rameau1
29. nov 2019
176 

Yves Rocher Vianoce

Testovanie kozmetiky Yves Rocher –vianočná edícia

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovať kozmetiku tejto zvučnej značky... Vždy som tento obchod v nákupnom centre sledovala s iskrami v očiach a popravde, nikdy som doň nevkročila, lebo som si myslela, že kozmetika nie je cenovo dostupná pre normalnych ľudí 😀 Som rada, že zrovna ten môj komentár k vašej súťaži zaujal a mohla som sa dozvediet o kozmetike viac, presvedčiť sa o opaku a spríjemniť si chladné dni v spoločnosti dvoch hrejivých a revitalizujúcich limitovaných edícií, ktoré testovanie sľubovalo. A či som sa naladila na magickú vlnu Vianoc a zimy? ☺ Popravde, chýba mi k tomu sneh a celková vianočná atmosféra ☺ No jedna kolekcia výrobkov bola môjmu srdcu bližšia 🙂 

Viac sa dozviete v článku.

Testovala som 6 výrobkov -  3 výrobky z kolekcie V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA  a 3 výrobky z kolekcie PRVÉ VLOČKY.

Kolekcia V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA (popis: spája lahodnú, sviežu a ovocnú zmes pomaranča a cédrového dreva, ktorá je ako stvorená pre tieto chvíle sviatočnej relaxácie a pohody.)

1. Balzam na pery V srdci jedľového lesa

Pre Yves Rocher značku je príroda najcennejším darom. Tomu nasvedčuje aj zloženie všetkých jej výrobkov. Tento balzam som otestovala hneď, ako mi bol balíček doručený. Musím skonštatovať, že lepší balzam som naozaj nemala - jelení loj a podobné sa s ním nedajú porovnať. Ako sa spieva v jednej nemenovanej pesničke: „Cítim vôňu lesa.“ ☺ Vôňa je krásna, jemná, nevtieravá, pery po ňom sú jemné, vláčne, nevysušené, voňavéééé. Keď ho miniem, kupujem druhý. Aj keď, ešte sa mi nestalo, že by som kupovala ďalší až keď nejaký miniem ☺ Nezanecháva mastný nános, zostáva po ňom jemný film na perách.. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi!

2. Tekuté mydlo na ruky V srdci jedľového lesa

Neutrálne PH, výborne odmastní ruky, onzistencia tak akurát... Vôňa príjemná, lesná. Je citiť po ihličí. Obal nádherný, premyslený do detailov, priam si pýta kúp si ma. Zelená v kombinácii s hnedou, ešte to aj vyzerá ako strom ☺ K tomuto mydlu nemám až také veľké výhrady, kto nemá rád priveľmi aromatické mydlá a pocit, ako by mali na sebe stále neumyté zvyšky mydla, je ideálne. Čo sľubuje, to spĺňa.

3.Telové mlieko V srdci jedľového lesa

Posledný testovaný výrobok z tejto kolekcie a je neskutočnýýýý. Je zvláštne, že každý z týchto výrobkov z tejto kolekcie mi vonia úplne odlišne. Telové mlieko strednej konzistencie, ľahko sa nanáša, rozotiera, vstrebáva a dlllho vonia. Ešte aj po hodinách som cítila tú jemnú vôňu, naozaj porovnateľnú s parfumom. Za mňa má tento výrobok desať bodov z desiatich. Vrelo odporúčam a keď sa mi minie, určite pôjdem pozrieť toto alebo aj iné telové mlieka z Yves Rocher. Neviem, či mi zrovna toto pripomína čas vianočný 😀 Asi zas iba obalom, no vôňa nádherná.

Kolekcia PRVÉ VLOČKY (popis: kúzelná kolekcia s vôňou bielych mandlí pripomína jemný dotyk prvých snehových vločiek a vďaka nej si tento pocit môžete vykúzliť aj v teple domova, pod hrejivou dekou či pred plápolajúcim krbom.)

Opäť pochválim obaly. Nádherné, premyslené do každého detailu. No z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že čím jednoduchší obal, tým je výrobok kvalitnejší. Ale zas, pokiaľ si to Yves Rocher kozmetika može dovoliť, prečo nie. Sú jednoducho nádherné, veď posúďte sami. No môj názor je - menej je niekedy viac. Táto kolekcia ma ohúrila menej ako kolekcia V srdci jedľového lesa. Vôňa mi sadla menej, no je to môj subjektívny názor, sto ľudí, sto chutí. Takže budem hodnotiť naozaj iba kvalitu výrobkov.

1. Krém na ruky Prvé vločky

Tento krém sa veľmi dobre vstrebáva, dlho ho je cítiť a stačí ho iba trošku. Ruky sú jemné, vláčne a hydratované. V tomto počasí je to priam nevyhnutný pomocník. Prechod zima –teplo robí svoje. U mňa osobne je to práve za volantom a tento krémik mi v tomto veľmi pomohol. Je v ňom cítiť jemnú vôňu mandlí. Ale opäť pripomínam, že mne osobne vôňa orechov-mandlí atď. nesedí, ale je to subjektívne ☺

2. Sprchový krém Prvé vločky

Hneď v prvý deň testovania som išla vyskúšať tento sprchový krém. Vôňa podobná, jemná, nič výrazné, silné. Je hustý, dobre pení, dobre umýva, zanecháva celkom fajn pocit na pokožke, zloženie perfektné, obal dokonalý.

3. Sprchový olej Prvé vločky

Prvýkrát som sa stretla s niečím takýmto ako je sprchový olej. Konzistencia olejová a ako sa stretne s pokožkou, krásne sa začne meniť na mliečnu penu. Naozaj kvalitný výrobok, vôňa odlišná od jeho kolegov 😀 Takže za mňa spokojnosť, a to veľká. Pokožka bola veľmi dobre hydratovaná a jemná na dotyk, používam ho denne, určite navštívim kamennú predajňu a pozriem i ďalšie vôňe a typy.

Testovanie ukončené, veľmi príjemná skúsenosť, pre mňa uplne nová kozmetika skôr s plusmi, kvalitovo je naozaj vyborná a ceny? Perfektné. Myslím, že každý si v tejto kozmetike nájde to svoje a určite budete spokojný s kvalitou za rozumnú cenu. Obaly sú prenádherné, no či táto kolekcia splnila moje očakávania čo sa týka Vianoc - tak na 90 %.

Prečítala som si o pôvode, o zložení, o tom, aká táto značka je, a nadchlo ma to. V dnešnom svete plnom chémie určite podporím kúpu kozmetiky tohto typu.

A ako som si teraz všimla, na stránke je zľava 50 % pri nákupe nad 39 eur, takže paráda.

Ďakujem, odporúčam a kamenný obchod v blízkej budúcnosti navštívim ☺

#test_yvesrocher_vianoce 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli