redakcia
18. máj 2020
826 

Natočíme s tebou rozhovor. Zdieľaj svoj príbeh na YouTube Modrého koníka!

Ahoj, ďakujeme, že si sem nakukla!

Modrý koník úspešne rozbieha svoj 🎥 YouTube kanál, kde nájdeš rozhovory s odborníkmi a zaujímavými osobnosťami, súťaže, ankety, recepty, ale hlavne, príbehy mamičiek a budúcich mamičiek.

A práve preto je tu tento článok. Hľadáme maminky, budúce maminky alebo ženy so zaujímavým životným príbehom, ktoré by sa rady podelili so svojimi skúsenosťami s ostatnými.

Môžeš s nami natočiť napríklad tvoj pôrodný príbeh. ❤️  Ženy, ktoré sa chystajú na pôrod prvýkrát, majú totiž v hlave plno otázok. Tvoj príbeh im určite pomôže odbúrať strach, zodpovie im množstvo otázok a dodá im podporu.

Pár takýchto rozhovorov, ktoré sme už takto natočili: https://youtu.be/7vqcFxF_KCc

Nehľadáme však len mamičky. Taktiež s nami môžeš natočiť anketu alebo rozhovor, ak si si prežila zaujímavý životný príbeh, ktorým by si rada inšpirovala iné ženy. Pozri si viac tu - na YouTube kanáli Modrého koníka. 🎥  

Buď pricestujeme my za tebou alebo ťa pozveme k nám do štúdia v Modrom koníku, rovnako sa vieme spojiť aj cez internet.

Ak máš chuť stať sa jednou z tvárí nášho YouTube kanálu, vyplň prosím nasledovný formulár. Následne sa s tebou spojíme a radi vysvetlíme všetky detaily.

Klikni sem a dostaneš sa na náš formulár!

Ďakujeme vopred a tešíme sa na teba!

YouTube team Modrého koníka! 🎥 💙 

Škoda, že niektoré sú len na videu, mnohé nadpisu týchto rozhovorov ma zaujali, ale skôr by som si ich prečítala ako pozrela na YouTube, keďže mám väčšinou čas až keď malý spí, alebo musím často odbiehat :-/

21. máj 2020

Začni písať komentár...

Odošli