pr_clanok
15. jan 2018
5544 

Toto by ste mali vedieť skôr, ako podstúpite plastiku pŕs

Prsia sú symbolom krásy každej ženy. Príroda však niekedy nie je štedrá a nenadelí  každej žene krásny a plný dekolt. Pre sebavedomie sú pekné prsia veľmi dôležité a kvôli nim sú ženy ochotné podstúpiť rôzne zákroky. Patríte k nim aj vy? Predtým, ako sa odhodláte k takému radikálnemu kroku, by ste mali poznať tie správne informácie.

Silikónové prsia a obmedzenia

Väčšina žien sa rozhodne pre silikónové prsia. Prsia po zákroku vyzerajú krásne. Avšak, predsa je to chirurgický zákrok a vyžaduje si aj práceneschopnosť. Často sa nezaobíde bez komplikácií a obmedzovania. Aké problémy môžete očakávať?

  • Bolesti. Niekoľko dní po plastickej operácii trpia ženy bolesťami v oblasti pŕs. Tento stav môže v niektorých prípadoch trvať aj týždeň. Tomuto sa nedá vyhnúť, jedinou možnosťou, ako to prežiť, je brať lieky proti bolesti, čo nie je veľmi priaznivé pre organizmus.
  • Jazvy. Keďže plastika prsníkov je chirurgický zákrok, ostávajú po ňom jazvy. Hojenie týchto jaziev môžete trvať pol roka až rok.
  • Infekcie. Najčastejšie ženy udávajú problémy so zápalmi a infekciami v okolí jaziev, ktoré ostali po zákroku. Často si to vyžaduje aj antibiotickú liečbu.
  • Nosenie elastickej podprsenky. Mesiac až dva sa nosí nie veľmi sexy elastická fixačná podprsenka. Neskôr ju ešte treba nosiť pri športe.
  • Nemožnosť športovať. Ženy, ktoré sú športovo aktívne, nemôžu pokračovať v tomto nasadení tak, ako boli zvyknuté. Takisto nie je vhodné zdvíhanie bremien ani posilňovanie.
  • Výmena implantátov. O tom, že silikónové implantáty treba vymieňať v pravidelných intervaloch, teda približne každých 5-10 rokov, sa veľa nehovorí. Znamená to, že jedny implantáty vám nevydržia celý život. Informujte sa vopred o dĺžke intervalu výmeny silikónov.
  • Obmedzenie sexuálneho styku. Sex po operácii nie je až taká zábava. Treba dávať pozor na prsia, žiadne divoké šantenie a užívanie si nového „prírastku“ na tele, nepripadá do úvahy. Aspoň mesiac. Partner bude musieť počkať.

Zväčšenie vlastným tukom – iné ako silikóny?

Sú ženy, ktoré neznesú myšlienku na to, že sa v ich tele nachádza nejaká chemikália. V tom prípade existuje možnosť dať si ich vyplniť vlastným tukom. V mnohých bodoch je táto metóda lepšia ako prvá. Je to veľmi šetrný zákrok s minimálnou záťažou pre ľudský organizmus. Pri tomto spôsobe zväčšovania pŕs sa dajú zväčšiť prsia o jednu veľkosť. Aké sú rozdiely v porovnaní so silikónmi? 

  • Bezbolestná metóda bez zdĺhavého hojenia. Do bežného života sa môžete vrátiť hneď na ďalší deň.
  • Žiadne rezy ani jazvy. Tuk sa aplikuje v niekoľkých bodoch jemnou kanylkou.
  • Prirodzenejší vzhľad prsníkov. Výsledkom tohto zákroku sú úplne prirodzené a mäkké prsia.
  • Nosenie elastickej podprsenky. Fixáciu je potrebné dodržať aj pri tomto type zväčšenia pŕs.
  • Žiadne chemikálie v tele. Vlastný tuk je predsa len vlastný.
  • Minimálne obmedzenia pri sexe. Plnohodnotný sexuálny život môžete viesť už po 2-3 dňoch po operácii. Tú chvíľu to partner vydrží.

Zväčšenie pŕs bez plastiky

Existuje však aj jednoduchší spôsob, ako môžete získať plnšie a príťažlivejšie prsia. Sú to

tabletky na zväčšenie pŕs BreastEXTRA+. Tabletky obsahujú komplex bylín a prírodných látok, ktoré zabezpečujú rast pŕs, ich spevnenie a ideálne vytvarovanie. Neobsahujú chemikálie, farbivá ani konzervanty, preto sa nemusíte obávať žiadnych vedľajších účinkov. Výživový doplnok neobsahuje ani žiadne hormóny, a teda nespôsobuje priberanie zbytočného tuku. Získajte teda krajšie prsia bez rizikových plastických zákrokov, prirodzenou cestou a bezbolestne.

Ak sa chcete o rôznych metódach zväčšovaní pŕs dozvedieť viac, čítajte tento špecializovaný blog zo sveta krásnych pŕs.

Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený