diovka moja, málo ti bolo cez sviatky??? 😀
MNAAAAAAAAAM MUSI BYT UZASTNA🙂KRADNEM
jako si to vytlacim hm?uzastne maskrtky su tu chcem to cez tlaciaren von a ulozit ide to?
@luna13 aký rýchly prístup ? to zas neviem ja , čo to je 😲 myslíš záložku ? no tak ten starecký syndrom mám potom asi aj ja 😀 nikdy som totiž nepiekla a neznášam komplikované recepty /hoci niektoré v albume sú ale min./😀 bohužiaľ teraz nepečiem , aby som nedráždila , ked som teraz na diete 🙂
@space1 ehm ja dietu co vidim to zbodnem ale nie ja to neviem drzat lebo vzdy to ma ten nespravny efekt jojo efekt ale ked bol REDUKTIL FUHA TAM SOM ZA TRI MESIACE SCHUDLA 16KG S CVICENIM A STRAVA NORMAL ale zakazali ho vraj skodil no mne nie a ani dalsim 40ludom co som ho kupovala len aj srdcari ho uzivali co bolo zle a bohuzial nic take uz nerobia
to vyzera fantasticky
mňááááááááááám....vyzerá úpne že mňááám...
Potrebujeme :
4 vajíčka
120 g cukru
30 g kakaa
90 g polohrubej múky
3 PL oleja
1 ČL prášku do pečiva
1 pohár zaváraných višní
2 PL Solamylu
2 vanilkové cukre
1/2 lyžičky škorice
500 ml šľahačky
čokoláda
Postup :
Višňový kompót si precedíme, šťavu odložíme a višne pokvapkáme rumom. Celé vajíčka vymiešame s cukrom do peny, pridáme kakao s múkou a práškom do pečiva a olej. Cesto vlejeme do papierom vystlanej 26 cm formy a pečieme pri 200 stupňoch cca 20 minút. Na kontrolu pichneme špajlu.
Šťavu z kompótu zmiešame s 2 PL Solamylu, škoricou a vanilkovými cukrami a uvaríme rôsol. Pridáme rumové višne.
Upečený korpus prekrojíme, a potrieme vychladnutými višňami a s jedným vanilkovým cukrom vyšľahanou šľahačkou. Prikryjeme, šľahačkou potrieme celú tortu a posypeme strúhanou čokoládou.
zdroj http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/08/visno...