sarkes
27. sep 2020
69 

Už stále len baby DOVE🕊

Ahojte všetci čítajúci,

v prvom rade by som sa chcela poďakovať #konik_testuje, že nás vybral na testovanie produktov Baby Dove 🕊 Derma Care.

Na úvod by som chcela povedať, že ja, aj môj synček, máme veľmi citlivú pokožku so sklonom k ekzému. Ako to už u modrookých blondiačikoch býva, pokožka býva svetlejšia tenšia a veľmi citlivá. 

Môj synček mal pokožku veľmi suchú. Tak som si po prečítaní kritérií, koho #konik_testuje hľadá na testovanie povedala, skúsim to. A, aha! Vybrali nás!

Na testovanie prišiel sprchový gél s pumpičkou a telový krém. Hneď v prvý deň sme ich museli so synčekom vyskúšať.

Sprchový gél robí fantastickú penu a veľmi krásne jemne vonia. Synček má radosť, keď sa umýva a pení sám. S pumpičkou mu to išlo jedna radosť. 

Teraz k pokožke. Po prvom okúpaní s prípravkom Baby Dove 🕊 Derma Care určeného na problematickú ekzemovú a suchú pokožku sa očakávania od kúpeľa naplnili. 

Synček mal vláčnu pokožku. Keďže pred spaním sme zvyknutí natierať a masírovať nožičky krémom, tak sme išli testovať krém. Ten tiež veľmi príjemne a jemne vonia. Je mastnejší, ale pekne sa vpije do pokožky. Stačí ho málo a veľmi dobre sa rozotriera. 

Na druhý deň ráno som sa nestihla čudovať a malému sa suché fliačky z pokožky strácali. 

Pri používaní iných produktov malý ostal buď mastný alebo suché miesto začervenalo, ale pri DOVE som bola milo prekvapená. 

Na približne 3. deň testovania, som začala používať prípravky aj ja. 😃Veď ktorá mama nikdy nepoužila sprchové gély alebo krémy svojho dieťatka?! No a tak sme do konca testovania testovali spolu. 😀😌 Veľmi spokojne sme dokúpili ďalšie produkty od Derma Care.

U nás baby DOVE🕊z rady Derma Care ostáva v kúpeľni a ďakujeme, že sme mohli takto spoznať nášho favorita. 

Milé mamičky, ktoré uvažujete o kúpe a skúške týchto produktov baby DOVE 🕊 Derma Care, za mňa a môjho synčeka, vám ich môžem vrelo odporučiť. Nie preto, že by som musela dať svetlú recenziu. Pretože tieto prípravky sú vážne, ale vážne TOP! 🤩 

Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania! 

#recenzia 

#test_babydove3

Začni písať komentár...

Odošli