rusalinka
13. dec 2017
886 

Ako nechať svoju pleť omladnúť za 10 dní

Deň prvý - pondelok

10:43 - Volá kuriér, že je dole a že si môžem prísť pre balíček. Tak som vybehla v papučiach, vo svetríku. A so mnou aj kolegyňa, že pôjdeme aj rovno na obed. Reku dobre. Prečo by mi malo dopnúť, že sa mám obliecť, lebo však je koniec novembra?

S balíčkom, ktorý bol vo veľkosti obálky A4, som bola poobedovať a aspoň mi zachránil hlavu pred dažďom. A aspoň ho každý videl a mohol mi závidieť. Plná očakávania som ho po obede rozbalila a vytešovala sa z toho, aká budem večer krásna.

19:46 – Spravila som si kúpeľňové selfie. Mala som si ju spraviť, keď som bola ešte aspoň trochu nakreslená, ale nieeee, ja si ju spravím po tom, čo si vyčistím tvár. Vyzerám dosť biedne. Začervenaná tvár, vačky pod očami, vráska na čele, padnuté viečka, krivý nos (odporučenie „vyhnite sa očnému okoliu, nosným dierkam a perám“ - škoda, možno by mi C vitamín v nosných dierkach nos vyrovnal...)

A mohla som aspoň krajší uterák zavesiť za seba, keď sa už tak selfíčkujem. A nesmie chýbať vyrážka. Nad nosom, medzi obočím.

V letáčiku písali, že „do dlane naneste 4 - 5 kvapiek prípravku.“ No mne fakt niekedy nedochádzajú súvislosti, tak som to kvapkala rovno na prsty. No a keďže som očakávala  trochu hustejšiu konzistenciu, niečo ako olej, kvapky mi pretiekli medzi prsty a na ksicht mi toho veľa neostalo... no neva, aspoň budem mať žiarivé a rozjasnené prsty na rukách.

Deň druhý - utorok

6:00 - Teším sa na prvý pohľad do zrkadla, určite vypadám nádherne žiarivo a sviežo!

6:05 - Milý denníček, môj život nemá zmysel. Vyrážka prebíja všetko, čo mám na tvári. Každý sa mi na ňu bude pozerať a nikto neocení moju milú a vtipnú povahu... som o tom presvedčená!

20:00 - Poučená včerajším večerom, že kvapky neviem udržať v rukách, inšpirovala som sa instahviezdami a kvapkala rovno na tvár. Jedna na čelo, jedna na bradu, jedna na každé líce... Keďže si zvyknem krémovať aj krk, tak som dala kvapku aj na krk. Vpilo sa to veľmi dobre, tvár nie je mastná, mám pocit, že som si bola prepudrovať nos. Ale veruže krém sa ešte žiada. Napatlem sa a idem spať.

Deň tretí - streda

6:00 - Dnes mám pracovné stretnutie a mala by som zažiariť.

6:05 - Moja vyrážka je nádherne rozjasnená a žiari. Rozmýšľam, že si medzi obočie nalepím voľajaký kamienok a budem sa tváriť, že som z Indie. Lenže mám problém - nemám žiadny reprezentatívny kamienok na medziobočie a vôbec neviem po indicky. Môj deň začína desivo ☹

19:57 - Pracovné stretnutie dopadlo dobre, ale som unavená ako kôň. Musím ale neskromne poznamenať, že vyzerám omnoho lepšie, ako sa cítim. Kvôli fotke sa aj usmejem, aha:

Nakvapkám sérum, rozotriem. Je to fajn, mám nejaké hladšie líca.

Deň štvrtý - štvrtok

6:00 - Dnes si dám moje super krásne nové čižmičky. Konečne som našla niečo, čo ma netlačí, ale je veľmi pohodlné a mäkučké. Idem na preventívku k zubárke.

7:30 - Prešla som pol mesta... tie čižmy ma nejako omíňajú, asi som si ich nemala dať, keď mám veľa chodenia.

9:00 - Ledva som došla do roboty. Tlačia ma čižmy, asi nemám päty.

16:30 - Ja snáď ani domov nedôjdem. Tie sprosté čižmy si už v živote neobujem!

19:50 - Osprchovaná, leukoplast nalepený. Dávam si štvrtú dávku séra. Napočudovanie sa mi už krém doplniť nežiada. Som spokojná.

Deň piaty – piatok

6:00 - Zobúdzam sa s bolesťou hlavy.

8:00 - ... píšem príručku. Mám pocit, že to bude moja druhá diplomovka. Stále ma bolí hlava.

11:30 - Kolegyňa na obede mi povie: „Jéj, aká si pekná.“ ... čo jej šibe? Veď mi ide hlavu rozdrapiť a mračím sa na celý svet.

12:00 - Neklamala. Fakt vyzerám dobre 😀 Zrkadlo do výťahu je veľmi milostivé k môjmu zachmúrenému výrazu.

20:00 - Hlava ma stále bolí, chcem spať. Ani sa mi nechce dávať sa do poriadku, vôbec nevnímam čo robím, len viem, že si dám sérum a idem spať. Dnes sa vôbec nad svojou pleťou nezamýšľam, je mi to jedno.

Deň šiesty a siedmy - sobota + nedeľa

Taký môj bežný víkend, ale tentokrát som so sebou zobrala aj svojho milášika:

Deň ôsmy - pondelok

6:00 - Nový deň, nový týždeň, nový začiatok. Ak mám byť naozaj krásna, idem chudnúť. Od dnes. Dám to!

11:00 - Kolegyne rozmýšľajú, že idú na Mekáč, prehováram ich a vysvetľujem, že to nie je zdravé, je to kalorické a nech sa pridajú k môjmu chudnutiu a zmene života. Zdá sa, že ich presvedčím, mám silné argumenty.

11:40 - Milujem Big Mac! Mňam, takto som si už dávno nepochutila!... Si myslím, že takto pred Vianocami je aj tak zbytočné púšťať sa do chudnutia.

19:50 - Musím poznamenať, že na dotyk je moja tvár naozaj veľmi príjemná. Hladká a jemná. Idem za mužom a nútim ho, aby ma hladkal. Hovorím mu, že „však mám líca úplne hladučké, však, však?“ Zamrmle si pod nos, že „áno áno, si krásna, ty si stále krásna, áno máš.“ Pche... chlapi... sa tomu prd rozumejú!

Deň deviaty - utorok

6:00 - Ideme na workshop k zákazníkovi. Môj prvý... Uff, mierne stresy. Vyrážka medzi obočím konečne zmizla... teda nie tak úplne, presunula sa na bradu. A nie je taká viditeľná, lebo som sa zapovedala, že sa jej nedotknem (neviem ako ostatní ľudia na tejto planéte, ale ja keď vidím, že mi niečo rastie na tvári, rýpem do toho, kým to naozaj nenarastie do obludných rozmerov).

14:30 - Všetko dopadlo super, dúfam, že to tak dopadne aj zajtra, kedy budeme na to sami, bez kolegu, ktorý sa dotrepal až zo Žiliny len aby nám pomohol.

16:30 - Príručka je dokončená a slávnostne ju odovzdávam.

20:10 - Na to, že zajtra končím, mi toho nejako veľa ostalo vo fľaštičke. A to som sa bála, že mi to bude málo, lebo fľaštička je dosť malá. Píšem kamoške, že či to nechce, opisujem jej, že mám líčka jak detská prdelka. Že chce. Tak jej to posuniem, škoda by bola nevymíňať to.

Deň desiaty - streda

6:00 - Dnes školím. Ešte len teraz mi stíska polky... Nádych - výdych, ty to dáš!

6:30 - Mala by som byť za peknú, robím čo môžem:

15:00 - Dala som to!

17:00 - Sme na firemnej akcii môjho muža - Mikuláš párty pre decká. Dieťa dostalo darček, my s mužom sme sa nažr*... najedli ako kone. Je super, že sa nemusím starať o večeru.

Jáj, jasné, aj dieťa sa najedlo.

20:00 - Posledná dávka. Celkom som si na to zvykla... Kľudne by som pokračovala aj ďalej, ale tak, keď píšu, že je to na 10 dní, tak nebudem rebelovať a nechám len tých 10... a aj tak som to už sľúbila tej kamoške.

Štvrtok - hodnotenie

Nuž takto. Je pravda, že som mala veľké očakávania. To, že budem vyzerať ako 17-ročná asi nie, ale aj tak som asi čakala trošinku viac.

Musím povedať, že na dotyk je pleť naozaj veľmi príjemná, hladká a jemná. Pri veľkom prižmúrení oka sa možno aj tá vráska na čele trošilinku zmenšila, ale to si skôr asi len namýšľam a chcem to vidieť. Tak isto badám aj mierne stiahnutie pórov a tie mám teda ja naozaj statočné!

V letáčiku upozorňovali, že možno pocítime jemné štipkanie, u mňa sa to nestalo a niekedy som si tých kvapiek dala asi o dosť viac, ako len 4-5.

Čo mi prekážalo, bola konzistencia - na môj vkus to bolo veľmi tekuté, preto sa mi to aplikovalo trochu ťažšie (trvalo mi pár dní, kým som prišla na nejakú fintu ako na to). Osobne mi trošku aj chýbala vôňa, mám rada, keď mi krémiky a všetky tie čačky - mačky okolo toho, príjemne voňajú. Tu bola vôňa veľmi nevýrazná a pre mňa neidentifikovateľná. Toto je ale môj subjektívny pocit, niekomu by možno silnejšia vôňa prekážala.

Po otvorení sa má sérum spotrebovať do jedného mesiaca, kúra má byť na 10 dní raz za tri mesiace - nijako mi to nevychádza, lebo za tých 10 dní to určite nespotrebujem, mám si to dať najskôr o tri mesiace, ale dovtedy mi to nevydrží. Takže aby to naozaj nevyšlo nazmar, treba to posunúť ďalej 🙂

A aby som nezabudla... ja si to asi na jar kúpim. Alebo si vypýtam na narodky 😉

#test_liftactiv

skvela recenzia 😀 som sa pobavila 😀

13. dec 2017

Perfektné 😀

13. dec 2017

konečne recenzia, ktorá má "gule"! 😂

13. dec 2017
13. dec 2017

Paráda!

17. dec 2017

Začni písať komentár...

Odošli