pr_clanok
13. dec 2017
4223 

Nemôžete otehotnieť? Pomôžte partnerovi k lepšej erekcii a zefektívnite svoj intímny život!

Túžite po bábätku a stále sa nedarí? Snažíte sa a snažíte a tehotenský test je vždy negatívny? Možno nie je chyba vo vás. Niekedy stačí malá pomoc smerom k partnerovi. Mnohí muži si to nepriznajú, no v posteli by chceli vydržať dlhšie. Tí nesebeckí aj kvôli partnerke a jej potrebám. Špeciálne ak sa snažíte o počatie, je dôležité, aby váš muž dosiahol kvalitnú erekciu.

Keď ste už skúsili všetko...

Výskumy hovoria o tom, že ak má žena do 35 rokov, deväť z desiatich dvojíc dokáže prirodzene počať dieťa v priebehu jedného roka pravidelného nechráneného sexu. Keď ste teda obaja zdraví, je zbytočné chodiť k lekárovi skôr ako po roku snaženia.

Ak „snažilkovanie“ trvá dlhšiu dobu, je to pre väčšinu párov frustrujúce. Zo žien sa postupne stávajú nervózne kôpky nešťastia. Preto sa všemožnými spôsobmi snažia zistiť, kde je problém a následne hľadať riešenie.

Rátanie plodných a neplodných dní či dopovanie sa hormónmi je zbytočné, ak chýba zdravý základ. Tým je silná erekcia vášho partnera. Príroda to múdro zariadila tak, že iba pevný penis, teda penis v stave erekcie, je schopný vniknúť dostatočne blízko ku krčku maternice a jeho spermie môžu následne oplodniť uvoľnené vajíčko. Bez tejto akcie by sa ľudia jednoducho nemohli rozmnožovať.

Medzi najčastejšie príčiny problémov s erekciou pritom patria:

  • vek nad 50 rokov - to je pomyselná hranica, kedy problémy s erekciou začínajú
  • zdravotné problémy - najmä zanesené cievy, diabetes, rôzne psychické problémy a iné
  • pravidelné užívanie liekov a hormonálna liečba
  • pestovanie zlozvykov - najmä fajčenie, nadmerné pitie alkoholu, užívanie drog a pod.
  • všeobecne nezdravý životný štýl a sedavý spôsob života s minimom pohybu a športu

Pravdepodobne ste už skúšali známe modré tabletky, všelijaké babské recepty a zaručené triky známych, ktorí radia, ako sa to podarilo im. Čo však platí u iných, nemusí pomôcť aj vám. Zamerajte sa preto na vedecky overené fakty a stavte na istotu s koncentrovanými prírodnými látkami, ktoré pomôžu penis vášho partnera dostatočne prekrviť. Len tak totiž dosiahne intenzívnu erekciu a zvýšite si spoločné šance na otehotnenie.

Čo potrebujete?

Naháňačka za bábätkom nemusí byť taká fuška, ako sa na prvý pohľad zdá. Riešenie môže byť celkom jednoduché. Zožeňte si tabletky na erekciu Erexan. Tento prípravok prirodzenou cestou pomôže nielen skvalitniť erekciu, čím zväčší a predĺži mužský penis, ale zároveň umocní zážitok z každého milovania.

Jeho zloženie predstavuje unikátnu receptúru kombinujúcu účinné aminokyseliny s rastlinnými koncentrátmi. Najväčšie zastúpenie v ňom má aminokyselina L-arginín, ktorá zabezpečí dostatočné prekrvenie penisu vášho partnera a zlepší produkciu a kvalitu jeho spermií. Priamo tak ovplyvňuje mužskú potenciu. Ruka v ruke s ním pracuje látka L–citrulín. Ten zabezpečuje stabilnú hladinu L-arginínu v bunkách, vďaka čomu penis vydrží stoporený dlhú dobu. Nielenže teda znásobíte svoje možnosti v honbe za vysnívaným dieťatkom, ale si aj dlhšie môžete užiť milostné radovánky. Veď sex má byť predovšetkým zábava. Určite by sa nemal stať len prostriedkom na splodenie potomka.

Krátkej a slabej erekcii dáte zbohom aj vďaka extraktu z rastliny MACA, ktorá sa okrem iného využíva aj pri riešení problémov s prostatou, s nedostatočnou tvorbou spermií, impotenciou alebo slabou erekciou.

Nekonečnému čakaniu na tehotenské bruško teda už odzvonilo. Riešenie máte na dosah v podobe prírody.