simka14
3. jún 2018
160 

O tom, ako sa suchá pokožka Linoly dočkala

Som Simona a zároveň som mama Karolínky. Moja dcérka má 21 mesiacov a asi pred troma mesiacmi ju začala trápiť suchá pokožka. Od lekára sme dostali sirup na zmiernenie alergických príznakov a tiež miešanú masť. Bolo lepšie, ale len do vysadenia sirupu. Následne sme navštívili aj kožnú, ktorá nasadila silnejšiu masť, ktorou sme suché miesta natierali 5 dní. Pomohlo na chvíľu, no práve v tom čase sme sa zapojili a následne nás aj vybrali na testovanie Linola Lotion.

Dovtedy som sa so značkou Linola stretla len vo forme olejového kúpeľa, ktorý mi odporučila kožná a vlastne som ani netušila, aký iný sortiment táto značka ponúka. Zistila som to až z priloženého letáčika v balíku. A teda rozhodne toho nie je málo, pokiaľ Karolínku bude aj naďalej trápiť suchá pokožka, určite vyskúšam aj niečo z ponuky tejto značky.

Z balíčka sa Karolínka náramne radovala a teda mňa Linola Lotion príjemne prekvapila najmä jemnou vôňou. Konzistencia je hustejšia ako u telových mliek, rýchlo sa vsaje do pokožky a nezanecháva mastný pocit. 

Ako prvé som ju vyskúšala na mojich rukách, nakoľko ich mám už dlhšiu dobu suché a nepomáha žiaden krém. Hneď po prvom použití som ich mala jemnejšie a oveľa vláčnejšie. Počas testovania som si ruky natrela Linolou len párkrát, ale pokožka je výraznejšie jemná a hydratovaná.

Ale späť ku Karolínke.

Jej suché miesta nie je ani tak vidieť, ako cítiť na dotyk. Nemá ich červené, vyzerá, že ju to nesvrbí, keďže si to neškrabe. Bruško má na dotyk drsné, akoby jemne osypané. Suché fliačiky má aj v lakťových jamkách. 

Testovanie sme započali hneď večer po doručení balíka. Po kúpeli som Karolínku ponatierala od hlavy až po päty. Krásne voňala a jej pokožka nebola mastná 👍

Avšak po prvom týždni sa mi nezdalo výraznejšie zlepšenie, tak sme začali natierať dvakrát denne, teda aj ráno,aj večer po kúpeli. 

Teraz, po prakticky troch týždňoch musím povedať, že na rukách fliačiky zmizli a bruško je oveľa jemnejšie. A to sa priznám, bála som sa teplých dní v spojení so zvýšeným potením, aby nevysušili pokožku môjho bábätka ešte viac.

Linole Lotion zostaneme určite verní aj naďalej a bude mať u nás čestné miesto, narozdiel od všetkých ostatných krémov, ktoré sme bezvýsledne vyskúšali.

#test_linola2

#recenzia

Dobrý den kde sa da kupit ten krém a kolko stoji? Dakujem

3. jún 2018
simka14
autor

@krystofka33 dobrý deň, ja som zatiaľ nekupovala, zatiaľ mám túto testovaciu. Ale určite zoženiete v každej dobrej lekárni, našla som aj tu: https://www.drmax.sk/linola-lotion/ a nad 9,90 je doprava zdaema, tak určite sa oplatí 🙂

3. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli