shilou
26. nov 2016
46 

Dve testované masky

AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások 

fialová maska

AA Prestige Maska na upokojenie pleti

ružová maska

Najprv som si vybrala na testovanie masku fialovú. 

AA Prestige Maska na spevnenie a vyhladenie vrások

Zloženie zahŕňa liftingový sacharidový komplex, ktorý okamžite napína pokožku a vyhladzuje vrásky. Bambucké maslo regeneruje a spevňuje pokožku. Vitamín E chráni pokožku pred predčasným starnutím. Rhamnosoft pôsobí upokojujúco a spolu s vitamínom B3 pomáha v regeneračnom procese. Super príjemný pocit hneď po nanesení, žiadne sťahovanie tvári. Hodnotím 1***.

Jednu nevýhodu som ale našla, bežne v lekárňach sa nedá zohnať väčšie balenie, iba také vzorky. Dostupné je za sumu 1,40 e v Dr.Max. Veľká škoda, chcela som to na darček v riadnej tube a takto kúpiť viac vzoriek a dať na darček sa to akosi nehodí. Navrhujem porozmýšľať o vyrobení väčšieho výrobku.

Druhá prišla na rad ružová maska.

AA Prestige Maska na upokojenie pleti

Upokojujúca maska obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré upokojujú podráždenú pokožku vystavenú nepriaznivým poveternostným podmienkam a prostrediu. Olej z Astry tripolium stimuluje mikrocirkuláciu, zlepšuje tón pleti a redukuje začervenanie. Olejový skvalán pomáha regenerácii pokožky a zabraňuje jej vysúšaniu. Výťažky z jačmeňa a tekvicových semien upokojujú a obnovujú komfort pleti. Hodnotím 1***

Ak porovnám tieto dva výrobky, najviac mi sadla fialová maska, ale ani táto nieje zlá. Tiež sa príjemne nanáša, rýchlo sa vstrebe. Snažila som sa dať na tvár len toľko masky, aby som nemusela ju dávať dole. Super na maskách je to, že nadbytočné množstvo buď sa nechá absorbovať alebo sa opláchne vlažnou vodou. Zvolila som si prvú možnosť.

#test_interpharm

#konik_testuje

#mk_blog_academy #blogujem

#tvar

Začni písať komentár...

Odošli