pr_clanok
5. jún 2023
5324 

Ktoré nohavice by vám v šatníku tento rok nemali chýbať?

Každý rok má svoje trendy a 2023 nie je výnimkou. Ak sa chystáte obnoviť svoj šatník a investovať do nových nohavíc, je dobré vedieť, ktoré štýly sú tento rok na vrchole popularity. V tomto článku vám predstavíme niektoré z najžiadanejších dámskych nohavíc a riflí pre rok 2023, aby ste mohli byť trendy a štýlové počas celého roka.

Trendové dámske nohavice a rifľové šortky na rok 2023

Rok 2023 prináša rôzne štýly dámskych nohavíc a rifľových šortiek, ktoré sú vo veľkej obľube najmä v lete. Tu je prehľad niektorých z nich, ktoré by vo vašom šatníku nemali chýbať.

Paperbag nohavice

Paperbag nohavice sú štýlové a pohodlné. Sú známe svojím vysokým pásom a zdobeným viazaním vo forme mašle alebo remienka. Tieto nohavice dodávajú vášmu outfitu sofistikovaný a elegantný vzhľad.

Džoggingové nohavice

Džoggingové nohavice sú perfektnou kombináciou štýlu a pohodlia. Sú vyrobené z mäkkých a elastických materiálov, čo ich robí ideálnymi na každodenné nosenie. V roku 2023 sa nosia predovšetkým nohavice s výraznými vzormi alebo farebnými pruhmi.

Rifle a rifľové šortky s vysokým pásom

Pre letné dni sú rifľové šortky vždy dobrou voľbou. Tento rok sú najväčším trenom šortky s vysokým pásom, ktoré zdôrazňujú ženskú postavu a vyžarujú retro šarm. Môžete ich nosiť s crop topmi, blúzkami alebo voľnými tričkami pre letný a neformálny vzhľad. V daždivých dňoch jednoducho šortky vymeňte za rifle s vysokým pásom https://www.housebrand.com/sk/sk/zena/oblecenie/dzinsy..

Ako nosiť trendy nohavice s výrazným štýlom

Ak si chcete vytvoriť so svojimi nohavicami skvelé outfity, základom je vybrať si správny strih. Každá postava je iná, preto je dôležité nájsť nohavice, ktoré vám lichotia. Pre ženy s krivkami sú ideálne nohavice s vysokým pásom, ktoré zdôraznia pás a predĺžia nohy. Ak máte štíhlu postavu, môžete experimentovať so širokými alebo zvonovými nohavicami.

Aby ste vytvorili vyvážený outfit, kombinujte nohavice s vhodnými topmi. Pre high-waisted nohavice zvoľte crop top alebo blúzku, ktorá pôsobí elegantnejšie. Pri širokých nohaviciach siahnite po jednoduchom tričku a po semišových mokasínach, aby ste vytvorili rovnováhu. Pre elegantný vzhľad skombinujte svoje nohavice so štýlovým sakom. Tento štýlový a profesionálny outfit je ideálny na pracovné prostredie alebo špeciálne príležitosti.

Pre neformálnejší a ležérny vzhľad môžete k nohaviciam nosiť denimovú bundu. Tento kombinovaný denimový look je vždy trendový a stále populárny. Outfit môžete oživiť aj tým, že získate pár centimetrov navyše. Topánky na podpätku sú vždy skvelou voľbou. Noste ich s cargo nohavicami, vďaka čomu získate naozaj ženský outfit.

V roku 2023 na trhu nájdete mnoho skvelých nohavíc, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku. Paperbag nohavice, džoggingové nohavice a rifľové šortky s vysokým pásom patria medzi najviac žiadané štýly. Pri výbere nohavíc dbajte na správny strih pre vašu postavu a kombinujte ich s vhodnými topmi a doplnkami.

Začni písať komentár...

Odošli