Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    ahojte prosim vas je tu niekto kto bol v disneyland v parizi a poradi mi? Daju sa prejst oba parky v jeden den? este ma zaujimaju fastpassy , spravne som pochopila ze tie jednorazove su na konkretny cas a tie drahe su take ze prideme k atrakcii a ideme hned? oplati sa to? moc krat dakujem za pomoc 🙂

    silvinka1919
    17. okt 2021    Čítané 49x

    Test Bupi Family

    Milé maminky, 

    posledné dva týždne sme mali možnosť testovať produkty od Bupi family a ja sa vám preto v mojom článku posnažím opísať produkty, ktoré sme testovali a napísať vám moje poznatky z testovania.

    Ako prvé produkty sme vyskúšali prací gél s avivážou Bupi family. Práčka u nás ide skoro denne a ja som, ako môj manžel hovorí, maniak na prášky a aviváže. Preto som bola veľmi zvedavá na produkty Bupi family, keďže doteraz som s nimi nemala skúsenosť v oblasti prania.

    Ihneď po prvom praní s týmito produktami som cítila rozdiel v bielizni. Vecičky boli mäkučké a jemné, s príjemnou citrusovou vôňou. Priznám sa, že ja mám radšej kvetinovejšie a sladšie vône, ale keďže sa jedná najmä o prášky pre detičky a citlivú pokožku, tak je to ok. Tieto produkty obsahujú prírodné zložky - brezu a citrónovú trávu a sú bez fosfátov.

    Keďže máme doma dvoch chalanov, tak si viete predstaviť, aké „čisté" oblečenie si denne v koši na bielizeň nájdem. Preto som bola zvedavá, či tieto produkty zvládnu aj túto výzvu. 🙂 A odpoveď? „Áno!" Prádlo bolo po opratí krásne čisté a po vyschnutí sa mi veľmi jednoducho skladalo. 

    Jediná nevýhoda pracieho gélu a aviváže Bupi family je veľkosť produktov. Určite by som uvítala prací gél väčšej veľkosti, aby som nemusela utekať každý týždeň doplniť zásoby.

    Medzi testovanými produktmi sme mali aj sprchové gély Bupi family. 

    Na výber sme mali z dvoch možností, a to sprchový gél s brezou a citrónovou trávou alebo sprchový gél s nechtíkom. Najviac ma oslovilo praktické balenie s pumpičkovým dávkovačom. Moje deti majú radiy tento spôsob dávkovania a ja tiež. Dokonca v obchodoch dávam prednosť práve sprchovým gélom s pumpičkou.

    Sprchový gél s brezou a citrónovou trávou obsahuje antibakteriálnu zložku, čiže sa nemusíme báť rôznych baktérií. Pokožka po umytí s týmto gélom je svieža a voní po citruse. 

    Sprchový gél s nechtíkom sme využívali viac. Nechtík pôsobí hojivo a regeneruje pokožku, a keďže máme doma dvoch malých športovcov, tak som bola rada, že im môžem poskytnúť skvelú regeneráciu v podobe kúpeľa s týmto sprcháčom. Vždy po kúpaní mali moje deti pokožku veľmi hebkú a voňavú.

    Testovali sme aj tekuté mydlá Bupi family. Tiež si medzi nimi viete zvoliť dva varianty, a to mydlo s nechtíkom alebo mydlo s antibakteriálnou zložkou. 

    Nám viac opäť vyhovovalo mydielko s nechtíkom. Okrem nechtíka obsahuje aj pantenol a je výborný pre suchšie ruky - čiže ideálny na chladnejšie obdobie. Po umytí s týmto mydlom mali moje deti ručičky vyživené a hebké a umývanie bolo sprevádzané príjemnou vôňou.

    Mydlo s antibakteriálnou zložkou je výbornou voľbou v období vírusov, keďže ruky čistí a zároveň zbavuje baktérií. Vôňa je citrusová, čo mne nevyhovovalo, keďže mi to pripomínalo skôr vôňu čistiaceho prostriedku. Toto mydlo sme najviac využívali, keď sme prišli z vonku a môj poznatok je, že nevysušuje ruky ako iné antibakteriálne produkty.

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania týchto produktov. Značku Bupi evidujem už dlhšie, a preto som si rada otestovala ich produkty z radu Bupi family. Dúfam, že vám môj článok pomôže pri výbere a rozhodovaní sa pri nákupe produktového radu Bupi family.

    #test_bupifamily #recenzia #recenzia_bupi_family33

    #test_bupifamily

    Dnes na záver nášho testovania Vám predstavím tekuté mydlá na ruky Bupifamily.
    Začnem mydlom ktoré nám vyhovovalo viac a teda tekuté mydlo s nechtíkom. Okrem nechtíka obsahuje tiež panenol . Je výborný na suché ruky. Po umytí mali moje deti ruky hebké a vyživené.
    Mydlo s antibakteriálnou zložkou je výbornou voľbou v období vírusov, keďže ruky čistí a chráni. Má jemnú vôňu citrusov a odporúča sa pre detičky od 3 rokov. Toto mydielko sme využívali najmä keď sme prišli z vonku. Nevysušuje ruky ako bežné antibakteriálne prípravky.
    Za mňa majú tieto mydlá perfektné balenie (500ml) a teda dlho vydržia.

    #test_bupifamily

    Už ste vyskúšali tieto sprchové gély Bupi family? Môžete si vybrať buď umývací gél s brezou a citrónovou trávou alebo s nechtíkom. Gél s brezou a citrónovou trávou má antibakteriálnu zložku, čo sa v tomto období vírusov veľmi hodí 👌🏻
    Gél s nechtíkom zas pôsobí hojivo, čiže regeneruje pokožku a celkovo je po jeho použití pokožka hebká.
    Veľmi praktické sú pumpičkové dávkovače👌🏻
    Za nás skvelá voľba ❣️

    silvinka1919
    Správa bola zmenená    1. okt 2021    

    #test_bupifamily
    Všetky výrobky Bupi family sú vhodné aj pre detičky a obsahujú prírodné zložky. V rade produktov Bupi family nájdete produkty s obsahom nechtíka lekárskeho alebo s obsahom citrónovej trávy a brezy.
    My sme už skoro v polovici testovania a zatiaľ sme spokojní , vrelo odporúčame👌🏻
    Teším sa na záverečnú recenziu kde sa pokúsim Vám opísať produkty čo najlepšie. Ak máte nejaké otázky ohľadom produktov Bupi family, vkľude sa pýtajte 🙂

    #test_bupifamily

    Ďakujem pekne za možnosť testovať produkty Bupi family 🙂
    Ako prvý produkt som vyskúšala prací gél Bupi family sensitive spolu s avivážou. Vecičky sú po opratí jemné, mäkkučké a príjemne ma prekvapila svieža vôňa. Tieto produkty obsahujú prírodné zložky a sú vhodné pre detičky od 3 rokov. Oceňujem aj dizajn produktov 👌🏻

    silvinka1919
    2. okt 2018    Čítané 181x

    Naše testovanie dm produktov

    V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovania práve produktov z dm, pretože túto drogériu milujeme - zrejme ako väčšina z vás ❤️  Testovali sme celkovo 14 produktov, o ktorých vám poviem naše dojmi. 

    • Ako prvé sme vyskúšali jabĺčkovo hruškový džús a ryžovo šošovicové chrumky. Džúsik odporúčame, pretože neobsahuje pridaný cukor a je zriedený s vodou, čiže nie je taký sladký ako bežné džúsy. Páči sa mi aj šikovnosť džúsika, ktorý sa zmestí do prebalovačky a nezaberá veľa miesta. Tominko si na ňom pochutil a vypil hneď celú flašku, čiže určite ho budeme kupovať častejšie.
    • Chrumky som ochutnala aj ja, keďže som bola zvedavá na chuť a pripomínali mi ryžové sucháre. Tominko ich spapal skoro celé a veľmi mu chutili.

    Kozmetiku sme testovali dlhšie, ale priznám sa, že sprchový gél a šampón sme poznali už predtým 🙂

    • Pri sprchovom géle sa mi páči pumpičkové dávkovanie, veľmi to uľahčuje celkový proces umývania - určite to všetky poznáme, že umývanie musí byť rýchlovka 😀😅 Sprcháč má jemnú vôňu , celkovo sme s ním spokojní.
    • Šampón nám okrem iného poslúžil ako hračka😀 Rovnako ako aj sprchový gél má príjemnú bábatkovskú vôňu. Je jemný pre vlásky a neštípe v očkách.
    • Telové mliečko sme mali prvý krát a to ma trošku sklamalo - očakávala som tiež vôňu ale v podstate nijako nevoní. Ja mám rada keď krém vonia a okupkaný Tomi je nakrémovaní voňavým mliečkom. Krém sa ľahko rozotiera a veľmi rýchlo vstrebáva čo je plus.
    • Umelé mliečko značky Babylove Tomi ochutnal prvýkrát a veľmi mu chutilo. Je to totiž milovník mliečka a ešte stále ho pije večer pred spaním. Zdá sa mi trošku sladšie od Hipp čo Tominko ocenil, predsalen sladšie je sladšie 🙂
    • Ďalší produkt ktorý sme testovali boli jahodové chipsy. Sú to sušené jahôdky. U nás úplna topka, aj keď jahôdky sú trošku kyslejšie. Keď som ich ochutnala aj ja, tak som sa ich nevedela dojesť 😀 V dmke sme po nich už pokukovali, ale teraz viem že budú v našom košíku pravidelne a vyskúšame aj iné druhy tohto sušeného ovocia. Netreba sa báť že by detičkám zabehli lebo sú mäkkučné. Odporúčame všetkymi desiatimi ❤️
    • Čo sa týka prosných chrumiek tak tie u nás nemali veľký úspech. Sú v podstate bez chuti, čiže po ochutnaní prvej chrumky ju Tomi odhodil a už si neprosil.
    • Ďalšie dva produkty, ktoré sme testovali boli ovocná kapsička a ovocná jablkovo mangová tyčinka. Aj tieto produkty poznáme už dlhšie, ale príchuť tyčinky jablko - mango sme mali prvý krát. Tominko ju spapkal celú, čiže za neho môžem len odporúčať. Kapsička nám spríjemnila pozeranie rozprávky a tiež ju Tominko spapal celú. Tieto kapsičky a tyčinky odporúčame najmä ako rýchlu desiatu/olovrant niekde na výletoch.
    • Z bambusového setu na papanie som sa tešila najviac. Odkedy máme tento set doma, tak z iného riadiku ani nepapáme. Je jemný a príjemný na dotyk a odolný keď spadne na zem. Príbor sa Tomimu dobre držal a je veľmi šikovní do ruky. Oceňujeme materiál aj dizajn 👌🏻 Ak hľadáte set na prvé papanie tak tento jednoznačne odporúčame! 😋
    • Medzi testovanými výrobkami boli aj zvlhčené servítky a krém proti zapareninám. Tieto servítky patria medzi naše obľúbené, pretože sú dostatočné mokré a zároveň nie sú také studené ako iné, mokrejšie. Sú veľmi jemné a príjemné na pokožku a teda nemusíte sa báť nimi utrieť aj tváričku. Vôňa je neutrálna, čo k servítkam patrí.
    • Krém proti zapareninám sme mali prvý krát a teda nadšená som hlavne z toho, že neostáva na prstoch ako iné a dá sa ľahko zmyť, prípadne utrieť. Počas testovania k zapareninkám neprišlo, čiže účel splnený 🙂 
    • Posledný testovaný výrobok bol pre maminku - mama bio telový olej. Je predovšetkým predurčený na používanie v tehotenstve, aby sa predišlo vzniku strií. U mňa však jednoznačná voľba aj na bežné používanie vzhľadom k príjemnej vôni a rýchleho vstrebávania. Ľahko sa rozotiera a pokožka ostáva krásne lesklá. V mojej kúpeľni má čestné miesto 🙂

    Ďakujem za vašu pozornosť 🙂