simulienka2207
    Správa bola zmenená    23. okt 2018    

    Poviem vam, baby, ze dnes doobeda som sa kvalitne vyplakala..
    Na zelanie draheho som sa na obed podujala urobit restovanu kuraciu pecen na cibulke. A plakala som prave z nej... Akoze domaca cibula, sice darovana, nie nasa, mala take grady, ze kym som ju ocistila, vyplakala som asi 2 litre 😂
    A to este bolo treba nakrajat...😵😀
    Mate nejaky tip, ako zmiernit tie silne "vypary"? 😂 Mame jej este asi 10ks, aj by som este niekedy pouzila, ale nie za taku dan 😁

    V ramci dnesneho #test_podravka som pouzila do vyssie spomenuteho receptu Ochucovadlo Natur, no mne sa zdala "vegeta" v tomto prilis jemna, nevyrazna..teda, vlastne neviem, co som cakala, kedze pecienka ma dost specificku chut... Kazdopadne, nic som tym nepokazila...
    Okrem ineho som pridala bobkovy list, cierne mlete korenie, cervenu mletu papriku, majoran, nakoniec kecup a sol. Ja davam aj sampinony v konzerve, raz som to niekde v recepte citala a odvtedy stale 😄
    Drahemu k pecienke vecer dorobim ryzu, ja jem stale len s pecivkom, dnes som mala cerstve chrumkave rozky..