pr_clanok
18. jan 2016
1801 

Tie najlepšie veci v živote pretrvávajú.

A je to tu, nová akcia! Cenové zvýhodnenie trvá krátko, iba tento víkend, v lepšom prípade týždeň. Ženiete sa do obchodu, aby ste konečne nakúpili v úžasnej zľave produkt, na ktorý si už dlhšie brúsite zuby. Pre istotu stojíte pred obchodom  pár minút pred otvorením, nech sa vám z akciového tovaru určite ujde. Aké veľké je vaše sklamanie, keď zistíte, že tovar už vôbec nie je k dispozícii a to je len druhý deň akcie....

Je vám táto situácia známa?

V dm si veľmi dobre uvedomujeme, že naháňanie sa za výhodnými cenami nie je žiadna obľúbená športová disciplína. Preto už niekoľko rokov presadzujeme dlhodobé ceny, nemeniace sa najmenej 4 mesiace.

Od 01. 01. 2016 však myšlienku dlhodobých cien posúvame na vyššiu úroveň – kampaňou Vždy výhodne! To znamená, že si môžete prísť nakúpiť vtedy, keď na to máte čas a chuť. A pritom nezaplatíte viac než inokedy. Vďaka dlhodobým cenám sa už nemusíte naháňať za akciovými cenami, môžete sa spoľahnúť na to, že nízke ceny platia naozaj najmenej 4 mesiace.

Od 1. januára 2016 znižujeme ceny pri 2 000 produktoch!

Vždy výhodne:

Pokojne sa doma posaďte, už sa nemusíte nikam naháňať. Pretože viete, že v dm nakúpite vždy celkovo výhodne.

Čo je výhodné dnes, bude výhodné aj zajtra. Aj pozajtra. S dôverou sa spoľahnite na to, že v dm nakúpite vždy výhodne, a to najmenej počas štyroch mesiacov.

Naše dlhodobé ceny platia vždy pre celý rad produktov a nezvyšujeme ich najmenej 4 mesiace. Vďaka tomu ušetríte až dvakrát: čas aj peniaze!

Užite si teraz nákupy v pohode a s dobrým pocitom, že v dm nakúpite vždy výhodne.

Pretože tie najlepšie veci v živote pretrvávajú. Rovnako ako ceny v dm.

Začni písať komentár...

Odošli