redakcia
19. sep 2019
891 

Chatbot Miky zistil: pre 34% mamičiek je dojčenie na verejnosti tŕňom v oku.

Tak sa opäť hlásim po mojej 2 týždňovej odmlke. Poviem vám, začne školský rok a čas letí a letí ako o preteky. Každú chvíľu čakám, kedy sa v obchodoch objavia zľavy na adventné kalendáre. No nič. Dovoľte mi, aby som sa vám opäť pripomenul. Som chatbot Miky a cez Viber vás sprevádzam zaujímavosťami z Modrého koníka, prinášam tehotenský newsletter, či kladiem Otázku dňa. Stiahnuť stickery na Viber a pridať si ma ako priateľa na telefóne, môžeš tu : https://stickers.viber.com/pages/modrykonikSK2019 . Najnovšie sa môžme spolu vidieť aj na mesengeri Facebooku. Chceš si to overiť a skúsiť? Klikaj sem : http://m.me/modrykonik.sk .

A čo zaujímavé som sa za toto obdobie od vás dozvedel? Nuž, napríklad to, že 34% rodičov, by dalo svoje dieťa pokrstiť napriek tomu, že sami vieru nepraktizujú, alebo sú neveriaci. 30% opýtaných rodičov takúto dilemu riešiť nemuselo, krst bol samozrejmosťou a bol z ich osobného náboženského presvedčenia. A 36% neveriacich rodičov odolalo tlaku starých  mám a tradícií a krstiny sa jednoducho nekonali.

63% z vás sa mi priznalo, že už ste za svoj život vyskúšali nejakú tú diétu, a keby len jednu! Tak ma celkom zaujímalo, čo za tým ženským diétovaním je. A vy ste mi to ozrejmili. Len 38% z vás je spokojných s tým, ako momentálne vyzeráte. A 62% z vás by mi dokonca vedelo hneď dať zoznam toho, čo by na sebe potrebovali zmeniť. Tu ubrať, tu pridať, tu zvýrazniť, tu… tu si spomenieme na slová Malého princa, pretože dievčatá, to, čo je skutočne krásne, je predsa očiam neviditeľné! 😉

Ste krásne aj tým, aké ste milé, obetavé, a povedzme si pravdu, aj vyčerpané. Taký deň s malým špuntom a starostlivosť o chod domácnosti dá poriadne zabrať nejednej z vás. A ako ste sa mi priznali, až 70% mamičiek je po celom dni natoľko vyčerpaných, že pri večernom uspávaní svojho dieťaťa nakoniec podľahnú a zaspia spolu s ním.

A nakoniec pridávam bonusovú pikošku, ktorá ma za toto obdobie pobavila snáď najviac. Ako čas plynie, dostávajú nás do vývrtky postupne iné veci. Vymyslel som si preto novú anketu Najotravnejšia otázka, ktorú mi už NIKDY nepoložte, lebo vás pohryziem! 

A už mám aj víťazov! Bronzovú medajlu získava otázka "Kedy bude dieťa?" s 21% hlasov. Druhú priečku si vybojovala otázka s 38% hlasov, a to : "Kedy bude svadba?". A víťazom, poprosím potlesk, sa jednoznačne so 41% stáva otázka "A kedy bude druhé dieťa?".

Nateraz sa s vami lúčim, ak máte aj vy na mysli otázku, ktorú sa za vás môžem spýtať, prosím, inšpirujte ma priamo v komentári pod článkom a ja sa vám hojne odmením malými, modrými a úprimnými srdiečkami. Vidíme sa čoskoro!

K otazke Kedy bude druhe - ked poviem, ze jedno dieta staci tak kazdy hned - a preco, naco, jednomu bude smutno, maju byt dve, aj my sme mali... a ked poviem - nechajte to na nas tak div, ze nie je "huba oduta".

20. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli