barillaveronika
    14. júl 2020    Čítané 138x

    Týždne s HiPPkom

    Testovali sme mliečko HiPP Combiotik. Olívia vypila dve krabice a mliečko jej chutilo. Nemala žiadne problémy s prechodom a novou chuťou. Mliečko ju zasýtilo a nezapekalo. Príprava bola jednoduchá a mlieko nepenilo. Ale všeobecne táto značka je kvalitná, keďže sme skúšali aj HiPP výživky a chutili malej, aj mne. Mohli by testovanie urobiť aj na ne... To by bol záujem.

    V pití budeme pokračovať aj po testovaní.

    Ďakujem

    jasomjana
    9. júl 2020    Čítané 188x

    TESTUJEME HIPP

    S našou malou Dáškou sme veľmi vďačné, že sme boli vybraté testovať pokračovacie mliečko Hipp. Keďže Dáška je ešte stále dojčená, trochu som sa obávala, ako príjme iné než materské mliečko. 

    Na naše veľké prekvapenie, mliečko Hipp už prvý deň dobre prijala a nerobí jej žiadne problémy. Predtým sme už skúsili jedno nemenované mliečko, preto mám s čím porovnať.
    Dáška nemá žiadnu zápchu, kŕče a trávanie ide bez problémov. V pokoji si po mliečku pospí zhruba 3 hodiny a aj v noci sa vyspíme. Mliečko Hipp má aj príjemnú chuť, nie príliš sladkú, čo oceňujem aj pri zavádzaní príkrmov. Pri príprave Hipp nezanecháva na fľaške žiadne stopy mlieka, ako tomu bolo pri inej značke, a hlavne nerobí žiadne hrudky, ktoré treba dodatočne rozrábať.

    Čo je pre nás najdôležitejšie, Dáška vďaka mliečku Hipp dobre prospieva, čo nám potrvrdila aj pediatrička, a je naozaj spokojná.

    A postreh nakoniec. Veľmi si ceníme ekologický obal z kartónovej krabice, ktorý je je šetrnejší, keďže v našej domácnosti odpad poctivo separujeme a dbáme na životné prostredie ✌🌱

    Ďakujeme Hipp, zostávame s Tebou ❣

    januska131
    5. júl 2020    Čítané 3207x

    A kojíš?

    Kojenie je super, len niekedy sa to jednoducho nepodarí...

    V pôrodnici som čakala na rozbehnutie mlieka, dopovala sa vitamínmi, vypila litre Viney, odsávala som mlieko, ale nešlo to... Hanči bola čoraz hladnejšia, na novorodeneckom oddelení nebolo jednoduché dostať sa k umelému mlieku pre bábätko, keďže podpora dojčenia spočívala vo vete: Mamička, málo sa snažíte. Určite mliečko máte.

    A ja som sa musela pozerať na to, ako moje párdňové bábätko plače, lebo ja ako matka som zlyhala a neviem ju zasýtiť.

    A do toho otázka.

    A kojíš? 

    Otázka, ktorú mi kládol fakt, že každý ako prvú, a zvyšoval sa mi pri nej tlak na 200.

    Nemala som ani potrebu obhajovať sa, prečo nekojím, pretože to bolo moje rozhodnutie.

    Viem, že materské mlieko je to najlepšie, čo Hanči mohla dostať z viacerých aspektov, ale zároveň potrebovala pokojnú mamu a nie klbko nervov.

    Z pôrodnice sme odchádzali s odporúčaním na Bebu, lebo tá vraj sadne všetkým bábätkám. Našu Hanu tak zapekala, že ukrutne plakala pri každom kakaní. A ja s ňou. Dostala som výbornú radu.Vydrž, to chce čas‍. No, nebudem sa ja pozerať, ako sa mi dieťa trápi a na odporúčanie som objednala Kendamil. Konečne bolesti ustúpili, mliečko bolo veľmi chutné a ja som si vydýchla. Po pár dňoch začala po jeho vypití vracať, najprv menej a keď je mlieko striekalo cez nos (doktorka nám neskôr hovorila, že to plnotučné mlieko v Kendamile niektorým deťom takto nesedí‍), volala som s plačom mužovi, nech beží do dmky a prinesie Babylove a Hipp a rozhodnem sa, čo dám. Riešila som dilemu, lebo Babylove dávajú kamarátky a je lacnejšie ako Hipp, Hipp mi odporúčili moje októbrovky️. Išla som do Hippu a do dnešného dňa neľutujem ani jedno euro. Odkedy sme na Hippe, Hanča je jedno usmiate, spokojné bábätko.

    Testovanie spočívalo vo vyskúšaní mliečka Hipp Combiotik 2, čo pre nás znamenalo prechod z 1ky na 2ku. Bála som sa, že sa jej vrátia všetky tie tráviace ťažkosti.

    Moje obavy boli úplne zbytočné. Hanči ani jej bruško si prechod vôbec nevšimli. Zvládla to bez koliky, prdíkov či hnačiek.

    Čo sa týka prípravy, stačí nasypať do zohriatej vody, zahrkať a utekať s flašou k plačúcemu bábätku. Áno, Hanča vie plakať aj zazerať 🙂, keď mešká jej dávka mlieka. 

    Stále jej dávame len 120 ml na jednu dávku, aj keď podľa obalu na krabici by mala zjesť oveľa viac. Aj napriek tomu super priberá, takže pani doktorka povedala, že viac netreba dávať.

    Mliečko jej chutí, mne sa zdá byť konzistencia 2ky hustejšia ako pri 1ke, pri príprave nepení. 

    A teda najlepšia vec, ktorá sa nám stala pri tomto prechode, toto mlieko ju asi oveľa viac zasýti, lebo už niekoľko nocí po sebe spala až do rána. Predtým vstávala 1-2 krát za noc.

    Záverom, nedojčím, ale som presvedčená, že Hanči dávam pre ňu to najlepšie mlieko.

    A áno, sú aj lacnejšie alternatívy, ale obsahuje to Vaše umelé mlieko aj probiotiká a prebiotiká? Sú veľmi doležité, pretože až 80 % buniek imunitného systému sa nachádza práve v črevách.

    Dôležitý je aj spokojný spánok a bruško Hanči a mamči, takže my Hipp odporúčame ❤ 

    simon7
    5. júl 2020    Čítané 138x

    Čo tak dať si Hipp mliečko? 🙂

    Na začiatku testovania bol Tomáško kojený, papal 3x za deň príkrm. Po určitom čase som začala pozorovať uňho nespokojnosť, stále bol hladný. Začala som hľadať UM. Ako prvý som skúsila Nutrilon, pretože mali balenia aj na "skúšku", no zapekalo ho. Ako ďalšie som skúsila DM bio, pretože to mal prvorodený, ktorého sa mi nedarilo plne kojiť. To bolo ako UM v poriadku, aj keď dosť penilo, ale jesť ho moc teda nechcel, čiže som neustále mlieko vylievala.

    Potom sme boli u lekára, ktorý nám dal balíček ohľadom príkrmov od Hipp, kde bola aj vzorka mlieka. Skúsila som, vyzeralo to, že to bude ok, aj keď zasa tomu mlieku moc nedal. Vďaka Modrému koníku sme dostali možnosť testovať mlieko Hipp Combiotik 2. Zo začiatku to bolo celkom boj. Pil tak 60 ml, aj to veľakrát celé nevypil a pýtal si MM, aj keď mu to nestačilo 🤷 Nevzdali sme to a po asi týždni vypil 150 ml 🙏 Dieťa zrazu zostalo spokojné, začal sa hrať, konečne vydrží viac na podložke a ja sa môžem venovať aj staršiemu a nielen kojeniu (aj keď, stále si to veľmi užívam a nedám dopustiť) 💙

    Príprava je naozaj jednoduchá, stačí teplá voda, mlieko, zamiešať a podávať bábätku 😊 ešte stále si zvykám na organizáciu času, som si pri staršom troška odvykla 😂 Na mlieku je úžasné, že vonia sladko a mliečne, nepení, krásne sa celé rozpustí (pri iných sa mi stálo, že mi ostalo mlieko usadené na cumlíku alebo fľaške). 

    Čo sa týka konkrétne Tomáška, bola som veľmi prekvapená, ako rýchlo mlieko prijal a zvykol si naň. Momentálne, keď ho vidí, až sa od radosti trasie a kričí, kým mu ho nedáme 😂 Zatiaľ som nespozorovala žiadne problémy, bolenie bruška nemá, kaká bez problémov, ani plynatosť nie je. Čiže som spokojná 👍  V noci stále kojím a napriek tomu z pôvodných ôsmych zobudení sú už len 3, ktoré sú už viac-menej len na mojkanie 🙂 Takže spokojné bábätko - spokojná mama.

    Jediné výhrady, čo by som vytkla, je balenie. Super, že krabica je papierová, ľahko sa triedi. Zbytočná mi príde ku každému baleniu nová odmerka - už neviem, čo s nimi robiť. Taktiež by sa mi páčilo, keby má balenie 600 g a je rozdelené do 2x 300 g vreciek. Totiž zo začiatku, keď sme nepili toľko mlieka, tak nám dlho stálo a po nejakom čase zvlhlo alebo čo, a tým pádom skončilo v koši 🤷 Tiež pri vyberaní vrecka z krabice som vždy utrhla kúsok krabice, ktorý mal slúžiť na zarovnanie odmerky a už mi tak dobre neposlúžil (alebo to len neviem 🤦😂).

    Touto cestou sa chceme, samozrejme, poďakovať výrobcom Hipp mlieka, naozaj sme spokojní a dúfam, že aj zostaneme 😊 A v neposlednom rade, samozrejme, aj MK za možnosť testovať toto mlieko.

    Pozdravujeme so spokojným Tomáškom 👩‍👦

    baby2019
    5. júl 2020    Čítané 143x

    Konečne spokojné bruško!

    Naša cesta za spokojným bruškom začala už v pôrodnici a skončila len nedávno. Dcérka trpela kolikami prakticky okamžite a nevedeli sme sa dočkať konca 3. mesiaca, kedy všetky múdre knihy, aj naša pediatrička, predpovedali koniec. Plánovala som kojiť minimálne rok, keďže prvého syna som kojila vyše 2 rokov, nevidela som v tom problém. Dcéra bola ale od začiatku úplne iné bábätko a mala iné nároky. Na prsníku plakala, pila veľmi často a veľmi málo. V noci to bolo podobné. Avšak prospievala pekne, tak sa zdalo byť všetko ok. Len tie naše koliky. Noc čo noc to isté, revy cca do 23:00 hod. Prešlo obdobie, kedy mali koliky ustúpiť, aj ja zdalo byť papanie lepšie, ale prišiel špurt alebo regres (alebo všetko dokopy), ja už neviem, lebo to obdobie bolo celé zle 😂. V noci 8x hore a dieťa nonstop mrzuté, tak som začala na noc zarábať UM. Zrazu malá prespala 2-3 hodiny. Nastala veľká zmena v jej živote a v našom tiež. Čoraz viac mlieka vyžadovala a ja som, žiaľ, mala čoraz menej materského. Za pár dní sa úplne odstavila a skončila na UM. Ako prvé sme si vybrali Babylove a zdalo sa byť všetko v poriadku. Po pár týždňoch ju začalo toto mlieko zapekať. Začala som okamžite hľadať náhradu, a v tom prišla na MK ponuka testovať mliečko Hipp Combiotik 2. Akurát malá končila 6. mesiac, takže sme rovno prešli na mlieko číslo 2.

    Okamžite ma na ňom zaujalo zloženie, probiotiká a prebiotiká. Práve toto má pomáhať malému brušku pri trávení. Čiže nebolo potrebné kupovať osobitne probiotiká, čo je veľké plus. Ďalším je krabica, ktorá je recyklovateľná. Balenie je zabezpečené tak, aby bolo mlieko stále čerstvé a obsahuje aj zarovnávač na mlieko v odmerke a držiak na odmerku. 

    Čo sa týka chuti, mlieko má podľa mňa úžasnú mliečnu chuť, nesmrdí, ľahko sa mieša a rozpúšťa. Veľké pozitívum je, že nerobí hrče 🙏 a nepeni. Mlieko neobsahuje takmer žiadny iný cukor, iba laktózu.

    Tak sme začali. Už po pár flaškách som si všimla, že malá začala kakať 🙏🙏🙏. Sama od seba, žiadna rektálna rúrka, ani glycerinové čípky. A verte mi, že koľko sme sa my napoužívali rúrky a neskôr aj čípkov 🤷🏼‍♀️.

    Nemala žiadne kŕče, nafukovanie, ani zápchu. 

    Tomuto je už, chvalabohu, koniec a máme doma spokojné a usmievavé bábo 😍. Mne viac netreba a určite nebudem meniť mlieko. Touto cestou zároveň ďakujeme Modrému koníku a firme Hipp, že sme mohli mlieko testovať 😉.

    Majte pekný deň, žienky 😘

    #test_hipp3 a #recenzia

    konor1
    3. júl 2020    Čítané 180x

    Fľaška mliečka to je mňamka, nasyp, pretrep... rýchlo mamka!

    Mali sme to šťastie a vybrali nás na testovanie Hipp Combiotik mliečka. Toto mliečko veľmi dôverne poznám a aj o polnoci (a o 2:30 a aj o 5:02 😥) dám na povel dávkovanie a prípravu... však aj musím 😔

    V skratke o nás: Sofi trpela kolikami od 2. týždňa až po 3. mesiac, kojená do 10. mesiaca, potom sa sama spontánne odstavila. Výrazný reflux odznel až koncom 4.mesiaca. 

    Okrem Hipp Combiotik 2 mliečka sme skúšali ako prvé Nutrilon Profurura, ale rýchlo ma nasmerovali na Hipp-ko a som rada, že sme ho vyskúšali. Ani to prvé nebolo zlé, len to nebolo také úplne 100 %-tné pre naše citlivé bruško a asi ani tak dobre nechutilo, fľaška bola skoro stále nedopitá a sem tam aj niečo vyšlo von 😔 Fľašku mliečka máme vždy ráno a sem tam pred spaním.

    Pri Hipp Combiotik 2 mliečku sa nedostavili bolesti bruška, nenafukuje nás, kakáme pravideľne a celkovo sme spokojnejší. A asi nám toto mliečko chutí viac, na fľašu sa teší a vždy je vypitá do poslednej kvapky 🙂

    Tiež kvitujem praktickosť balenia a jednoduchú prípravu, mliečko sa veľmi rýchlo rozpúšťa a má príjemnú chuť a vôňu, takú mliečkovo-sladkastú, aj keď nie je sladené. Dávkovanie je vďaka odmerke veľmi jednoduché. Jediné negatívum z môjho pohľadu je veľkosť balenia. 500 g v jednom vrecku sa u nás skoro nikdy nevypije, posledných 70-80 g ide do koša 😔 Ale predpokladám, že veľa detí tento problém nemá 🙂 

    Okrem toho je Hipp Combiotik mliečko v BIO kvalite, vyrobené zo surovín z ekologického a udržateľného poľnohospodárstva a obal je recyklovateľný, (keby ešte odmerka a vrecko boli z bioplastu, úplne ma dostanú 😃),tak aspoň také malé plus pre našu prírodu.

    Nechcem, aby to vyzeralo ako chválospev na Hipp Combiotik mlieka, ale nám zachutilo na prvý šup, vlastne glg. Sadlo nám chuťovo a aj brušku a malému jedincovi prospelo 🙂 Pre nás to bola šťastná voľba a ostávame verní Hipp-ku aj naďalej - a o chvíľu nás čaká už trojka 🙂

    186mery
    3. júl 2020    Čítané 168x

    Naše prvé UM odskúšané 🙂

    Ahojte 🙂 

    Tak už máme za sebou naše úplne prvé testovanie na MK, a prišlo k nám v pravý čas 🙂 Testovali sme mliečko Hipp Combiotik 2. Pár dní pred začiatkom sme ešte len začínali s príkrmami.

    Poviem Vám, začiatky boli ťažšie hlavne pre to, že predtým Emka neskúšala vôbec UM, pila len moje mliečko😱. Možno sa pýtate, prečo som chcela začať skúšať umelé🤔. Tak nejak jej moje už nestačilo a začala vypytovať častejšie - a aj plakala🤷‍♀️.

    Najprv sme UM začali skúšať do príkrmov. Mliečko jej v nich chutilo, kakala bez problémov, negrckala💪. Po obednom príkrme dokonca začala lepšie spinkať - a hlavne aj dlhšie, takže som zrazu mala viac času aj pre seba😊.

    Po pár dňoch som neodolala a Hipp som odskúšala aj večer po kojení. Chutilo. Nočný spánok sa predĺžil👶.

    Príprava mliečka je úplne jednoduchá, pri zarábaní s vodou sa nerobia hrudky a hlavne nesmrdí🍼. Asi aj preto zachutilo aj Emke. Síce je to odskúšané naše prvé UM, aj vďaka MK, ale meniť ho už nebudeme. Pre každú z nás je hlavné, aby boli detičky spokojné☝️. Kedže sme UM skúšali postupne, stihli sme minúť 2 a 1/2 krabice, takže ho papáme ešte stále🤗.

    To, že krabica je ekologická, som už spomínala v 1 mojom príspevku, a za toto má mliečko veľké plus aj u mňa 😊.

    Takto sme spoznali značku Hipp aj z hľadiska UM pre detičky. Predtým sme poznali iba ich kozmetiku, ktorá u nás tiež boduje👌. 

    Ďakujeme, že sme mohli testovať mliečko Hipp a prajeme Vám pekné leto plné pohody! 🤗

    28maja28
    3. júl 2020    Čítané 88x

    Hipp 2 - náš každodenný kamarát

    Naša nádielka na ďalší mesiac, jednu krabičku už malý stihol schmatnuť, no nemiluj ho! 

    Náš sen sa stal skutočnosťou, keďže nijak som nevedela po ukončení kojenia naviesť malého na pitie mlieka, už som bola fakt zúfalá. Pri prečítaní sútaže Hipp 2 som neváhala  ani sekundu a hneď sme sa zapojili, však čo ak náhodou 🤷‍♀️❤️. 

    Na ďalší týždeň kukám ako puk, že správa ohľadne sútaže... Ja som skákala od radosti a deti pozerali na mňa, či tej našej mame preskočilo 🤣. No keď dorazil balík, hneď vedeli, čo to bola za radosť. Hlavne, keď pri prvom ochutnaní krpec ani fľašku nechcel zložiť / ja som len oči vygúlila, či dobre vidíme. Poviem vám, s jedením problém nemáme, malý spapá všetko, čo vidí! 🙊 Ale predsalen, to mliečko mu chýbalo z jedálnička, tak som to chcela napraviť. 

    Pozitíva mliečka Hipp 2: 

    - na prvý pohľad recyklovateľný obal, nie je problém pri triedení odpadov👌

    - po otvorení pomôcky na uchytenie lyžičky, zarovnávatko odmerky, spätné uzatvorenie obalu 👌

    - pri zarábanie mliečka žiadne penenia, žiadne hrudky, proste je to topka👌

    - sama som ochutnala, troška nasladlá chuť, a pritom som nikde v prísadach nenašla pridaný cukor 👌

    - malý nemal bolesti bruška, žiadna zápcha či hnačka 👌

    - mám pocit, že sme na prvý šup natrafili na to správne mliečko pre nášho papkoša. 😍

    Negatíva Hipp 2:

    Rozmýšľam, rozmýšľam.... No možno jediné negatívum, čo mi na začiatku vadilo, že som na krabici nevedela nájsť zarábanie mliečka podľa veku či hmotnosti dieťaťa, tak som len odhadom zarábala a potom podľa potreby dorábala krpcovi. 

    Sme vďačný za to, že sme boli vybratí na testovanie a úspešne sme aj natrafili na to pravé orechové pre nás. Patrí vám veľké ďakujem.! 😍🙏

    los_andreos
    1. júl 2020    Čítané 224x

    Cesta k spokojnému brušku môjho dieťatka

    Milé mamičky, chcem napísať pár riadkov o našej ceste k spokojnému brušku 🙂.

    Od narodenia sme vyskúšali viac umelých mliek, kedže sme mali stále nejaké problémy, budem aj konkretizovať:

    1) Sunar HA - synček začal po ňom veľmi zvracať, bolesti bruška a nekonečný plač.

    2) Kendamil - mali sme alergickú reakciu na mlieko - hnačky, vracanie, bolesti bruška a plač.

    3) Nutrilon allergy digestive care - bolesti bruška boli iba občasné, zvracanie menej časté, časté budenie v noci, aj po zahusťovaní svätojánskym chlebom zostalo mlieko dosť tekuté.

    4) Hipp Combiotik - náš víťaz 🙂

    Keď si nás vybrali do testovania, bola som neskutočne rada, že môžem vyskúšať mliečko Hipp Combiotik s novou receptúrou, pretože pred 2 rokmi nám po rôznych zdravotných problémoch a vyskúšaní piatich druhov mliek sadlo práve mliečko Hipp, a vtedy bola ešte stará receptúra a vedela som, že budem s novou receptúrou len spokojná 🙂

    A prišiel ten deň, keď zazvonil kuriér pred domom a vyložil veľkú krabicu.

    Prvé, čo som hodnotila, bol obal a manipulácia pri dávkovaní mlieka. 

    Veľmi ma oslovilo ľahké otvorenie papierovej krabice, hrana, ktorá slúži na zarovnanie odmerky, jednoduché uchytenie odmerky a aj pásik na zalepenie obalu s mliekom.

    Kedže doma kladieme dôraz na triedenie odpadu a šetrenie životného prostredia, bola som veľmi spokojná, že bol obal práve z papiera 🙂 

    Otvorila som prvú krabicu mliečka Hipp a ovoňala. Omámila ma sladkastá, mliečna, veľmi príjemná vôňa, skoro som si nasypala aj do kávy 😀 chichichi.

    Nasypala som, premiešala flašku a mliečko sa krásne a rýchlo rozpustilo... Tri, dva, jeden... Aaa, môžeme ísť papkať.

    Ženy, ja som mala doma konečne spinkajúce, spokojné, pokojné dieťatko 🙂

    Pre mňa niečo, o čom som doteraz len snívala, keďže sme mali dlho problémy so spánkom a, pravdepodobne, to bolo z toho, že ho predchádzajúce mlieka slabo nasýtili a bol hladný. Zarobila som mu až 180 ml a spapal všetko do poslednej kvapky. 

    Reakcia so svätojánskym chlebom (Nutritonom) bola úplne skvelá a mlieko bolo hustejšie. V priebehu 2 dní sa úplne minimalizovalo zvracanie, a vygrcne mi 1x max. 2x za deň malinké množstvo, čo je pre mňa neskutočná úľava (predtým to bolo cca 40-50x denne). Keď zaspinká, tak sa nekrúti, nevrtí, ani neskrúca, neplače zo spánku a jeho spánok je úplne pokojný, žiadne zapekanie, žiadne hnačky, žiadne nadúvanie, žiadne problémy s bruškom, aaa začína mi prespávať celú noc bez papania 🙂

    Popravde som aj čakala takúto skvelú reakciu, pretože pred 2 rokmi sme mali podobné problémy s dcérkou a presne takto isto dobre zareagovala na mliečko Hipp 🙂 A aj si dobre pamätala mliečko, ktoré pila tak dlho. 

    No čo s ňou 🙂 Jasné, že som aj jej musela zarobiť 🙂 Chichichi.

    Môj krpček sa vždy teší na svoju fľašku, a pri tom radostnom pohľade mi hneď srdiečko podskočí 🙂

    My sme veľmi spokojní, zostávame pri tomto mliečku aj naďalej a určite ho budem odporúčať každej mamičke, ktorá má s dieťatkom podobné problémy ako my. 

    Dobrú chuť a sladké sníčky 🙂

    jasomjana
    Správa bola zmenená    30. jún 2020    

    #test_hipp3

    Testovanie mliečka Hipp hodnotíme veeeeľmi pozitívne. Keďže naša dcérka je ešte stále dojčená, na dokrmovanie sme išli veľmi opatrne. Od prvého momentu si však Dáška mliečko obľúbila a vôbec jej nerobí problém striedať MM s Hipp, čo je pre nás najdôležitejšie🥰 Okrem toho sa mliečko pri príprave vôbec nehrudkuje 👍Sme veľmi veľmi vďační za možnosť testovať a určite budeme pokračovať práve sonznačkou Hipp. ĎAKUJEME ❣

    Čo je viac ako šťastné dieťa?❤️

    #test_hipp3

    #test_hipp3

    Naše testovanie končí a pridávam príspevok aj o príprave mlieka. Mlieko je balené v papierovej krabici, čo mi vyhovuje, keďže všetko triedime. Balenie 600g je pre mňa nepraktické, viac by mi vyhovovalo 2x300g. Mliečko ale po zarobení nepení, má sladkastú chuť,aj keď nie je sladené. Za mňa super a odporúčam ďalej 🥰

    (4 fotky)

    Mliečko na večeru pre Hanči a kakavko pre mamči🍼☕.

    Hanči veľmi šmakuje a prespí po ňom až do RÁNA🙏Keby viem, už dávno jej ho dám😂.

    #test_hipp3

    #test_hipp3
    Spinkanie..... Áno, každý vraví treba kojiť je to prirodzené, zdravé atď... Mne sa podarilo kojiť do 11mesiacov a cítim sa byť na seba hrdá... Niekedy to bolo dosť náročné, budiť sa za noc aj 5-6x,ale dali sme to. 🙏No teraz že mi prespi takmer celú noc bez budenia, je niečo úžasné, však ja ho v noci kontrolujem ci dýcha 🤷‍♀️🙊
    Neviem ci to ma za zásluhu zavedenie nového mliečka hipp2 a ci niečo iné no som nesmierne šťastná ze aspoň troska si pospim v noci aj ja 🙏🥴👌

    Keď sa fajne napapáme ráno, máme toooľkooo energie a baví nás spoznávať a učiť sa oveľa viac. Ranná fľaška mliečka musí byť....keď už zbadá že robím mliečko tak sa začne tešiť, kopkať v stoličke, ťapať packami....takže asi chutí 😆 A som rada že Hippko nám sadlo tak perfektne 😉......lebo priznám sa, neviem po ktorom inom by som siahla.....

    #test_hipp3

    jasomjana
    Správa bola zmenená    26. jún 2020    

    #test_hipp3
    ...a takto sa vždy Dáška teší na mliečko 🍼 Ako vidno, je z nej poriadna baculka, takže vďaka mliečku Hipp pekne prospieva, čo nám potvrdila aj pediatrička pri poslednej prevencii 🥰

    #test_hipp3

    Nie je jednoduche prejst s plne kojenym babatkom na dokrmovanie UM. Len casom uz toho mliecka mamina nema tolko🤷‍♀️ a brusko je stale hladne😀tiez ste to tak mali?
    Prve dni to islo velmi tazko,skusili sme mliecko Hipp pridavat do prikrmov ale po par dnoch sa dari. Mliecko Emke zacalo chutit a aj brusko je konecne viac zasytene. Samozrejme papa stale aj MM😊

    Biely zajac - Hlavný spánkový odborník, vedúci oddelenia: Sny a Paplóny.

    Panda- Asistent Hlavného spánkového odborníka, poverený zastupovaním v neprítomnosti Hl.spankoveho odborníka ( išiel sa prať ).

    Ružový hroch- Stredoeurópsky majster vodných športov, špecializácia: Špliechanie a Útek z vane.

    Vážený pán Slimák ( Tistelt úr Csörgö Csiga, HU)- Zahraničný odborník na rozvoj motoriky a autor vedeckej práce na tému: (Ne)dostupné miesta bytových priestorov.

    Sofi (11m)- Riaditeľ divízie a významný lokálny zamestnávateľ viacerých odborníkov v oblasti vývinu a starostlivosti o dieťa.

    Mliečko Hipp Combiotik 2 odporúčajú 4 zo 4 našich odborníkov 😉A prečo? Lebo spokojný riaditeľ, dobrý riaditeľ......😆......a náš riaditeľ je veľmi spokojný 🤗❤️

    #test_hipp3

    januska131
    Správa bola zmenená    23. jún 2020    

    Ocko z domu hlási, že Hanči prespala už tretiu noc celú😲.
    Ostáva pre mňa otázkou, či je to prechodom na Hipp 2 Combiotik 🍼, lebo ju viac zasýti alebo len ocka chce nechať vyspať, kým som v nemocnici.

    #test_hipp3

    los_andreos
    Správa bola zmenená    22. jún 2020    

    #test_hipp3
    Testovanie mliečka Hipp 2 sa blíži ku koncu, ale u nás nekončí...
    Prečo? Pre tento jeho natešený úsmev keď vidí svoju fľaštičku, spokojné bruško, preto že odost menej grcka (zvracal aj 30x denne veľké množstvo)...
    Je to voňavé chutné mliečko ako od maminky 🥰🥰🥰🥰🥰 a nie raz som musela zarobiť aj mojej 3r dcérke ktorá mliečko hipp (papala Hipp od 10 mes ale veľmi som ľutovala že sme ho nedali hneď pretože mohla byť spokojnejsia už skôr 🙂
    Porovnávala som aj vôňu s inou značkou a teda bol to riadny rozdiel, pri tomto mlieku som si skoro zarobila aj ja 😂😂😂

    #test_hipp3
    Otvárame ďalšiu krabicu/už pred poslednú ☹️
    Prichystám si ju a v tom mala že čosi potrebuje pomôcť 💪tak ja letím za ňou a jasne, ze malého to nenechalo v kľude že krabica tam ostala bez dozoru 🙈
    Myslím, že keby som prišla o pár minut neskôr tak on by sa k tomu mlieku prejedol aj cez krabicu 🤣 asi mu to fakt chuti 👍
    Je pravda, že sa mliečko aj rýchlo a jednoducho pripravuje to je to plus zas pre mňa a pre tatka, nemusí sa rozčuľovať pri roztlacani hrudiek💪

    #test_hipp3
    Pri tomto mliecku by som chcela pozdvihnut napr. aj to ze je setrny voci prirode🤔 Ekologický obal z kartónovej krabice mozeme lahsie recyklovať a triediť.
    Neviem,ako vy,ale my sa snazime triedit,co najviac🤷‍♀️tak co,triedite ci nie?
    Emka takto skontrolovala obal a povedala,ze to lahko zvladneme aj s nim a budeme setrnejsi aspon trosku k prirode😁

    #test_hipp3

    Druhý týždeň testovania za nami a mliečko Tomáškovi naozaj zachutilo 🥰 ako aj vidieť na foto, až má mliečne fúzy 😂🤭 mlieko sa naozaj ľahko pripravuje, nepení, je nasladlé a bez problémov ho prijal,aj keď sa ešte kojí 🥰 čiže za mňa super.. chcela som ho skúšať ešte pri prvom synovi, ale nejak to nevyšlo, čiže teraz pri druhom som moc vďačná 🤗

    #test_hipp3
    Ja už proste nemám slov na mojho jedáka.... 🙊Vypije 180ml mliečka hipp a potom ho načapem jak potajomky vyjedava rožky, ktoré som dala chladiť na zem 🤦‍♀️🙈😅
    Mliečko je top, žiadne bolesti bruška, žiadne vracanie proste nám to sadlo jak šerbel pod ritku 🥰 som šťastná, ze sme sa mohli zapojiť práve do testovanie tochto typu mliečka 🙏

    jasomjana
    Správa bola zmenená    21. jún 2020    

    #test_hipp3
    Takto spokojne vždy zaspí naša mini žena po mliečku Hipp 🥰
    V noci ešte stále papá od maminky, cez deň už z flaše a musím povedať, že tento prechod zvláda na 1☆