redakcia
13. jún 2023
3771 

Nová éra v nakupovaní

Sobota. Otváram s veľkou námahou oči. Žmúrim na svetlo prenikajúce cez okno priamo mne do rozospatej tváre. Rukou sa snažím nahmatať budík, ktorý ma núti vraštiť čelo, ako prenikavo piští. Prejdem po displeji mobilu no kvílenie neutícha. Po chvíľke sa mi podarí zorientovať. To ma nebudí môj budík. Je to zástup pri mojej posteli, ktorý sa dožaduje raňajok. Stoja tam v somárskom rade od najväčšieho po najmenšieho. Plus pes. Nuž, nemám na výber. Toto je moment, kedy sa žiadna chvíľa navyše v teple perín neodpúšťa. Smer chladnička. Otváram s odhodlaním dvere a z jej vnútra sa na mňa vyvalí zima a nič viac. Na jej spodnej polici sa krčia dva zabudnuté jogurty - moja záchrana! Čo narobím, týždeň bol náročný a nákup sme proste nestihli a tak sme dosiahli limit našich zásob. Raňajky ešte pokryjeme, no nákupu sa nevyhnem. Na pyžamo si natiahnem tepláky a idem, riešim.

Nákupy v našom Kraji sú ešte jednoduchšie 

Našťastie, naše obľúbené potraviny máme len kúsok od domu, takže sú vždy po ruke. Vždy s kvalitnými a čerstvými potravinami. Poviem vám, mať v blízkosti obchodík, na ktorý sa vždy môžete spoľahnúť, je na nezaplatenie. Prázdna chladnička? Nečakaná návšteva? Žiaden problém.  Keď tento obchodík ponúka ešte niečo navyše, je to dvojitá výhra. Ako náš KRAJ pod oknami bytovky. Nenápadný, ale výnimočný. A ako správny „štamgast” rada využívam každý benefit, ktorý ponúka. Už dlhšiu dobu zbierame celá rodina vernostné body na našu KRAJ kartu a využívame celú hŕbu benefitov, ktoré ponúka. Aké bolo moje prekvapenie, keď som sa dozvedela, že potraviny KRAJ a Terno prišli s možnosťou platiť práve prostredníctvom vernostnej karty a mať tak dokonalý prehľad o tom, koľko utratím za nákupy a zároveň využívať všetky výhody, ktoré predstavuje používanie karty s prednabitým kreditom.

Mala to byť pre mňa nová skúsenosť, ale znelo to veľmi pohodlne a prakticky, tak som sa rozhodla dať tomu šancu. Je to super jednoduché a zvládne to každý používateľ internetu. Zriadite si (ak ju ešte nemáte)  vernostnú kartičku, online si ju dobijete a na nákup vám stačí vziať so sebou svoju KRAJ kartu alebo mobil, v ktorom ju máte uloženú ako virtuálnu kartu a svoj nákup ňou rovno zaplatíte. A navyše, ak práve nemáte po ruke predajňu Kraj, platiť vašou kartou môžete aj v obchodoch Terno. A platí to aj naopak.

Nákupy aj financie pod kontrolou

A aké ďalšie výhody má táto forma platenia? Umožňuje vám lepšiu kontrolu nad vašimi výdavkami na potraviny. Predom načerpaný kredit vám umožňuje plánovať svoje nákupy podľa dostupných finančných prostriedkov. Týmto spôsobom môžete efektívne sledovať svoje výdavky a vyhnúť sa nadmernému míňaniu.

Okrem toho, nakupovanie potravín cez vernostnú kartu s prednabitým kreditom je jednoduché a pohodlné. Stačí naskenovať kartu pri pokladni (aj pri tej samoobslužnej) a vaše platby budú automaticky stiahnuté z vopred načerpaného kreditu. Tento proces je rýchly a bezproblémový, čo vám ušetrí čas a ešte využívate všetky výhody vernostného programu.

Ďalšou výhodou je bezpečnosť. Ak stratíte svoju kartu, môžete ju jednoducho zablokovať a zabrániť zneužitiu finančných prostriedkov. Okrem toho máte vždy istotu, že z karty neminiete vy ani nikto iný viac, než na nej máte. Rovnako môžete vlastnú kartu zriadiť aj svojim ratolestiam. Budete tak mať nielen kontrolu nad ich výdavkami, ale tiež sa naučia samostatne spravovať svoj rozpočet a hospodáriť s vreckovým, ktoré nebudú nosiť len tak po vreckách. Kredit im môžete dobíjať pravidelne a do výšky, akú uznáte za vhodné.

Navyše, nemusíte dobíjať len vlastnú kartu, pokojne môžete obdarovať kohokoľvek z vašich blízkych, kto rád nakupuje v predajniach Terno alebo Kraj. Ak ste rovnako ako ja darčekový antitalent, určite vám táto možnosť príde vhod.

Naše víkendové menu Kraj zachránil v hodine dvanástej. Tento týždeň budeme netrpezlivo očakávať, či sa nám dobitý kredit šťastnou náhodou nevráti späť na účet. Ako by to bolo možné?

Tri groše nie sú iba rozprávka!

Poznáte rozprávku o troch grošoch? Jano Kopáč je v nej hlavným hrdinom. Svoje tri groše rozdeľuje medzi svojho otca, syna a svoju obživu. Za svoju statočnosť od kráľa dostane bohatú odmenu. A v potravinách Terno a KRAJ sa rozprávka stáva realitou. Využite dobíjanie kreditu na vernostnej karte a dobite ho sebe či svojim blízkym  a vyhrajte dvojnásobok dobitej sumy na svoju kartu! Od 1. 6. 2023 do 28. 6. 2023 každý týždeň traja výhercovia získajú svoj mešec dukátov v podobe kreditu na ďalšie nákupy. Dobite si aj vy svoju Kraj alebo Terno kartu a dvojnásobok dobitého kreditu môže prekvapiť aj vás.


Tento článok vyšiel s podporou Terno

Začni písať komentár...

Odošli