simon7
5. júl 2020
139 

Čo tak dať si Hipp mliečko? 🙂

Na začiatku testovania bol Tomáško kojený, papal 3x za deň príkrm. Po určitom čase som začala pozorovať uňho nespokojnosť, stále bol hladný. Začala som hľadať UM. Ako prvý som skúsila Nutrilon, pretože mali balenia aj na "skúšku", no zapekalo ho. Ako ďalšie som skúsila DM bio, pretože to mal prvorodený, ktorého sa mi nedarilo plne kojiť. To bolo ako UM v poriadku, aj keď dosť penilo, ale jesť ho moc teda nechcel, čiže som neustále mlieko vylievala.

Potom sme boli u lekára, ktorý nám dal balíček ohľadom príkrmov od Hipp, kde bola aj vzorka mlieka. Skúsila som, vyzeralo to, že to bude ok, aj keď zasa tomu mlieku moc nedal. Vďaka Modrému koníku sme dostali možnosť testovať mlieko Hipp Combiotik 2. Zo začiatku to bolo celkom boj. Pil tak 60 ml, aj to veľakrát celé nevypil a pýtal si MM, aj keď mu to nestačilo 🤷 Nevzdali sme to a po asi týždni vypil 150 ml 🙏 Dieťa zrazu zostalo spokojné, začal sa hrať, konečne vydrží viac na podložke a ja sa môžem venovať aj staršiemu a nielen kojeniu (aj keď, stále si to veľmi užívam a nedám dopustiť) 💙

Príprava je naozaj jednoduchá, stačí teplá voda, mlieko, zamiešať a podávať bábätku 😊 ešte stále si zvykám na organizáciu času, som si pri staršom troška odvykla 😂 Na mlieku je úžasné, že vonia sladko a mliečne, nepení, krásne sa celé rozpustí (pri iných sa mi stálo, že mi ostalo mlieko usadené na cumlíku alebo fľaške). 

Čo sa týka konkrétne Tomáška, bola som veľmi prekvapená, ako rýchlo mlieko prijal a zvykol si naň. Momentálne, keď ho vidí, až sa od radosti trasie a kričí, kým mu ho nedáme 😂 Zatiaľ som nespozorovala žiadne problémy, bolenie bruška nemá, kaká bez problémov, ani plynatosť nie je. Čiže som spokojná 👍  V noci stále kojím a napriek tomu z pôvodných ôsmych zobudení sú už len 3, ktoré sú už viac-menej len na mojkanie 🙂 Takže spokojné bábätko - spokojná mama.

Jediné výhrady, čo by som vytkla, je balenie. Super, že krabica je papierová, ľahko sa triedi. Zbytočná mi príde ku každému baleniu nová odmerka - už neviem, čo s nimi robiť. Taktiež by sa mi páčilo, keby má balenie 600 g a je rozdelené do 2x 300 g vreciek. Totiž zo začiatku, keď sme nepili toľko mlieka, tak nám dlho stálo a po nejakom čase zvlhlo alebo čo, a tým pádom skončilo v koši 🤷 Tiež pri vyberaní vrecka z krabice som vždy utrhla kúsok krabice, ktorý mal slúžiť na zarovnanie odmerky a už mi tak dobre neposlúžil (alebo to len neviem 🤦😂).

Touto cestou sa chceme, samozrejme, poďakovať výrobcom Hipp mlieka, naozaj sme spokojní a dúfam, že aj zostaneme 😊 A v neposlednom rade, samozrejme, aj MK za možnosť testovať toto mlieko.

Pozdravujeme so spokojným Tomáškom 👩‍👦

#test_hipp3 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli