slnecnica1990
21. jún 2022
95 

Testovanie produktov dm

Jedného krásneho dňa mi prišla správa, že som bola vybratá, ako jedna z tých šťastných, ktoré budú s detičkami testovať produkty dm. Ledva som sa vedela dočkať kuriéra. Balík obsahoval športovú fľašu na pitie, sprchový gél, pizza štangle tyčinky, kokosovo-banánové mlieko, kapsičku, ovocnú tyčinku, dudlík na ovocie, gél na ruky a feniklový nápoj.

Prvá vec, ktorá padla do očí môjmu synovi, bola fľaška, ktorú som mu v momente musela naplniť vodou a odvtedy žiadnu inú fľašu nechce. Za mňa super, keďže sa jednoducho otvára/zatvára, čiže to dokáže aj 1,5ročné dieťa. Nevýhodu však vidím v tom, že fľaša nieje priehľadná, keby bol aspoň na jednej strane priehľadný pásik, aby som videla, koľko vody v nej ešte má. Taktiež by bolo fajn, keby je fľaša netečúca, lebo hoci sa ľahko otvára/zatvára, všetci poznáme deti, pohodia to hocikde a či fľaša tečie alebo nie, ich to nezaujíma. 

Druhým skúšaným produktom bola ovocná tyčinka. Keďže sme boli po výdatnom obede a zaslúžil si aj niečo sladké, vybrala som práve túto tyčinku. Hmmm, úžasne voňala a syn pýtal ďalšiu, ktorú som nemala. No už máme, lebo som objednala a to on nie je na sladké, skôr slané....😉 No, ale k veci.

Tak som sa snažila vyjednávať, že nech si vyberie niečo iné z balíka. Pizza štangle boli ďalšie. Už pri otvorení balíka ma ovalila vôňa pizze. Keď syn pýtal už asi 5 tyčinku, ochutnala som aj ja a sú úžasné, chrumkavé, chutné, voňavé. Začala som čítať... že od 3rokov. UPS! Má len 1,5... No nevadí, chutiť mu to chutilo, nech si dá 🫣 

Hneď večer sme vyskúšali aj sprchový gél, ktorý úžasne vonia, je jemný a penivý. Skúsila som ho aj druhému synovi, bála som sa reakcie, keďže má len 5 mesiacov a prvorodený sa nám vyhádzal skoro zo všetkého. Nemal žiadnu reakciu, čiže odporúčam. Jediné, čo sa mi nepáči na náhradnom balení je, že to samotné vrecko je veľmi jemné a hrdlo na vrchu je krátke, čiže keď som ho používala, krútilo sa to hore-dole. Rozhodla som sa to preliať do riadneho balenia, no stalo sa to isté. Krútilo sa to a čo - to sa aj vylialo, čiže by som privítala troška pevnejší obal alebo dlhšie hrdlo na vrchu, aby sa to pri stlačení nevykrútilo z fľaše a nešlo to mimo. 

Na druhý deň sa dostal na rad antibakteriálny gel.  Síce sme dostali ružové, to na kočík nedám, no putoval na moju kabelku. Skúška bola v obchode a veru príjemné prekvapil, nelepil, voňal a ešte aj super balenie na kočík či kabelku!

Po príchode domov som dala synovi napiť kokosovo-banánový drink, no ten ho vôbec neočaril. Skúška číslo 2, feniklovy drink, ten mu chutil už viac. Chutil skôr po jablkách a hrozne ako feniklom, asi preto mu chutil. Samozrejme, mne zostal kokosovo-banánový a tak som uvažovala čo s ním. Urobila som z neho palacinky, ktoré mu chutili jedna radosť! Dala som mu na to broskyňový domáci džem a na vrch biely jogurt, spokojnosť na oboch stranách. Hej hej, mohla som to ozdobiť ovocím a pohrať sa s tým, no syn už pýtal a tak na rýchlo naservírované 🤷 Vôňa tých palaciniek bola neskutočná, asi preto sa nevedel dočkať.

Chcela som mu na to dať kapsičku, ktorá bola v balíku, no ochutnal 2x a odstrčil to. Asi to bolo tým, že to bolo dosť husté. On nemá rád kapsičky či výživy, preto ma ani neprekvapilo, že toto nechcel. Ja som to zjedla, chuť fajn ovocná, no to müsli tam robilo ozaj to, že to bolo dosť husté.

Posledným testovaným produktom bol dudlík na ovocie. Skúsila som ho dať malému s banánom vo vnútri. Ťažko sa mu to držalo, držala som mu to ja, aby z toho mal zážitok. Bolo by fajn vyrobiť viac druhov cumlíkov, s menšími/ väčšími dierkami, veľkosťou cumlíka ako aj samotného držiaka. Inak je to super vec, keď dieťa len začína papať alebo mu chcete dať ovocie, pri ktorom sa bojíte aby mu nezabehlo. 

S testovanými produktmi som spokojná, no najviac môjmu synovi ulahodili fľaškou a ovocnou tyčinkou.  Mne najviac sadol antibakteriálny gél. 

Dúfam, že takýchto testovaní bude viac, veľmi sme si to so synmi užili. 

#test_dm38 #recenzia #test_produktov_pre_deti_od_dm_drogerie_markt

Začni písať komentár...

Odošli