podobova15
6. mar 2020
378 

Moje mäkké testovanie s Lull Loungewear

O tejto slovenskej značke som vedela dávno, preto ma veľmi potešilo, že som práve ja mohla testovať toto pre mňa veľmi príjemné oblečenie a ukázať ho aj ostatným mamičkám, ktoré o ňom nevedeli.

Balíček mi prišiel po dvoch dňoch od objednania, a veľmi ma potešila spätná väzba s e-mailom, či som s nákupom spokojná a či nepotrebujem niektorý z kúskov vymeniť.

Keďže som momentálne na rodičovskej dovolenke, vybrala som si prevažne športové kúsky, a to zateplené legíny, mikinu a víťaza môjho testovania - veľmi príjemné tričko. Keďže som oblečenie testovala aj počas našej dovolenky cez jarné prázdniny, veľmi využité boli u mňa zateplené legíny. Aj keď nešlo primárne o funkčné oblečenie v počasí, ktoré bolo aktuálne, v horskom prostredí mi absolútne stačili a nebola mi v nich zima. Ale aby som len nechválila, u mňa sa našlo malé mínus. Keďže šlo o bavlnu, v čiernej farbe boli na látke dosť viditeľne prachové čiastočky a, napríklad, chĺpky z oblečenia iného materiálu alebo bledej farby. Ale pri tomto druhu materiálu a farby sa to vyskytuje u väčšiny oblečenia, a je to úplne bežný jav. Ale musím vyzdvihnúť, aj keď som ich mala na sebe viac hodí,n nestratili svoju pružnosť, neroztiahli sa a pekne mi sedeli aj po dlhšej dobe, sedení v aute a podobne.

Jednoznačným favoritom u mňa je toľko ospevované tričko. Je mäkkého, príjemného materiálu. Má predĺžené rukávy, čo ma neskutočne potešilo, keďže práve toto je pri kúpe oblečenia môj najväčší problém a väčšina rukávov mi je vždy krátka. Keby bolo vo viacerych farbách, určite by sa už nachádzalo u mňa v šatníku.

Každý testovaný kus oblečenia som prala 3-4krát. Nestratili svoj tvar, ani farbu, takže po tejto stránke bola u mňa veľká spokojnosť. (Aj keď, objektívne by sa toto dalo vyhodnotiť po dlhšie dobe.)

A keďže je móda mojou vášňou a som detailista, veľmi ma potešili práve detaily. 
Každý jeden kus má veľmi pekný detail s logom značky, ktorý práve týmto dodáva tomuto oblečeniu jedinečnosť a nádych toho, že práve toto je značka robená inak. Zameraná na kvalitu a detail. 


Týmto by som veľmi pekne chcela poďakovať Modrému koníku a Lull Loungewear za príjemnú skúsenosť a testovanie tejto značky, ktorá si našla trvalé miesto v mojom šatníku 💕

#test_lull #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli