pr_clanok
10. feb 2014

Všetko pre mamičky a detičky v Inchebe

Narodenie dieťatka patrí medzi najdôležitejšie okamihy v živote ženy. Aby bol príchod vášho potomka na svet hladký a bezproblémový, mali by ste sa na pôrod a nasledujúce obdobie dôsledne pripraviť.

Kočík, oblečenie, detská kozmetika, plienky, cumlík, dojčenská fľaša – to všetko patrí do výbavy a uľahčí vám starostlivosť o bábätko. Ak ste práve v očakávaní, prípadne už nejaké dieťatko máte, máme pre vás jeden tip. Haly bratislavskej Incheby sa od 14. do 16. februára premenia na raj plný kočíkov, plienok, hier a zábavy.

Veľtrh Dieťa a rodina – to je najširšia ponuka potrieb pre deti a rodičov a rady od skúsených odborníkov. Stretnete sa s dulou a dozviete sa, ako vám môže pomôcť pri pôrode, naučíte sa, ako masírovať bábätká, aby ich nebolelo bruško a pozriete si ukážky cvičenia mamičiek s dieťatkami. Odborníci vám poradia, ako manipulovať s bábätkom, ako správne dojčiť a ako si prírodnými spôsobmi poradiť s najčastejšími zdravotnými ťažkosťami. Jednoducho, veľtrh Dieťa a rodina vám poskytne komplexný servis pre starostlivosť o vaše dieťatko od detského sortimentu po rady o pôrode, dojčení, cvičení s bábätkami a výchove.

Na svoje si však neprídu len mamičky, ale aj ich malí drobci. Na deti čakajú workshopy, počas ktorých budú vyrábať hračky z prírodných materiálov, modelovať a maľovať hlinenými farbami. Chlapci a dievčatá sa tiež budú môcť zahrať na dospelákov a vyskúšať si, ak je to byť predavačkou a automechanikom. Prvé mestečko povolaní na Slovensku Moje mesto vytvorí v Inchebe reálne priestory predajne a automechanickej dielne. Detičky si môžu za pomoci skúsených lektorov jednotlivé povolania vyskúšať a zistiť, aký je ich význam pre každodenný život.

Nezabudnite, veľtrh Dieťa a rodina je tu pre vás od 14. do 16.2. Dámy sa zároveň môžu nechať skrášliť na veľtrhu krásy Interbeauty (14.-15.2), ktorý prinesie jarné trendy v líčení a účesoch. A ak tento rok plánujete spečatiť svoju lásku svadbou, určite nevynechajte Svadobný veľtrh (14.-15.2.), ktorý bude prehliadkou svadobných šiat a všetkého, čo súvisí so svadbou.

Začni písať komentár...

Odošli