shilou
8. nov 2016
85 

Môj relax

Deti už spia, napustila som si horúcu vodu, otvorila som si balenie Kawar Kúpeľová soľ z Mŕtveho mora. Idem relaxovať do vani. Super, balenie ma až 600g, budem ho môcť dlho využívať, ako som si pomyslela.

Vodička sa mi púšťala, prípravok nasypaný, ešte pôjdem skontrolovať detičky a šupnem do vody.

Ako to stále ten čert super vymyslí a plány rýchlo zmení. "Ten čert fakt nikdy nespí?" Kým som sa ja opäť dostala do kúpeľne, už mi obsadil miesto manžel. Oči privreté a relaxuje v "mojej" vode. Neostávalo mi nič iné len počkať, kým sa okúpe. Po 20tich minútach som to už nevydržala a išla som ho nenásilne vyhnať z vody.

" Teraz som na rade JA! " Tvári sa, že ma nepočuje a kľudne sa pretáča vo vani na druhú stranu. Pomyslela som si: " Ty si zo mňa strieľaš! " Podávam mu sáčok a čítam mu: " Najlepšie relaxovať 15-20minút a ty si tu už pol hodinu, poď už z vody."

Ten "milujúci" pohľad stál zato. To čakanie, pokým sa mi púšťala opäť voda bolo nekonečné. Vyzliekam sa...zrazu počujem z izby najmenšiu (v hlave prepočítavam o koľko minút si posuniem opäť  moje kúpanie).

Prechádzam popri manželovi a ten sa len smeje, čo smeje, rehotá. Malá nakojená a ja konečne sadám do vody. Môj relaxačný deň sa môže začať a ja si vychutnávam. Beriem balenie do rúk a čítam:

- Soľ má upokojujúci a rekaxačný účinok na celé telo, utišuje svalovú únavu.

- Čistí, hydratuje a revitalizuje pokožku,odstraňuje z nej škodlivé látky a napomáha    pri odstraňovaní kožných problémov, akné a psoriázy.

- Rovnako priaznivý účinok má pri reumatických a kĺbových bolestiach - zlepšuje    pohyblivosť bolestivých miest.

Super, toto potrebujem najviac - uľaviť mojím chorým kolenám, keďže už 4roky ma posiela ortopéd na operáciu s obidvoma kolenami. Ja si myslím, že existuje aj iná možnosť ako hneď ľahať pod nôž. Najlepšie na tom je to, že nielen mi zrelaxovali kolená, ale celé telo mi vo vode oddýchlo. Potrebovala som to už ako soľ.

Po kúpeli som vybrala z obalu mydlo so soľou a minerálmi z Mŕtveho mora. Keďže ho plánujem používať každý deň, ponúkla som mu najlepšie miesto. Prečítala som si na krabičke :

- Čistí pokožku do hĺbky, odstraňuje nečistoty a zbavuje ju nadmernej mastnoty.

- Obsahuje soľ z Mŕtveho mora, vzácne minerály, olivový olej, palmový olej a    kokosový olej.

- Bez pridania živočíšnych tukov.

- Dá sa používať denne na čistenie pleti a zúženie rozšírených pórov.

- Vynikajúce účinky má na citlivú a problematickú pleť.

- Odstraňuje toxiny z hlbších vrstiev pokožky, pleti dodá svieži a prirodzene zdravý    vzhľad, je známe svojimi účinkami proti starnutiu pokožky.

Kúpeľ som zakončila vyčistením svojej tvári, ktorá je teraz jemná a svieža a ide sa spať.  Ráno pozriem, či sa mi podarilo za noc omladnúť.

Odporúčam každému takú relaxáciu.

#test_interpharm

#konik_testuje

#mk_blog_academy #blogujem 

#plet #telo

Začni písať komentár...

Odošli