rodinnevikendy2
4. jan 2014

Zmna rozpravka rodinny pobyt s rozpravkovym programom a lyziarskou skolou

Srdečne pozývame všetky detičky a ich rodičov na  rozprávkovú zimnú dovolenku počas polročných prázdnin,  s lyžovačkou. 

To pravé pre malých nezbedných lyžiarov a lyžiarky Image title

Poďte s nami do snehového kráľovstva, kde pobehujú rozprávkové bytosti a dejú sa zázraky.  Skamarátime sa so snehuliačikom Jožkom a pomôžeme večne hladnému diviačikovi vyriešiť jeho problém Image title

Čaká nás tajomstvo okuliarikov pátračiek …ale tu pomôžu len čary a kúzla!  A v tom sa najlepšie vyzná snehová čarodejnica. Podarí sa nám nájsť jej snehový poklad?

Nebudú chýbať ani ranné šašorozvičky, snehoviny, noc kúziel, tvorivé dielne a super veselý karneval na snehu s guľovačkou a tancovačkou Image title Pobyt vhodný pre deti vo veku 2 – 9 rokov.

Teší sa na Vás šašo Jašo a jeho rozprávkový kamaráti….. Image title

Kde? Ubytovanie na 3 noci s plnou penziou v hoteli Gold *** Terchová, kúsok od Vrátnej doliny, jednej z najvýznamnejších turistických a lyžiarskych stredísk. ( www.detskyhotel.sk) Hotel Gold*** je jeden z mála hotelov na Slovensku, ktorý sa špecializuje na rodiny s deťmi, s označením hotel priateľský k deťom. Ponúka príjemné ubytovanie v apartmánoch, rodinných izbách, dvojposteľových izbác s prístelkami. V susedstve minizoo a nádherné ihrisko.  Je celý zabezpečený Wifi zadarmo a ďaľšie iné neplatené hotelové služby šité priamo na mieru re rodiny s deťmi, vrátane detského kútika.

Lyžiarske stredisko: V blízkosti hotela ( do 300 m.) sa nachádza lyžiarske stredisko Ski Gavurky, k dispozícii sú dva vleky Tatra poma 350 metrov.

Stredisko je vhodné pre mierne pokročilých a staršie deti začiatočníkov.

Druhým strediskom je Ski Vrátna ( cca 4 km)  V stredisku si príde na svoje každý. Začiatočníci, mierne pokročilí, i zdatní lyžiari. K dispozícii je niekoľko kilometrov zjazdových tratí.

Lyžiarska škôlka a škola – SPORT ACADEMY VRÁTNA

VIAC a pobyte a cenach ubytovania: http://www.rodinnevikendy.sk/zimna-rozpravka-s-lyziarskou-skolou-polrocne-prazdniny-31-1-3-2-2013/

Začni písať komentár...

Odošli