pr_clanok
15. jún 2020
2881 

Šetrite čas aj peniaze: Gélové nechty z pohodlia domova

Byť ženou na plný úväzok dá niekedy naozaj zabrať. Denne totiž musíte zvládnuť hneď niekoľko povolaní naraz. V jednej chvíli ste upratovačkou, kuchárkou a opatrovateľkou, v druhej robíte vychovávateľku, učiteľku, sudkyňu a častokrát dokonca psychologičku. Okrem toho všetkého sa od vás očakáva, že budete stále pekne učesaná, oblečená a s dokonale upravenými nechtami. Ku kaderníkovi s vami síce nepôjdeme, zato vám však poradíme, ako si ľahko a rýchlo vytvoriť gélovú manikúru bez toho, aby ste museli vytiahnuť päty z domu!

Budete sa možno čudovať, ale nie je to až taká veda, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Na úplný začiatok vám bude stačiť cenovo výhodná sada na nechtové modelovanie. Vďaka nej môžete vytvoriť profesionálnu manikúru, ktorá vám vydrží krásna aj niekoľko týždňov. Ak máte šikovné ručičky, môžete rovno začať tvoriť pomocou gélov alebo akrylového systému. Ak však chcete dosiahnuť dokonalý výsledok ľahko, rýchlo a navyše lacno, siahnite po gél laku!

Čo sú to gél laky?

Nie každá túži po gélových alebo akrylových nechtoch a nie každá si na ich domácu tvorbu trúfa - to je pochopiteľné! Napriek tomu je len málo tých, ktoré nemajú záujem mať pevné, upravené nechty, ktoré vydržia domáce práce a budú krásne aj po dvoch týždňoch.

Gél laky sú svojím vyhotovením podobné bežným lakom na nechty. Rovnako vyzerajú a podobne sa tiež aplikujú. Rozdiel však nastáva predovšetkým po ich nanesení na necht. Musia sa totiž zapiecť v UV/LED lampe, aby stuhli. Avšak žiadny strach, nejde o nič náročné a celý proces úpravy nechtov hravo zvládnete v priebehu niekoľkých desiatok minút.

Takže zatiaľ čo si vaša ratolesť zdriemla po obede alebo sa zahľadela do rozprávky, máte na rukách manikúru ako zo salónu. A navyše, s ešte lepším pocitom, pretože ste si ju vytvorili úplne sama!

Ďalšie výhody

Taká domáca manikúra so sebou prináša ešte niekoľko ďalších výhod. Prvá z nich je rozhodne fakt, že nemusíte nikam zdĺhavo dochádzať. To totiž niekedy obnáša aj vyššie finančné náklady nielen za cestu do salónu, ale aj za samotnú prácu manikérky.

Ak sa cesty za vysnívanou manikúrou napríklad 1-2x do mesiaca opakujú, môže to potom vyjsť draho. A nehovoriac o tom, keď ako mama na plný úväzok riešite problémy so strážením detí. Pretože - čo si budeme hovoriť - dobre vieme, aké ťažké je občas niekoho zohnať.

Namiesto zbytočných komplikácií si tak môžete užívať pravidelnú chvíľu sama pre seba, ktorú s tvorbou domácej manikúry získate.

Fantázii sa medze nekladú

Takéto tvorenie krásnych nechtov z pohodlia domova má však aj jednu veľkú nevýhodu. Je to totiž ako závislosť! Či už si zvolíte úpravu pomocou gél lakov, gélov alebo akrylu, otvára sa vám nespočetné množstvo farebných variantov, kombinácií, štýlov a zdobenia. Je teda celkom možné, že vás tvorenie manikúry svojpomocne naozaj pohltí.

Ak vás teda tvorenie manikúry nadchne a zdokonalíte sa v ňom natoľko, že už vám vlastné nechty nebudú stačiť, neváhajte a podeľte sa o svoje umenie aj s ostatnými ženami vo vašom okolí. Uvidíte, že vám za svoju chvíľku krásy budú veľmi vďačné. A vy si tak okrem iného môžete privyrobiť aj nejaký ten cent navyše!

Bonus na koniec

Na koniec je dôležité si pripomenúť jednu vec. Či už ste v domácnosti alebo pracujete, či už deti máte alebo nemáte, niekedy je toho na nás ženy jednoducho priveľa. Môžeme sa pretrhnúť a napriek tomu niečo nestíhame alebo nezvládame. Dôležité je sa z toho hlavne nezblázniť!

A tak sa na chvíľu zastavte, urobte si chvíľku len sama pre seba, načerpajte inšpiráciu a vytvorte si krásnu a originálnu manikúru. Pretože keď je spokojná žena, sú spokojní aj všetci naokolo!

Ja osobne to neodporucam. Vacsina mojich zakaznicok si nieco taketo kupili a po korone sa mi uz len ozyvali co maju robit, ci im pomozem. Lamave nechty, zabince, prebrusene nechty...
To nie je ze naucim sa to z videa, vsak su to len nechty.
Treba mysliet aj na to, ze su tu rozne bakterie a choroby ktore clovek pri neodborne spravenych nechtoch moze dostat, takze bala by som sa toho ze ci si viac neuskodim ako pomozem.

16. jún 2020

A usetrit cas mozete aj tak, ze si k sebe zavolate mobilnu manikerku ktora vam rada spravi tie nechty v pohodli domova.

16. jún 2020

@biolady ja si robím nechty od nového roka, vidím kde je môj necht a neprebrúsim si do mäsa, pekne si všetko pomaly viem naniesť a nechám pod UV lampou...presne ako baba čo som k nej chodila a raz za 3 týždne jej nechávala 17 e, primer je protiplesňový, niesom odborníčka len sa učím,ale nechty mi chvália a nemám problém s ničím, iba s tým, že ako rýchlo rastú 🙂

16. jún 2020

@carrot_apple to je super ze ste sikovna a o tom ani nevravim ze su tu ludia ktori by to esteticky nevedeli spravit, urcite sa to da naucit aj sama. Ale teoria je dolezita, napriklad ako ze primer nie je protiplesnovy. Na to sluzi pripravok ktory sa dava este pred nim. Su proste veci ktore sa naucite len z kurzov a skoleni.

16. jún 2020

Ja si myslím, že niektoré veci patria do rúk odborníkov. Ja si robím manikúru sama opilnikujem, zarovnam, jemnucko zatlačím kozicku a dám lak.... Mam rada prirodzene a upravené nechty.... gélové nechty by som doma neskúšala. A 17e za doplňovanie je dobra cena toľko som dávala mojej manikerke pred 10 timi rokmi.
@carrot_apple
@biolady

16. jún 2020

Najkrajšie sú prirodzené q upravené nechty a nie dáka umelina gélová 😉

16. jún 2020

@carrot_apple ahoj..napíšeš mi do IP+ sfotis vecičky,ako postupne ich nanasas??? Nepotrebujem dlhy rozpis,len , co dávaš ako prvé, druhé,atď...prípadne za sebou sfotene veci, ktoré nanasas ... Dik

16. jún 2020

Mne teda gélové nechty neušetrili žiadny čas. Trvalo mi to omnoho dlhšie ako nechtárke a ručné pilnikovanie som neznášala. Bolo to síce lacnejšie, ale určite nie rýchlejšie. Aj s cestou do salónu som sa vybavila skôr ako sama doma. Robila som si gél niekoľko rokov počas VŠ sama a aj tak som sa nedostala na rýchlosť salónu, no času som mala veľa. Gél lak mi zas vôbec nedrží, ani ten od nechtárky a už vôbec nie domáci. Mám problémové nechty. Teraz na MD nepoužívam na nechty nič, no nie je to pekné a keď bude viac času určite sa vrátim k “salónovej” manikúre.

17. jún 2020

@franika teraz som na mesačnej dovolenke, nemám z PC možnosť poslať fotky.....ale základ je nechet si zdrsniť pilníkom hrubším, predtým odmastňujem odlakovačom, po zdrsnení iba ometiem kefkou a dám primer na minútu do lampy, potom si dávam podkladový priesvitný gél lak, 30 minúť do pampy, potom farbu - gél lak, 30 minút do lampy a nakoniec top ten aj minútu do pampy a hotovo, ja nemám dlhé nechty, práveže si robím kratučké a vyzerá to prirodzene, mám len gél laky...ak vyhrabem dáke fotky --- pošlem

23. júl 2020

@simona745 keď sú krátke ani nespoznáš, že má baba gél lak..

23. júl 2020

Začni písať komentár...

Odošli