shilou
24. nov 2016
105 

Traja liečitelia

V sobotu nastal deň otestovať ich. Staršia dcérka dostala vysoké teploty.

"Bianka, donesiem z kúpeľne niečo, čo ti pomôže," nastal čas vyskúšať.

"Mami, čo to je? Jéj, môžem ovoniať?"

"Jasné, vyber si ktoré by si chcela."

"Mami, veď voňajú rovnako."

"Bianka, vyskúšam jedno ja a jedno ty." Bolo dohodnuté. Bianka si vybrala:

VAPO-HOJ. 

Tak najprv ponatieram Bianku. "Mami, prečítaj mi, načo to je."

Tradičný balzam, obklad na hrudník s marhuľovým olejom.. Éterické oleje z eukalyptu, borovice a mäty spolu s gáfrom otvoria póry, vyvolajú prekrvenie. Balzam pomáha odstraňovať toxické látky z tela, urýchľuje regeneračné procesy, prispieva k vylučovaniu nežiaducich látok a uvoľňuje dýchanie. Bez parabénov a konzervačných látok. Neobsahuje parafín ani minerálne oleje.

"Vonia ako z babkinej záhradky," povedala mi Bianka. A veru, aj babka pestuje domácu mätu.

Jemne na tenko som jej ponatierala hrudník a zakryla uteráčikom. Na fóliu som ju neprehovorila. "Ako to hreje, mamka to má tak hriať?" Áno, aby pomohol, má to prehriať telo. Ani nie o 5minút: "Mamka, už som zdravá, je mi už lepšie, môžem sa ísť hrať?" Pomyslela som si: "Fíha, za 5minút aby bola vyliečená? Ale, kdeže, nechcelo sa jej už ležať v posteli a aj teplota ustúpila. Už bolo po testovaní. Na rad prišlo moje testovanie s

VETRO-HOJ.

Tradičná masť na jemnú masáž bruška s kokosovým olejom. Keďže na zložení je deti od 3rokov tak na mladšej dcérke som ho neskúšala. Veď aj ja si môžem aspoň raz za čas dopriať relax. Dočítala som sa na zložení, že kokosový olej kožu dokonale premastí, zvláčni a vyživí. Prírodné éterické oleje zo zázvoru, škorice, klinčekov, feniklu a mäty vyvolajú prekrvenie a stimuláciu buniek, podporujú vylučovanie črevných plynov, dokonca odstraňujú toxické látky. Takisto neobsahuje parafín ani minerálne oleje. Najviac preniká vôňa mäty a feniklu, ja som tam len veľmi slabo cítila škoricu a klinček.  Usmiala som sa pri vete, že podporuje vylučovanie črevných plynov. Môžem už aj častejšie variť fazuľové, hrachové, šošovicové polievky a prívarky. Super! Pri bolestiach brucha už len natriem a hotovo.

ZAPAR-HOJ.

Tento výrobok prišiel na testovanie s tejto trojice nakoniec. Tradičný krém na ošetrenie podráždenej a zaparenej kože s konopným olejom. Čítam na zložení ďalej:

Odporúča sa na regeneráciu kože na vnútornej časti stehien, slabín, podpazušia, konečníka a podbrušia. Krém pomáha upokojovať a vysušovať vlhké a zápalové procesy na pokožke. Prírodná antibakteriál na látka Decalact pôsobí dezinfekčne, Aloe vera, nechtík, levanduľa a panthenol tlmia začervenanie a svrbenia kože. Bez parabénov, parafínu a minerálnych olejov. 

Svojou vôňou a konzistenciou mi pripomína sudocrem. Píše takisto až od 3rokov, vyskúšané aspoň na najstaršej. Pomohol. 

Pozrela som si na internetovej stránke aj iné výrobky tejto značky a plánujem si ešte dokúpiť aj Dr.Hoj LIP-HOJ Balzam na suché pery a Dr.Hoj Sada Kleopatra (Cream-Elixir a peeling). Dúfam, že budú takisto dobré výrobky ako aj tie, čo sme mali možnosť vyskúšať. Teším sa.

#test_interpharm

#konik_testuje

#mk_blog_academy #blogujem

#dr. hoj

Ten vapo hoj vyzera fajn. Len skoda toho eucalyptu globulus

24. nov 2016

Začni písať komentár...

Odošli