeri čakala) a už sme sa nevedeli dočkať nasledujúceho programu.

Najväčšou výhodou bol wellness, ktorý bol otvorený až do polnoci. Bazény aj s dvomi toboganmi, malý detský bazén, sauny a výrivka. Nič nám nechýbalo. 

Manžel a staršie deti zvolili aktívnejší oddych (ping pong, korčule či bowling). A ja som si užívala chvíle s najmenšou v MiniMe. Super bolo aj to, že pred hotelom je kopec, takže aj pobyt vonku sme si na sánkach poriadne užili 😊

Víkend sme si teda užili naozaj všetci. Je skvelé, že na Slovensku máme hotely, ktoré sa neboja držať krok s dobou a prinášajú svojim hosťom nezabudnuteľné zážitky.

Kristína 💜

Jakubko z Perinbaby. 😉

19. feb 2020
19. feb 2020

Začni písať komentár...

Odošli