salwusa
26. okt 2019
237 

Keď si neveríš, niekedy stačí len vyskúšať, aby si pochopila, že to dokážeš...

Zapojila som sa do testovania CEWE FOTOKNIHY... S malou dušičkou čakala, čo sa bude diať. Vždy som pred fotoknihami mala rešpekt. Albumov máme doma veľmi veľa a som tak trocha fanatik. Pre mňa majú fotky dušu iba v albumoch. Pre známych som šialenec, ale v pc mi fotky nehovoria nič. Na moje prekvapenie som sa stala jednou z tých šťastných a balíček na testovanie prišiel aj ku nám.

V balíčku boli dva kupóny na foto knihu. Druhý ako darček. Do teraz neviem, či som zadanie testovania pochopila správne, keďže som testovala fotoknihu veĺkú. Kniha sa na moje prekvapenie až tak ťažko netvorila. Teda!!!! Trvalo mi,kým som pochopila ako samotné strany rozložiť a ako pridávať fotky. Robila som ju asi na 2 či 3 razy, keďže sa mi skoro po utvorení celej knihy vždy nejak zrušila a ja som mohla začať znova. Ráno pri sobotných rozprávkach s čistou hlavou som ju na koniec zbuchla do pol hodinky, odoslala a do štvrtka ju mala aj doma. Je venovaná Tadeáškovi a jeho letu na SLOVENSKU.

Kniha je prekrásna, pre mňa dokonalá a viem, že sa z nej Tadeáško bude nesmierne tešiť! No ale... pozerala som recenzie ostatných kočiek a tie testovali fotoknihu CEWE KIDS. A keďže som si nebola istá, či som pochopila zadanie správne a v balíčku mala kupóny dva. Davaj ho testovať znova. Úprimne, CEWE fotokniha KIDS už asi pre nás nie je. Máme už vyše 5 rokov a táto knižka mi príde ako skvelý darček pri narodení dieťatka. Oooo áno, vtedy si ju viem predstaviť úplne dokonalo. Ja som musela vymyslieť, aká téma sa zmestí do 22 strán, keďže sa strany nedajú pridať navyše ako v prípade tej prvej. A tak som ju venovala našej nane a jej najkrajším fotkám s Tadeáškom. Samotné tvorenie bolo pre mňa pohromou. Kniha mi znova padla 2-3 razy pred dokončením. Keďže som úplny antitalent, nepochopila som pozadia a či a ako sa dajú fotky zmenšovať. Zo mňa si však príklad neberte, keďže sa s PC nekamarátim teda absolútne. V noci som to vzdala... Poučená! Ráno som ukladala každý jeden krok a knihu znova zbuchla za pol hodinky. Nebola by som to však ja, keby bolo všetko v poriadku. Zabudla som zadať zľavový kupón. Ihneď po odoslaní informovala šarmantného pána z online zákazníckeho servisu. Do minúty sa mi pán ozval a sľúbil posunúť info ďalej. Bola sobota 9 hodín ráno. Hneď v pondelok ma čakal email. Knihu pri preberaní vyplatím a sumu mi hneď pošlú na účet. Knihu vám ale odprezentovať neviem, keďže jej výroba na moje prekvapenie trvá cca 2 týždne.

Čo ale povedať viem s istotou. vďaka pohotovému zákaznickému servisu viem, že sa ku CEWE ešte vrátim. Starajú sa o zákazníkov naozaj ukážkovo.
CEWE FOTOKNIHU KIDS by som ja osobne už, žiaľ, neobjednávala. Pretože pre mňa sú viac veľké knihy, kde sa dajú pridávať strany, dávať viac ako 1 fotka na stranu a doba dodania sa mi zdá trocha pridlhá.

Koniec koncov som ale naozaj šťastná a vďačná za možnosť byť súčasťou testovania a z celého srdca ďakujem za dva najkrajšie vianočné darceky pod stromčekom! Jeden pre Tadeáška a jeden pre našu nanu 🙂

Vaša Silvi

#test_cewe2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli