silvinka1919
17. okt 2021
49 

Test Bupi Family

Milé maminky, 

posledné dva týždne sme mali možnosť testovať produkty od Bupi family a ja sa vám preto v mojom článku posnažím opísať produkty, ktoré sme testovali a napísať vám moje poznatky z testovania.

Ako prvé produkty sme vyskúšali prací gél s avivážou Bupi family. Práčka u nás ide skoro denne a ja som, ako môj manžel hovorí, maniak na prášky a aviváže. Preto som bola veľmi zvedavá na produkty Bupi family, keďže doteraz som s nimi nemala skúsenosť v oblasti prania.

Ihneď po prvom praní s týmito produktami som cítila rozdiel v bielizni. Vecičky boli mäkučké a jemné, s príjemnou citrusovou vôňou. Priznám sa, že ja mám radšej kvetinovejšie a sladšie vône, ale keďže sa jedná najmä o prášky pre detičky a citlivú pokožku, tak je to ok. Tieto produkty obsahujú prírodné zložky - brezu a citrónovú trávu a sú bez fosfátov.

Keďže máme doma dvoch chalanov, tak si viete predstaviť, aké „čisté" oblečenie si denne v koši na bielizeň nájdem. Preto som bola zvedavá, či tieto produkty zvládnu aj túto výzvu. 🙂 A odpoveď? „Áno!" Prádlo bolo po opratí krásne čisté a po vyschnutí sa mi veľmi jednoducho skladalo. 

Jediná nevýhoda pracieho gélu a aviváže Bupi family je veľkosť produktov. Určite by som uvítala prací gél väčšej veľkosti, aby som nemusela utekať každý týždeň doplniť zásoby.

Medzi testovanými produktmi sme mali aj sprchové gély Bupi family. 

Na výber sme mali z dvoch možností, a to sprchový gél s brezou a citrónovou trávou alebo sprchový gél s nechtíkom. Najviac ma oslovilo praktické balenie s pumpičkovým dávkovačom. Moje deti majú radiy tento spôsob dávkovania a ja tiež. Dokonca v obchodoch dávam prednosť práve sprchovým gélom s pumpičkou.

Sprchový gél s brezou a citrónovou trávou obsahuje antibakteriálnu zložku, čiže sa nemusíme báť rôznych baktérií. Pokožka po umytí s týmto gélom je svieža a voní po citruse. 

Sprchový gél s nechtíkom sme využívali viac. Nechtík pôsobí hojivo a regeneruje pokožku, a keďže máme doma dvoch malých športovcov, tak som bola rada, že im môžem poskytnúť skvelú regeneráciu v podobe kúpeľa s týmto sprcháčom. Vždy po kúpaní mali moje deti pokožku veľmi hebkú a voňavú.

Testovali sme aj tekuté mydlá Bupi family. Tiež si medzi nimi viete zvoliť dva varianty, a to mydlo s nechtíkom alebo mydlo s antibakteriálnou zložkou. 

Nám viac opäť vyhovovalo mydielko s nechtíkom. Okrem nechtíka obsahuje aj pantenol a je výborný pre suchšie ruky - čiže ideálny na chladnejšie obdobie. Po umytí s týmto mydlom mali moje deti ručičky vyživené a hebké a umývanie bolo sprevádzané príjemnou vôňou.

Mydlo s antibakteriálnou zložkou je výbornou voľbou v období vírusov, keďže ruky čistí a zároveň zbavuje baktérií. Vôňa je citrusová, čo mne nevyhovovalo, keďže mi to pripomínalo skôr vôňu čistiaceho prostriedku. Toto mydlo sme najviac využívali, keď sme prišli z vonku a môj poznatok je, že nevysušuje ruky ako iné antibakteriálne produkty.

Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania týchto produktov. Značku Bupi evidujem už dlhšie, a preto som si rada otestovala ich produkty z radu Bupi family. Dúfam, že vám môj článok pomôže pri výbere a rozhodovaní sa pri nákupe produktového radu Bupi family.

#test_bupifamily #recenzia #recenzia_bupi_family33

Začni písať komentár...

Odošli