rameau1
4. apr 2018
284 

Jarné upratovanie s dm

Moje skúsenosti s dm – jarné upratovanie s dm 

13 výrobkov z dm ... 13 super pomocníkov do domácnosti. Nie som zrovna fanúšik upratovania, netrávim hodiny čistením, drhnutím, utieraním a priznám sa vám, môj priateľ tieto práce robí radšej ako ja. Asi sen každej ženy, ešteže si to vieme prerozdeliť, určiť prority a spoločne udržať náš domov čistým. Naozaj čistým. Nemyslím, tým neporiadok v izbe, rozhádzané hračky v obývačke na stole, či špinavý riad. 

Mala som to šťastie, že môj komentár na túto tému zaujal a vybrali si ma na testovanie výrobkov dm. Ani neviem či som mala väčšiu radosť ja alebo môj priateľ. S očakávaním som vyhliadala kuriéra a dostala veeeľmi ťažký balík. Poviem vám, mala som čo robiť odniesť ho aj s dieťaťom zaveseným na nohe. Napokon sa dieťa upokojilo, keď som rozbalila balík, polystyrén bol všade v obyvačke. S nadšením som ešte v ten deň vyskúšala 7 produktov, zvedavosť bola silnejšia. Išlo o produkty, ktoré som nikdy špeciálne nevyhladávala v obchodoch a dokonca som o veľa produktoch nemala ani tušenie, že existujú!

Je mi potešením predstaviť vám ich a povedať vám svoj nestranný názor na ne. 

Produkt č. 1

Denkmit Oxi Power sprej pred praním, 750 ml – vysoko účinnou silou aktívneho kyslíka odstraňuje fľaky od ovocia, zeleniny, kávy, červeného vína, mastnoty, oleja a zmrzliny. Aktívna pena efektívne čistí všetky textílie, čalúnenia aj koberce.

Čo sa týka tohto výrobku, bola som skeptická, keďže veľmi málo výrobkov na trhu je naozaj učinných. V týchto dňoch sa mi dieťa učí pýtať na šerblík... Nemusím vám hovoriť aké farebné nehody sa nám stávajú. Sprej sa nám veľmi hodil a použila som ho denne aj niekoľkokrát a musím povedať, že škvrny nikde! Za mňa určite áno! Treba len natriekať, nechať 10 min. pôsobiť a oprať ako zvyčajne. Cenovo dostupný a naozaj účinný.

Produkt č. 2

Denkmit univerzálne pracie kapsuly, 16 ks - vďaka prídavku veľmi horkej látky Bitex môže predísť náhodnému ochutnávaniu výrobkov. 

Nádherná vôňa, svieža, presne takú milujem. Takto má voňať prádlo... Príjemne a nevtieravo.

Pracie kapsule som nikdy nemala... Vždy používam prášok alebo gél na pranie, takže kapsule mali u nás premiéru a už im ostanem verná. Prádlo krásne opraté aj na nízkych teplotách, žiadne škvrny, zvyšky prášku. Len hodiť 1-2 kapsule do bubna. Viaceré z výrobkov obsahujú veľmi horkú látku Bitex, aby sa predišlo náhodnému ochutnávaniu výrobkov. Priznám sa, že ja ich mám dobre schované, aby deti nemali k nim prístup, ako i k iným čistiacim či pracím prostriedkom.

Produkt č. 3

Denkmit utierky na zachytávanie farieb a nečistôt, 50 ks 

Výborná vecička... Vôbec som netušila, že existujú a nechápem ako som mohla doteraz prať bez nich. Iba pridáte jednu dve medzi prádlo. Zachytia naozaj veľa špiny a farieb, ktoré by takto išli rovno do práčky či medzi ďalšie prádlo. Prala som s nimi detské návliečky, ktoré boli maximálne prepotené na podhlavníku a na moje prekvapenie boli utierky špinavé a aj zafarbené! Biele prádlo je s nimi naozaj žiarivé a ak periete ako ja občas všetko so všetkým, tak stačí pridať utierky a predídete náhodnému zafarbeniu. Veľmi užitočná vec!

Produkt č. 4

Denkmit vonné perličky, 275 g

Už dlho som uvažovala nad kúpou perličiek inej značky a odradila ma od toho ich cena a aj recenzie, že ich treba nasypať veľa a aj tak je to nič platné, treba použiť aj aviváž spolu s nimi. O to viac som sa potešila, že boli v testovacom balíku. Schválne som prala bez aviváže a tá vôňa. Neskutočné niečo, ešte teraz po týžni mi vonia prádlo ako čerstvo vytiahnuté z práčky. Naozaj nádherne voňajú. Intenzívne a sviežo ako sa píše aj v popise, obsahujú parfum a preniknú naozaj hlboko do vlákien. Stačí ich ozaj trochu nasypať na prádlo a je krásne voňavé. Píšem si ich na nákupný zoznam.

Produkt č. 5

Denkmit aviváž, 1,5 l –chráni vlákna a farby bielizne, ktorá je nadýchaná, mäkká a s dlhotrvajúcim zážitkom sviežosti mandľových kvetov.

Priznám sa, že perličky mi voňali viac, ale to je len moj subjektívny názor. Ostatní členovia rodiny sa nesťažovali. Za to prádlo bolo úplne mäkučké, dokonca aj uterák, ktorý vždy každého škriabal. Určite pozriem aj iné aviváže od značky dm, možno tam nájdem aj tú moju „perličkovú“ vôňu.

Produkt č. 6

Denkmit čistiaci prostriedok na okná, 1 l – čistí okná, zrkadlá, sklenené povrchy, autosklá a iné hladké povrchy od mastnoty nikotínu, prachu a odtlačkov prstov. Špeciálne zloženie redukuje zachytávanie nečistôt a stará sa o brilantný lesk bez šmúh.

Tento produkt mi hneď uchmatol priateľ a vysúšal s nim umyť okná a svetlá na aute. Bol nadšený. Žiadna mastnota zvnútra na oknách a nádherný lesk a čistota. Podarilo sa mi použiť ho aj v domácnosti  zrkadlo umylo perfektne a nebolo treba žiadne leštenie, pár ťahov a bolo krásne čisté. Okná... To bol oriešok, no čistič to zvládol perfektne, radosť s ním umývať. Nemám žiadne Kercher čističe ani nič podobné, som za starú klasiku-novinový papier. Možno sa mi budete smiať, ale podľa mňa vyčistí tento prostriedok v spolupráci s novinovým papierom okná brilantne.Produkt č. 7

Denkmit vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku, 24 ks – vďaka jemnej emulzii jednoducho a pohodlne čistia a ošetrujú povrchy vášho nábytku. Antistatické zloženie pôsobí proti opätovnému ukladaniu prachu. Zároveň pohlcujú alergény a peľ a teda odstránia aj nečistoty spôsobujúce alergie.

Priznám sa, že som stará škola... Utieram prach s handrou a prostriedkom na to určeným. Neviem si predstaviť používať na tieto veci vlhčené utierky a ani to meniť nebudem. Skôr by ma potešil prápravok, ktorý sa aplikuje na handričku. Určite pozriem v dm-ku, či taky majú. Tieto utierky však majú jedno veľké plus. Pohlcujú alergény a peľ a odstraňujú nečistoty spôsobujúce alergie. V rodine, kde sú alergici dospelí či deti nájdu určite svoje využitie. Nábytok utreli krásne, všetko bez prachu, čmúh zacapkaných rúk... Sú veľmi účinné.

Produkt č. 8

Denkmit dezinfekčný sprej, 250 ml – odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Rýchlo a spoľahlivo dezinfikuje všetky umývateľné povrchy ako textílie, povrchy a objekty.

Momentálne, keď je všade veľa chorôb a bacilov, našiel tento sprej u nás veľké využitie. Používa sa aj do topánok, takže aj náš tatinko ho využil. Nastriekala som ho na hračky, barbie, plyšákov, hračky v kúpelni, kľučky, gombíky, tlačítka. No najviac ho používam v záchode. Splachovátko, rúčka kde je zavesený toaleťák, kľučka od dverí a najmä záchodová doska! Veď to poznáte... Dieťa si sadne, urobí potrebu, zošuchne sa po doske a baktérie sú na svete. Keď ho miniem, utekám kúpiť ďalší.

Produkt č. 9

Denkmit WC vonné bloky s vôňou lotosových kvetov

Tieto veci nepoužívam do záchoda vôbec, hlavne kvôli deťom. Skôr používam účinný čistič. Svoju úlohu však splnili, záchod príjemne voňal a vytvoril po spláchnutí účinnú čistiacu penu. Pre tým, čo používajú určite odporúčam.

Produkt č. 10

Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok, 750 ml

Presne takýto čistič si predstavujem ako top výrobok v domácnosti!Na záchod, na obklad, umývadlá, hrdzu, sprchový kút, armatúry atď atď. Je vy-ni-ka-jú-ci!!!!!! Vôbec nedráždi sliznicu, stačí nastriekať, krásne pení a to čistenie je neuveriteľné. Naozaj si zaslúži toľko superlatívov. Ani netreba nechať pôsobiť, naozaj odstráni vodný kameň jedným ťahom handričky. Určite odporúčam. Pre mňa sa stal neoceniteľným pomocníkom a už sa ho nevzdám.

Produkt č. 11

Denkmit čistiaci prostriedok, 1 l – účinne čistí všetky umývateľné povrchy. Multi-Aktiv zloženie odstraňuje odolné nečistoty a stará sa o žiarivú čistotu a brilantný lesk bez dočisťovania. 

Krásne čistí, žiadne fľaky, čmuhy a príjemná vôňa... Žiadna kvetinová! Za mňa áno, ešte vyzistím v dm-ke cenu a tá bude určite rozhodujúca. Kvalitatívne je ok.

Produkt č.12

Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril, 600 ml – vďaka svojej aktívnej pene spoľahlivo čistí rúry, plechy a rošty grilu, hrnce i panvice. Silné účinné zložky rozpúšťajú zvlášť odolné zasušené zvyšky ako i stopy po pripálení.

Ďalší top výrobok!!!!!!! A ešte aj tá cena !!!! Úúúúúúžasný... Neverila som mu, ale po vyskúšaní musím povedať, že je naozaj topka. Trúbu používam skoro denne, takže nie je čas na nejaké dlhé umývanie, uteranie, drhnutie... A asi tak aj vyzerala. Sprej je perfektný, vytvorí penu a po pôsobení ide špina sama dole, žiadne drhnutie! Iba utriete špinu a je to čisté a žiarivé! Určite odporúčam všetkým! Oplatí sa.

Produkt č.13

Denkmit univerzálne vlhčené utierky, 50 ks 

Toto je vôňa čistého prádla vo vlhčených utierkach. Nádherné niečo. Sú mega vlhké... Naozaj s nimi utriete toho veľa a používala som na nábytok, dvere, pracovnú dosku, detskú jedálenskú stoličku, hračky atď atď. Každý, kto k nám prišiel sa pýtal či som prala práve. Fakt nádherná vôňa a čistota! Vrelo odporúčam... Aj napriek tomu, že skôr používam handru, tuto urobím výnimku... Naozaj skvele čistia a voňajú.

Testovanie za mnou a som milo prekvapená, že takéto domovské značky s dostupnou cenou sú nielen účinné ale naozaj veľmi kvalitné a konkurujúce iným známym a drahým značkám! No i tu sa mi potvrdilo, že nie vždy to čo je drahé je kvalitné. dm má dostupné ceny, skvelé výrobky a ako ďakujem za možnosť zoznámiť sa s nimi, vyskúšať a budem rada, keď sa necháte inšpirovať. Mám dve deti, kopec prádla, kopec varenia, kopec upratovania a tieto výrobky mi tieto činnosti veľmi ulahčili.... Hlavne teraz v období sviatkov, keď chce mať každý všetko tip top. A nielen vo sviatky, ale aj vo všedné dni, sú vynikajúcimi pomocníkmi a hlavne účinne a rýchlo urobia naše domovy skutočne čisté.

Ďakujem za možnosť testovať, prať, utierať, umývať, leštiť. Možnosť oboznámiť sa s kopou nových výrobkov, ktoré u nás už ostanú a rada ich budem odporúčať ďalej.

#test_dm14

Tiež používam prostriedok na sklo a neviem si ho vynachváliť, už som naň nahovorila aj veľké zástankyne iných prostriedkov, ktoré odvtedy nepoužívajú nič iné. Rovnako som spokojná s prostriedkom na čistenie rúr. Je neskutočný. Celkovo mi veľmi imponujú prostriedky značky Denkmit. Určite vyskúšam ten odstraňovač škvŕn a power 4. Ďakujem za recenziu 🙂

4. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli