1 / 1

    Keď pozerám na toho psa, mám strach.

    28. dec 2018

    @lienkashoppingqueen Nepreháňaj... tieto predsudky...🙈

    28. dec 2018

    @cistykvietok ja sa bojím psov. Keď ide psíčkar so psom, ja robím taký nenápadný oblúk okolo nich. A teda, pri pohľade na toho hafana mám rôzne hororové predstavy. :D Nepomôžem si, bojím sa.

    28. dec 2018

    @lienkashoppingqueen Ježiško by ti mal na ďalšie Vianoce jedného priniesť a bude.😂Ale to je ešte ok, poznám ženu, čo sa bojí mačky a sliepky.😂🤦🏼‍♀️

    28. dec 2018

    My sme v útulku venčili takýchto fešákov.😍

    28. dec 2018
    28. dec 2018

    @lienkashoppingqueen kto nepozná tieto psy, tak nevie aké sú skutočne rodinne založené. Ale zas pochopím aj keď sa niekto bojí celkovo psov. Ale Zeus odmalička vyrastal s malou, takže sú dokonalá dvojka 😊

    28. dec 2018

    @sajmon88 ja sa bojím všetkých psov, ale tieto sú o level vyššie.
    @cistykvietok aj tieto sú tie strašné psy, ktorých sa bojím. Keď ide oproti mne takýto pes, prejdem automaticky na druhú stranu ulice.
    My máme psa vo dvore, toho sa nejako nebojím. Ja som si v detstve nevytvorila vzťah ku psom, mama sa ich bojí, a ja som im robila zle, keď boli za plotom, som kopala do pletiva a behala okolo plotu hore-dole, zúrila na psa a on na mňa.
    Ja ani nepochopím, ako môže niekto psa obliekať. A veľké rasy mať v byte, keď nemajú riadny výbeh.

    28. dec 2018

    @lienkashoppingqueen Uf, tak to je veľmi smutné, keď niekto ubližuje zvieratám a provokuje ich. Je to veľmi primitívne a takí ľudia sú hnus. Že si bola decko, ťa neospravedlňuje. Hanbila by som sa a už vôbec by som to nepísala o sebe. Sorry, neznášam takých ľudí ako ty a keby som mohla, nakopala by som ti do zadku.

    28. dec 2018

    @cistykvietok noo, bolo to tak, to už nevrátim. Teraz som už povyrástla a zmenila som sa zo záškodníka na lepšieho človeka. Bola som v detstve po všetkých stránkach veľké číslo. Teraz mám zvieratá rada, tiež životné prostredie, milujem prírodu. Už je to o inom. Zostal len ten strach zo psov, iných zvierat sa nebojím. Možno práve za tú minulosť mám v sebe ten strach, že to tie psy vycítia.

    28. dec 2018

    @lienkashoppingqueen Tak na tom vzťahu a strachu popracuj. Možno ti to pomôže aj v iných veciach.💙

    28. dec 2018

    @cistykvietok len ešte poviem, že som zvieraťu fyzicky nikdy neublížila, len také to provokovanie, ako som opísala. To bol asi môj taký jediný kontakt so psom kedysi. Aby si si nemyslela, že som ich fyzicky týrala. A na tomto vzťahu nemám možnosť, ani čas, ani chuť teraz v blízkej dobe pracovať, poviem to narovinu. Neviem si ani predstaviť ako na to.

    28. dec 2018