pr_clanok
28. dec 2020
2045 

Prvý detský Silvester bude MAGICKÝ. Deťom pričaruje Spievankovo a Mira Jaroša, rodičom IMT Smile

MIRO JAROŠ, SPIEVANKOVO, FÍHA TRALALA, HANIČKA A MURKO, PACI PAC, THE PASTELS,  IMT SMILE, KANDRÁČOVCI. Každý z týchto interpretov príde zabaviť menších i väčších členov rodiny počas historicky prvého 12-hodinového online maratónu magickej silvestrovskej zábavy! 

Od obeda až do polnoci budú s úplne prvým ONLINE silvestrovským Kaufland detským festivalom spievať, tancovať a zabávať sa všetci členovia rodiny. Veľkí, malí a aj tí úplne najmenší. Pretože ani na tých sa tento rok nezabudlo! 

TURBO SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA

Okrem celodenného maratónu magických zážitkov vás na online TURBO TV (www.detskyfest.sk/turbotv) na Silvestra čakajú úplne nové, premiérové show vašich najobľúbenejších interpretov, aké ste ešte určite v žiadnej telke nevideli! Úplne nové Spievankovo, Fíha Tralala či PACI PAC, ktorí si na pomoc prizvali aj slávnych hostí. Maminu a tatina určite poteší večerný koncert Kandráčovcov, premiérové vystúpenie „dospeláckeho“ Mira Jaroša či IMT Smile!

TÚTO SHOW jednoducho musíte vidieť

Počas celého dňa vás budú zabávať aj kulisáci Dino a Lupy z Teáter Komika, ktorí pomôžu moderátorke Veronike Hatala pripraviť scénu pre hudobných hostí. Tešiť sa môžete aj na „TÚTO SHOW“, v ktorej vám Spievankovo, Miro Jaroš, Paci Pac a Fíha Tralala prezradia, čo pre nich znamená, keď sa povie: „TÚTO MÁM NAJRADŠEJ“. Čo na ňu asi povedia deti? 

ZÁVER ROKA BUDE MAGICKÝ

Magický záver roka bude patriť vašim obľúbeným detským umelcom, ktorí vám, po prvý raz v histórii všetci na jednom pódiu spoločne s DJ-om Karlom poprajú šťastný nový rok 2021. THE PASTELS pre vás tesne pred polnocou odpáli originálnu Light Tron Dance Show, nebude chýbať ani Matěj Kodeš a jeho Bubble Show, kúzelnícke DUO Peter Šesták a Talostan či detský silvestrovský drink so šikovným barmanom. Jednoducho, čaká nás magický deň, pri ktorom určite nezaspíte ani vy, ani vaše deti. 

Vysielame online a zadarmo na www.detskyfest.sk. Nezabudnite na stránke kliknúť na vašu obľúbenú TURBO TV!

Dvanásť hodín magickej zábavy pre celú rodinu vám na Silvestra prináša Kaufland.

Chodte sa radsej sankovat ako 12hodin cumet do bedne

30. dec 2020

@dadka_bb ako sa hovorí, všetko s mierou.Každého rodiča osobná vec ako vyplní čas svojmu dieťaťu.

30. dec 2020

@dadka_bb a kde na to blato?

31. dec 2020

@lucia18121 auto nemate?

31. dec 2020

@zafir no jasne, len som vyjadrila nazor. Kedze ta reklama podsuva uzasny program na 12hodin ,je niekde napisane kedy je miro jaros? Toho by som ja pozrela hah

31. dec 2020

@dadka_bb mame dve deti.. myslim ze my ako rodina travime viac casu von ako dnu..a ano mame auta, ale muz sluzi cize sama s nimi niekde do tatier pochopitelne nepojdem.. za mna- ked si budem musiet prioravit stol na veceru určite mi dobre padne aby si to pozreli..
Taketo ,,zmysluplne,, komentare si možte naozaj odpustit, ✌

31. dec 2020

@lucia18121 kto vravi o tatrach? donovaly mas blizsie.. pripravit stol na veceru a pustit tv je podla mna v pohode. Ja pisem o tom ze viem si predstavit ako vycapia deti na 10 hodin pred tv lebo sak zadara koncertik ,takze ak sa ta to netyka nemusis reagovat. Aj ja by som si kukla jaroša 🤷‍♀️

31. dec 2020

@dadka_bb máš pravdu, len my snehu nemáme... To bolo detstvo, keď sme od rána do večera boli vonku, mokrí len sme sa išli prezliecť, najesť.. hneď by som vrátila taku zimu, veľa snehu 😢

31. dec 2020

nám to nejde, ani obraz, ani zvuk ☹ neviete prosím poradiť, v čom môže byť problém?

31. dec 2020

Chvilu to islo a pred 12:30 cele vypadlo, nejde mi to nikde, ani pc, ntbk mobil, chyba bude u nich, co sa aj dalo cakat, ked sa vsetci pripoja

31. dec 2020

Na Facebooku sa to dá sledovať. Treba si kliknúť hore na F-ko pri "sledujte nás na sociálnych sieťach" a tam je potom live video.

31. dec 2020

Dakujem za info. Nie kazdy je na fcbku a insta.

31. dec 2020

Ja na FB vôbec nemám účet, toto sa dá sledovať aj bez prihlásenia.

31. dec 2020

nám to nejde ani tak ☹

31. dec 2020

Začni písať komentár...

Odošli