pr_clanok
12. máj 2017
497 

V hlavnej úlohe: vrstvenie šperkov

Bojíte sa vrstviť šperky? My vám ukážeme ako na to!

Myslíte, že príliš veľa šperkov pôsobí lacno a neupratane? V niektorých prípadoch to tak môže byť, avšak ak kombinujete jemné šperky, vrstvenia sa nemusíte báť. Aké šperky sme dnes navrstvili my a aké rady máme pre vás? Čítajte ďalej.

Vrstvite!

Páčia sa vám šperky v rôznych dĺžkach asymetricky uložené? V tom prípade vám odporúčame vrstviť jemné retiazky. Keďže sú minimalistické, viete ich nosiť aj samostatne alebo práve v kombinácií s inými jemnými retiazkami. Pri outfitoch s odhaleným dekoltom veľmi pekne vyniknú a práve vrstvenie ich ukáže v inom svetle. Pri náramkoch platí rovnaké pravidlo – jemné náramky, môžete kombinovať a vrstviť a stále budú vyzerať trendy a štýlovo. Sieť predajní Klenoty Aurum má vo svojej ponuke rozmaníté  zlaté a strieborné šperky svetových značiek ako Tommy Hilfiger, Michael Kors, Emporio Armani či Skagen, z ktorých si vyberiete tie pravé pre Vás.

Mixovanie zlata a striebra?

Určite ste počuli, že tieto dva kovy sa zásadne nekombinujú. My vravíme opak! V dnešnej móde pravidlá neexistujú a je dovolené všetko, v čom sa cítime dobre. Zlaté retiazky Dilema, sme nakombinovali s ich striebornou variantou a hľa, svieži jarný look je tu!

Aký outfit zvoliť?

Vrstvené náhrdelníky najlepšie ukážu na odhalenom dekolte a preto odporúčame výstrihy do V, po prípade ich hlbšie varianty. Či už monochromatické topy alebo bláznivé farby a potlače, všetko je dovolené. Nebojte sa siahnuť aj po starých kúskoch, oblečenia ktorým môžete vďaka pekným šperkom vdýchnuť nový život!

Viac inšiprácií môžete nájsť na klenotyaurum.sk