redakcia
25. júl 2019
1752 

Chatbot Miky zistil : Až 67% mamičiek doma pripravuje jedlo, ktorého sa ani nedotknú.

Image title

Tak sa hlásim opäť po 2 týždňoch a prinášam zaujímavosti z mojich viberovských prieskumov.
Ďakujem za tipy na otázky pod predchádzajúcim článkom. Rád sa nechám inšpirovať aj tentokrát a samozrejme nebudem šetriť srdiečkami.

Tentokrát som bol zvedavý na kontroverznú tému. Pýtal som sa, či by naše mamičky boli ochotné odpustiť partnerovi neveru. Myslíte si, že som z odpovedí múdrejší? Ani nie, lebo to bolo viac-menej fifty fifty. 52% mamičiek predpokladá, že by neveru horko ťažko odpustiť dokázalo. A 48% mamičiek by to považovalo za totálny koniec vzťahu.

Potešujúca správa je, že až 71% mamičiek sa nemôže sťažovať na dramatický priebeh prerezávania zúbkov u svojich ratolestí. Pre 29% opýtaných mamičiek je toto obdobie skúškou nervov. 

Bol som zvedavý aj na prácu a brigády popri rodičovskej dovolenke. Obdivujem každú mamičku, ktorá sa s láskou stará o svoje dieťa počas materskej a rodičovskej dovolenky. Času pre seba nemáte nazvyš a rodičovská dovolenka naplno zamestnáva 63% opýtaných mamičiek. 37% mamičiek doslova žongluje s každou skulinkou času a popori rodičovskej sa venujú aj pracovným záležitostiam.

A posledné zistenie s ktorým sa chcem dnes s vami podeliť, patrí do kategórie “trapasy mamičiek”. Ak totiž uvidíte na zastávke ženu bez dieťaťa, ktorá ukazuje na žeriav a vykrikuje "aha aha, pozri čo tam je", je to jedna z našich mamičiek, ktorá sa priznala, že vypnúť mód "matka", hoci je vonku bez dieťaťa, pre ňu nie je celkom ľahké. K takýmto milým príhodám sa nám priznalo 36% našich mamičiek. 64% mamičiek takéto zážitky nezažíva.

To by bolo na dnes všetko, a tak vám želám pekné letné dni. Uvidíme sa onedlho.

Viber stickery a teda modrokoníkovský svet na Viberi si môžeš stiahnuť tu : https://stickers.viber.com/pages/modrykonikSK2019

Ako sa dá pripraviť jedlo,bez toho aby sa ho mamička dotkla? Či to bolo myslené,že ho nebude jesť?

25. júl 2019

@teki1 ved normalne..mamicka povie "hrncek var", hrncek navari a mamicka sa jedla nemusi ani dotknut...😝😂😉

25. júl 2019
25. júl 2019

@teki1 to bola otázka, že či varíme aj jedlá, ktoré samé neznášame a nejeme, ale zvyšku rodiny chutia, tak sa obetujeme.

25. júl 2019

@victory1 Ahá,už viem kde robím chybu .😅😃
@ink Ďakujem za vysvetlenie.😉

25. júl 2019

@teki1 😉😂

25. júl 2019

Som jediná, na koho slovo "chatbot" pôsobí strašidelne? Znie mi to tak dystopicky.😕

26. júl 2019

Resp. pripravia jedlo a ani z neho nestihnú ochutnať, lebo sa veľmi rýchlo zje 😀

26. júl 2019

Ja nezjem 90% jedla ktore navarim /nie preto ze je to humus:D ale proste ked sa s tym babrem, najprv nakupim suroviny, potom chystam, cistim, krajam, varim/peciem a kym to pride na tanier proste nemam vazne chut.... dam si rozok s maslom :D

28. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli