petrah3
20. nov 2017
251 

Recept na zdravie

Ešte z čias detstva si pamätám na nepríjemnú chuť rybieho oleja, ktorý sa do mňa moja mama snažila natlačiť každý deň. Tento boj nevyhrala vždy, niekedy sa mi ho podarilo nebadane vypľuť. Už vtedy som si sľúbila, že ja takto svoje deti „týrať“ nebudem.

Medzitým som vyrástla a stala som sa mamou troch úžasných stvorení, mojich trojičiek. Od malička boli často choré. Nič vážne, len soplíky, kašeľ... No keď máte neustále choré deti a u lekára ste častejšie ako na ihrisku, začnete hľadať recept na zdravie. Najprv som vysadila mlieko, vraj „zahlieňuje“... Nepomohlo. Moje deti ignorovali aj liečbu liekmi na podporu imunity. A stále boli choré. Samozrejme, začala som hľadať alternatívu.

Zdravie nadovšetko

Sme rodina, ktorá sa snaží žiť zdravo. A keď som si na jednej internetovej stránke prečítala o výhodách rybieho oleja, hneď sa mi vynorili moje spomienky z detstva. Pohľad na moje tri smŕkajúce „žabky“ ma však presvedčil vyskúšať to. V lekárni som kúpila rybí olej Möller´s bez príchute. Doma som ho s nadšením otvorila a vrátila som sa o niekoľko rokov späť. Zdravie je zdravie. A deti vo všeobecnosti lepšie znášajú „iné chute“. A tak sme začali s terapiou rybím olejom. Detičky boli ešte maličké, na olej si rýchlo zvykli. A čuduj sa svete, po mesiaci nám lekárka volala, či žijeme, lebo nás dlho nevidela 🙂 Ja som však „vôňu“ rybieho oleja nedokázala prekonať, moja averzia z detstva bola silnejšia...

Prišlo leto, teplo, teda čas, kedy zvykneme byť zdraví a na rybí olej sme akosi pozabudli. Nespomenuli sme si naň ani na jeseň pri nástupe do škôlky. Kolotoč soplíkov, angín a zápalov priedušiek sa roztočil odznova. Opäť som vo veľkom surfovala po internete a hľadala všeliek, ktorý by nám pomohol. Všetkým. „Škôlkarské bacily“ totiž zvykli skoliť celú našu rodinu. A tak som sa zapojila do testovania rybích olejov Möller´s s dvoma príchuťami. A vybrali ma.

Prekvapenie vo fľaši

Rybí olej Möller´s s ovocnou príchuťou som otvorila ako prvý. Prekvapila ma jeho jemná, akoby cukríková  vôňa a... Nič iné, žiadna ďalšia aróma rýb. Žeby sa nemožné stalo skutočnosťou a ja by som ochutnala rybí olej? Zvedavosť mi nedala. A chutil mi. Už som nepochybovala, že tento olej sa stane u nás doma obľúbeným. Deti mi to potvrdili. Rybí olej Möller´s s ovocnou príchuťou nazvali „ďžúsikový liečik“ a pýtajú si ho vždy po večeri.

Svojho favorita medzi rybími olejmi Möller´s som objavila po otvorení druhej fľaše. Má úžasnú jemnú vôňu citróna. Rovnako ako prvý z testovaných olejov obsahuje omega-3 mastné kyseliny a vitamíny A, D a E. Vitamíny A a D sú dobré na imunitu, omega-3 sa starajú o srdce, mozog a zrak. Vitamín D je nevyhnutný na normálny rast a vývoj kostí u detí a hlavne v zimnom období môže naše telo trpieť jeho nedostatkom.

Dávkovanie je hračka

Pri užívaní rybích olejov Möller´s som si všimla aj jeho dômyselné balenie. Fľaška je ploská a dobre sa z nej dávkuje olej. Plastová  násadka na hrdla fľaše uľahčuje nalievanie oleja na lyžičku. A do násadka presne zapadá aj striekačka z liekov, ktorou si zasa uľahčujeme dávkovanie oleja u nás doma.

Za nás 100 bodov

Rybí olej Möller´s s príchuťou si v našej chladničke našiel stále miesto. Vďaka jeho testovaniu som zistila, že po ňom môže bez obáv siahnuť aj najväčší odporca „rybacej arómy“. A keďže je vhodný pre deti aj dospelých, je univerzálnym prostriedkom na udržanie zdravia celej rodiny.

Mňa testovanie presvedčilo!!!   

#test_mollers

19. nov 2017

krasne napisane, normalne mam chut utekat hned do lekarne a kupit si tento olej, ale tak pojdem az poobede :D
clanok ma jednoznacne presvedcil vyskusat tento olej (y)

22. nov 2017
Komentár bol odstránený

Začni písať komentár...

Odošli