pr_clanok
20. nov 2017
786 

Máte citlivú pokožku alebo chcete viac pre vaše bábätko? Skúste drogériu priamo z Rakúska!

Alergici to v živote nemajú ľahké. Ich citlivá pokožka vyžaduje tiež dôkladný výber pracích prostriedkov, ktoré neobsahujú dráždivé látky. Pracie prostriedky pre alergikov nájdete aj ponuke kvalitných výrobkov z Rakúska.

Hygienický gél na pranie Impresan

Impresan - hygienický gél na pranie pre alergikov neobsahuje žiadne farbivá a parfémy, a je teda vhodný nielen pre algergikov, ale aj pre deti a pranie oblečenia, ktoré má priamy kontakt s pokožkou (spodné prádlo, nočné prádlo, ponožky a p.). Prostriedok odstráni až 99,9 % baktérií, plesní a vírusov a chráni bielizeň pred infikovaním baktériami a kožnými hubami pri spoločnom praní. Hygienický prací gél je hodný pre pranie do 60°. Výrobok je dermatologicky testovaný.

Hygienický gél na pranie pre alergikov Impresan - myAustria.sk

Gél na pranie Persil Sensitive

Persil Sensitív Gél - gél na pranie je určený pre citlivú pokožku. Chráni ju a je dobre znášaný alergikmi. Obsahuje špeciálne vyvinuté parfumy, ktoré sú pokožkou dobre znášané. Ponúka vysokú účinnosť prania už od 20 ˚C až do 95 ˚C tak pre bielu, ako aj farebnú bielizeň. Gél na pranie Persil Sensitive je k dispozícii v rôznych veľkostiach - na 30 praní, 50 praní či dokonca 60 praní. Výrobok je dermatologicky testovaný. Gél na pranie Persil Sensitive - myAustria.sk

Aviváž Silan Sensitive

Silan Sensitive aviváž chráni pokožku a je vhodná pre alergikov. Aviváž zabezpečí dokonale hebkú bielizeň a príjemnú sviežu vôňu, chráni jej vlákna. Uľahčuje žehlenie, a zároveň zabraňuje praskaniu a lepeniu. Prostriedok bol skúmaný a testovaný Európskou nadáciou pre výskum alergií. Aviváž Silan Sensitive je k dispozícii v 1,5-litrovom balení na 42 praní alebo XXL 3-litrovom balení, ktorý vystačí až na 100 praní.

Aviváž Silan Sensitive - myAustria.sk

Bio Aviváž Frosch - mandľové mlieko

Frosch Bio Aviváž - mandľové mlieko s extraktami z madlí znižuje vďaka starostlivo vybraným aromatickým látkam riziko podráždenia pokožky. Chráni textilné vlákna na prírodnej báze a je vhodná pre všetky druhy textílií. Udržiava prirodzenú priedušnosť bielizne, čím sa stáva príjemnou na dotyk a nosenie. Aviváž je dermatologicky testovaná, hypoalergénna a bez farbív.

Bio Aviváž Frosch - mandľové mlieko - myAustria.sk

Antibakteriálny gél na pranie Detol

Detol - antibakteriálny gél na pranie bez parfému je hygienický gél, ktorý spoľahlivo ničí až 99,9 % baktérií. Účinkuje na vírusy a baktérie spôsobujúce chrípkové, respiračné a hnačkové ochorenia, ochorenia močových ciest, infekcie rán a ochorenia kože. Je tiež účinný v boji proti plesniam. Preto je vhodný nielen pre pacientov, ale aj alergikov a pre deti. Gél dezinfikuje už pri nízkych teplotách od 20 ° C. Je vhodný tak na ručné pranie, ako aj pranie v práčke. Prostriedok je dermatologicky testovaný. Antibakteriálny gél na pranie Detol - myAustria.sk

Dobry den. Odkial prosim viem tento tovar objednat? Dakujem.

21. nov 2017

Ahoj aj mňa by zaujímalo kde sa sa objednať a cena množstvo dik pa

23. nov 2017

tiež by som mala záujem....

23. nov 2017

Dobrý deň, tiež ma zaujíma, kde sa dá tovar objednať a tiež ceny. Ďakujem.

25. nov 2017

Aj ja by som mala zaujem🙂

25. nov 2017

Kde sa da prosim objednat?

28. nov 2017

Milé dámy, produkty sa dajú objednať z e-shopu https://www.myaustria.sk/ kde sú uvedené aj ceny a podmienky dopravy.

Pekný deň,
Modrý koník team

28. nov 2017