pr_clanok
16. nov 2015
1663 

Súťažte s Rakytníčkom a podporte imunitu vašich ratolestí prírodnou cestou

Rastlina budúcnosti alebo citrónovník severu, tak sa rakytník rešetliakový niekedy nazýva, lebo v prirodzenej forme obsahuje vysoký podiel vitamínu C, a to až 25× viac než citrusové plody. Celá rastlina rakytníka je výnimočná širokou škálou biologicky aktívnych látok, ktorých obsahuje viac než 190. Plody rakytníka – bobule oranžovej farby a kyslej chuti obsahujú provitamín A, vitamíny B1, B2, B6, C, E, K1 a F. Účinnou zložkou sú aj flavonoidy. Okrem toho je prírodným zdrojom karotenoidov, a to bohatším než také výdatné zdroje ako mrkva či tekvica.

Rakytník a ľudové liečiteľstvo

Rakytník rešetliakový využívali v ľudovom liečiteľstve už Tibeťania, obyvatelia Sibíri, Mongolska a niektorých oblastí Číny. Používal sa pri pľúcnych, zažívacích, pečeňových a kĺbových ochoreniach a dokonca aj v starodávnej kozmetike. V tradičnej tibetskej medicíne patrí rakytník k vysoko účinným bylinám, ktoré sa používajú na zastavenie krvácania pri poškodení pľúc, kardiovaskulárnych ochoreniach a rôznych intoxikáciách. Jeho latinský názov Hippophae rhamnoides pochádza zo starej gréčtiny a znamená trblietavý kôň. Starí Gréci si totiž všimli, že zvieratá pasúce sa v oblastiach, kde sa táto drevina vyskytovala, priberali na váhe a srsť sa im nádherne leskla.

RAKYTNÍČEK multivitamínové želatínky s rakytníkom s vynikajúcou chuťou

Multivitamínové želatínky RAKYTNÍČEK obsahujú sušenú rakytníkovú šťavu, účinnú látku z rakytníka, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a metabolizmus, znižuje únavu, prispieva k správnej činnosti zažívacieho traktu a udržuje zdravú pokožku. Vďaka vitamínu C pomáha pri únave a vyčerpanosti. Želatínky RAKYTNÍČEK sú unikátne nielen  výbornou ovocnou chuťou, obsahujú 15 – 20 % ovocnej šťavy, ale aj 9 vitamínmi. Obsahujú celý rad zdraviu prospešných látok v prirodzenej a ľahko stráviteľnej forme. RAKYTNÍČEK želatínky neobsahujú konzervačné látky, pridané farbivá ani sladidlá. Dostupné sú s príchuťami rakytník, hruška alebo višňa. Určené deťom od 3 rokov. Doplnok stravy je dostupný v lekárňach.

Rakytník rešetliakový

  • prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu
  • podporuje metabolizmus
  • posilňuje činnosť srdca
  • pomáha udržiavať zdravú pokožku
  • prispieva k dobrej funkcii sliznice očí a úst
  • zlepšuje činnosť tráviaceho traktu
  • pomáha znižovať únavu

Hrajte o 50 poukazov v hodnote 100 EUR do Alltoys

Podporte imunitu vašich detí a hrajte s nami o 50 poukazov v hodnote 100 € na nákup v kráľovstve hračiek Alltoys. Zbierajte čiarové kódy, napíšte na ne vašu adresu a kontakt a pošlite ich na našu adresu TEREZIA COMPANY, P.O.BOX 15, 946 51 Nesvady. Čím viac kódov pošlete, tým máte väčšiu šancu na výhru. Súťaž trvá až do 31. 3. 2016. Úplné pravidlá nájdete na www.terezia.sk/sutaz_rakytnicek.

SÚŤAŽTE S MODRÝM KONÍKOM

Začni písať komentár...

Odošli