pr_clanok
16. feb 2021
1301 

Posilnite svoju imunitu a detoxikujte sa po namáhavom období

Celý rok 2020 sa niesol v duchu zdravia a jeho ochrany. Nevyhnú sa tomu už ani najodolnejší z nás, preto je dobré začať sa o seba naozaj starať a posilniť svoj organizmus a jeho prirodzenú obranyschopnosť. Najlepšou obranou voči akýmkoľvek vírusom sú prevencia a dobrá imunita, ktorú môžete posilňovať rôznymi spôsobmi. Jedným z nich je správny jedálniček.

Obdobie po Novom roku až do jari sa obvykle spája s detoxom. Ten má odľahčiť trávenie po sviatkoch, keď sme to preháňali - čo sa týka množstva, ale aj kombinácií jedál. Detox pre posilnenie organizmu je však dobrý aj pre tých, ktorí sa vo všeobecnosti nestravujú zle, a mal by byť bežnou súčasťou životosprávy. 

Správna výživa je kľúčovým faktorom udržania zdravého imunitného systému. Očista organizmu nemusí vôbec prebiehať drasticky formou hladovky alebo špeciálnej diéty, ktorá väčšinu ľudí odradí svojím zložením a chuťou. Jednoduchý spôsob, ako si byť istý, že má Vaša imunita dostatok antioxidantov, vitamínov a minerálov, je „jesť dúhu“. Znamená to konzumovať ovocie a zeleninu rôznych farieb: červenej (jablká, paradajky, čerešne), oranžovej (tekvice, mango), zelenej (kivi, brokolica, olivy, limetky, hrozno, kapusta, kel), žltej (jablká, hrušky, banány, ananás), modrej (čučoriedky, slivky), bielej (karfiol, kokos) aj hnedej (orechy). Čím viac druhov ovocia a zeleniny zjete každý deň, tým má Vaše telo širšie spektrum výživných látok, ktoré môže použiť na posilnenie imunitného systému.

Najlepším spôsobom, ako prijať z ovocia, zeleniny a semiačok maximum živín, je extrakcia. Keďže s narastajúcim vekom tela sa znižuje jeho schopnosť tráviť a spracovať živiny, môžete mu trochu pomôcť. Podľa štatistík dokáže človek s každými desiatimi rokmi života vstrebať o 10 % menej živín z jedla - a každým rokom sa toto percento zvyšuje. Extraktor živín, akým je napríklad NutriBullet, dokáže rozmixovať aj tie najtvrdšie časti ovocia a zeleniny - šupky, zrniečka či koreňové časti - a zmeniť ich konzistenciu na lahodnú a krémovú. Tieto inak nestráviteľné kúsky obsahujú najviac antioxidantov a živín, preto je škoda ich vyhadzovať. Správnou kombináciou rôznych druhov ovocia, zeleniny a semiačok získate výživný nápoj – smoothie, ktorý posilní Vaše zdravie a imunitu a pomôže Vám dostať do tela všetko, čo potrebujete, príjemným spôsobom.

Keďže bežný mixér nemá dosť silný motor ani vhodné čepele, nedokáže tieto tvrdé suroviny spracovať. Super mixér NutriBullet si s nimi bez problémov za pár sekúnd poradí. Pokiaľ máte malé deti, chorého člena domácnosti alebo starších príbuzných, ktorí už nemôžu konzumovať isté potraviny – extraktor NutriBullet oceníte ešte viac. Deti často odmietajú jesť zeleninu a väčšinu druhov ovocia. Ohŕňajú nosom nad všetkým, čo je zelené a podobne. Vo forme smoothie do nich dostanete bez problémov aj špenát či brokolicu. Ani si nevšimnú, čo to vlastne vypili. Rozmixujte za hrsť špenátu, jablko, banán a oriešky a máte nutrične vyvážené raňajky. NutriBullet je ideálny na prípravu detských kašičiek, výživy, raňajkových smoothie, chutných polievok či zdravého cesta na palacinky.

A, samozrejme, je toho viac: NutriBullet je malý a kompaktný, ľahko sa čistí a k tomu má silný 600-wattový motor, inovatívne patentované extrakčné čepele a cyklónový chod. Postará sa o to, aby Vaše telo dostalo všetky dôležité vitamíny a živiny, ktoré potrebujete pre zdravší a šťastnejší štart do nového roka. Aktuálne si môžete tohto pomocníka v novom čiernom prevedení objednať za najlepšiu cenu.

Stiahnite e-book so zdravými receptami na zvýšenie imunity ZADARMO.

Ahojte dievčatá prosím vás už prišiel rodičak?

16. feb 2021

@luciferfacu asi si to nechcela sem napísať ako komentár, však?🙂

16. feb 2021

@malinoismum prepáčte nie do koníka som chcela?

16. feb 2021

@luciferfacu Na stenu alebo cez svoj profil napíšeš príspevok🙂
(A rodičovský sa vypláca po okresoch. 🙂 mala by si ho už mat na ucte podľa mna )

16. feb 2021

@malinoismum ďakujem pekne

16. feb 2021

Začni písať komentár...

Odošli