redakcia
15. mar 2021
1142 

Kočíková poradňa. Pýtajte sa odborníkov

Kočík - štvorkolesový tátoš, ktorý odvezie našich malých drobcov kamkoľvek. Za akýchkoľvek podmienok. Po náročnom či rovnom teréne. S penovými či nafukovacími kolesami. Skladný, retro, obojsmerný... Možností je mnoho a výber tak náročný! Tejto dileme sa nevyhne snáď žiadna mamička aspoň raz za život. A aby sme vám toto náročné rozhodovanie čo najviac uľahčili, prinášame vám, v spolupráci s kociky.sk, Kočíkovú poradňu s naslovovzatými expertkami na kočíky Dominikou a Mirkou.

Všetky vaše otázky sú samozrejme anonymné a zadarmo, ako v každej poradni na Modrom koníku. Môžete ich našim špecialistkám na kočíky pokladať v Kočíkovej poradni.

Krásny deň vám prajeme.

Modrý koník team 💙

Ahojte, chcela by som poprosiť o radu. Hľadám športový kočík namiesto peg perego book plus pop up(pripadne iný kočík k nemu), aby bol do mesta aj do terénu, odpružený, ale nechcem nafukovacie kolesá, mam 7mes.dieta,tak najlepšie otočný, ale nie je to podmienka. Aj normálne skladný, nie príliš ťažký a ľahko ovládateľný. No a aby nevrzga, nehrkal. Cena do 300e,pripadne drahšie tipy by som pozrela bazarove. Vdaka.

15. mar 2021

Prepáčte, omylom som to napísala rovno sem, vie to nejaký admin zmazať? Vdaka

15. mar 2021

@lenkamaria nemusí sa mazať tiež by som si nechala poradiť 🙂

15. mar 2021

Bohužiaľ musím skonštatovať, že súčasná kočíková poradňa ani zďaleka nedosahuje úroveň tej predchádzajúcej, ktorú viedla Eli...škoda, že skončila.

16. mar 2021

@cackaa prečo skončila? :-O

16. mar 2021

@18denka5 Vôbec neviem, nikde som nič nezaznamenala ☹

17. mar 2021

@cackaa veď to, že ani ja 😞

17. mar 2021

Začni písať komentár...

Odošli