sasena158
13. feb 2019
153 

Oliho prvá testovačka – spoznávanie dm produktov

Náš Oliver má 6 mesiacov a je to veru aktívne bábätko, vôbec sa pri ňom nenudíme. Už teraz začína skúmať a objavovať nové veci, ochutnávať všetko jedlé aj nejedlé a je mimoriadne zvedavý. Práve preto nám toto testovanie sadlo ako uliate a náramne sme si ho užívali. Asistovala nám aj Oliverova staršia sestrička Emka, ktorú sme zapájali najmä pri testovaní kozmetiky.

Prvým testovaným produktom z doručeného balíčka bola babylove plyšová šuštiaca hračka. Dostali sme krásnu šedú rybičku a Olivera veľmi zaujala. Z môjho pohľadu je krásne vypracovaná, je zaujímavá, aj keď, možno by som zvolila výraznejšiu farbu. Materiál je príjemne jemný a samotná hračka po stlačení vydáva šuštiaci zvuk, čím je pre bábätká veľmi atraktívna. Osobne ju budeme naďalej využívať najmä na cesty, keďže svojou veľkosťou je ideálna do prebaľovacej tašky a nezaberá takmer žiadne miesto. Za tento produkt má od nás dm prvé +.

Hneď prvý deň testovania sme testovali aj babylove jednorazové podbradníky. Oli k nim síce veľa nepovedal, ale bolo zrejmé, že ho bavili. Chytal si pri papaní podbradník do rúčky a obzeral si obrázky. Veľmi sa mi páči dizajn, ktorý zaujme nielen detičky, ale aj mamičky. Veľkým bonusom týchto podbradníkov sú lepiace pásky na spodnej strane, ktoré pekne držia podbradník na mieste, a tak sa nemôže stať, že bábätko ho strhne a všetko naokolo ušpiní (presne takto to u nás často pri kŕmení totiž vyzerá). A samotný podbradník má ešte jedno využitie – po kŕmení pred odhodením (ak nie je veľmi ušpinený) sa ním dá pekne poutierať tvárička a pusinka od zvyškov jedla. Za tento produkt má od nás dm druhé +.

DmBio detský ovocný čaj je ďalším produktom, ktorý nás oslovil. Výhodou je jeho balenie – každé vrecúško je hygienicky balené a tak je možné ho vziať so sebou bez potreby ďalšieho balenia a uvariť ho napríklad aj u babičky. Oliverovi tento čajík chutí, má príjemnú ľahkú vôňu po šípkach a na rozdiel od iných ovocných čajov má jemnú nedráždivú chuť. Za tento produkt má od nás dm tretie +.

Druhý deň testovania sme popri čajíku vyskúšali na raňajky dmBio špaldovú obilninovú kašu. Vzhľadom na to, že Oliver je plne dojčený a s príkrmami sme začali len nedávno, umelé mlieko u nás doma nenájdete. Tým pádom sme túto kašičku pripravili podľa návodu bez použitia mlieka, iba s prevarenou vodou. Vôňu má neutrálnu, chuť takisto, no osobne nás veľmi neočarila. Ani Olivera, ani mňa (po Oliverovom odmietnutí som ju chcela dojesť, ale veru ma jej chuť neoslovila). Oliver ju odmietol a po troch pokusoch skončila na podbradníku. Možno keby bola pripravená s mliekom, chuť by bola jemnejšia, no to už my posúdiť nevieme. Za tento produkt má od nás dm prvé -.

Po náročnom dni nás čakalo kúpanie, tak sme siahli po produktoch z testovacieho balíčka. S produktom babylove Ultra Sensitive umývacia emulzia sme už skúsenosť mali, keďže som ju vyskúšala už asi pred dvoma rokmi pri staršej dcérke, ktorá má suchú pokožku. Táto umývacia emulzia má príjemnú hustejšiu konzistenciu, tým pádom nie je nutné používať pri umývaní veľké množstvo a pekne umyje celé telíčko. Čo mi však prekážalo, bola aróma tohto produktu, keďže mám rada aspoň jemnú vôňu detských produktov. Tu mi tá vôňa chýbala. No so samotnou emulziou sme boli spokojní, a preto za tento produkt má od nás dm štvrté +.

Po kúpaní sme použili babylove Ultra Sensitive telové mlieko, ktoré ma trošku sklamalo. Vzhľadom na to, že emulzia má príjemnú konzistenciu, čakala som ju aj od telového mlieka. Avšak mlieko je skôr vodnatejšie. Navyše po ňom ostala pokožka mierne lepkavá a pár minút po natretí som mala pocit, ako keby sme nepoužili žiadne telové mlieko. Toto by som možno vyzdvihla aj ako výhodu, no taktiež mi pri telovom mlieku chýba jemná vôňa. Za tento produkt má od nás dm druhé -.

Keďže obilninová kaša u nás veľký úspech nezožala, druhé ráno sme na raňajky siahli po jednom z hotových príkrmov - dmBio sušené slivky v jablkách. Pri tomto príkrme musím vyzdvihnúť jemnučkú konzistenciu, ktorá je ako stvorená pre ochutnávanie prvých príkrmov, kedy sa snažíme vyhýbať celým kúskom jedla. V chuti cítiť prevažne jabĺčka, čiže u nás mal tento príkrm veľký úspech, keďže je to Oliverovo obľúbené jedlo. Navyše oceňujem obsah sliviek, keďže Oli má často problém so stolicou a slivky sú známe tým, že pomáhajú rozhýbať črievka. Za tento produkt má od nás dm piate +.

Po výdatných jablkovo-slivkových raňajkách prišlo na rad prebaľovanie, pri ktorom sme testovali babylove vlhčené utierky sensitive s panthenolom a tiež babylove podložky na prebaľovanie. Babylove vlhčené utierky sensitive s panthenolom sú našim pomocníkom už od čias, keď bola naša Emka bábätkom, čiže musím vyjadriť svoju veľkú spokojnosť s týmto produktom. Tieto utierky sú dostatočne vlhké, čiže každú nečistotu ľahko odstránia. Vôňa im síce chýba, no pri vlhčených utierkach mi to nevadí, pretože aspoň viem, že do nich nebola pridaná žiadna zbytočná chémia. Za tento produkt má od nás dm šieste +.

Babylove podložky na prebaľovanie nám robia veľkú službu, keďže Oliver si rád vetrá zadoček, a tak nemáme problém s ocikaným okolím, aj keď ho necháme bez plienky dlhšiu dobu. Navyše sa nám osvedčili aj pri odúčaní od plienky počas spánku u staršej dcérky, keď sme ich využívali do postieľky pod plachtu. Samotné podložky sú príjemne mäkké a dostatočne savé, nehrozí žiadna nehoda. Za tento produkt má od nás dm siedme +.

Vzhľadom na to, že telové mlieko nám nevyhovovalo, po kúpaní sme tento raz použili alverde Baby ošetrujúci krém s Bio bambuckým maslom a kamilkovým extraktom. Tento krémik s Oliverom prvý krát testoval tatino, čiže som sa opýtala aj na jeho pocity. Toto je jeho odpoveď: „Trošku mi smrdí, ale super sa rozotiera. A mám po ňom parádne jemné ruky“. Čo sa týka vône, mne osobne po samotnom otvorení veľmi voňal, no po natretí na pokožku to už nebolo ono. No každopádne lepšie ako po telovom mlieku babylove. Konzistenciu má tento krém veľmi príjemnú, ľahko sa rozotiera a pokožka je po ňom ozaj príjemná a jemnučká aj dlhšiu dobu. Za tento produkt má od nás dm ôsme +.

A čo by to bol za záver dňa, keby v ňom nebolo zahrnuté čistenie zúbkov? Preto sme vyskúšali babylove sadu na učenie čistenia zúbkov. Oliver bol veľmi zvedavý, čo sa to deje, tak si kefku poriadne poobzeral a šup s ňou rovno do pusy. Veď o prvý zúbok sa musíme poriadne starať! Povedala by som však, že pri kefke ide skôr o zvyknutie si na ten pocit, že sa v pusinke niečo deje, ako o samotné čistenie, keďže kefka má málo štetiniek a nemyslím si, že dostatočne odstráni nečistoty. Avšak na základnú hygienu postačuje. Druhá masírovacia kefka má u nás veľký úspech a je našim spoločníkom počas celého dňa, keďže tie naše malé skryté potvorky nie a nie vyliezť von. Trošku mi k nim chýbal nejaký obal, aby sme si ich mohli zobrať na cesty, ale to neberiem ako nevýhodu tohto produktu. Za tento produkt má od nás dm deviate +.

Suma sumárom - z jedenástich testovaných produktov bolo u nás pozitívne zhodnotených 9 a negatívne 2. Myslím, že to je viac ako dobré, a preto dm drogérii a jej produktom zostaneme verní aj naďalej.

V závere by som sa chcela ešte poďakovať @konik_testuje za možnosť zúčastniť sa tohto testovania a spoznať nové produkty, ktoré si u nás našli svoje miesto a s obľubou ich budeme vyhľadávať aj do budúcna.

#test_dm20 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli