sprituska
7. jan 2024
1437 

Najlepší rodinný Silvester

Osobne nemám rada tento nútený sviatok, kedy čakáte do polnoci pri trapnom programe v TV, aby ste si mohli štrngnúť a otočiť stranu v kalendári a začať ďalší rok. Preto som mala sen byť na Silvestra mimo domu, najlepšie niekde na horách. Bohužiaľ, každý rok som natrafila iba na hotely, ktoré ma nútili kúpiť si pobyt na min. 5 nocí v čase Vianoc, čo pri našom spôsobe trávenia sviatkov nepripadalo nikdy do úvahy. Ale konečne je tu rezort, kde si viete kúpiť pobyt aj na 2 noci.

Ja som vďaka @konik_testuje dokonca mala tento pobyt pre našu rodinu zdarma. 🙂Prišli sme v piatok, bohužiaľ, v ten deň sme toho už moc nestihli. :( Check-in je od 15:00, ak máte šťastie a ubytujete sa načas, stihnete wellness, ktorý je pre deti do 17:00 a máte ho na 90 min. v cene pobytu. Je inak úžasný - sauny, vírivka, menší bazén s tryskami, detský bazén s hračkami, každý si príde na svoje. Od 17:00 je už iba pre dospelých.

Prípadne viete ísť hneď lyžovať - skipas cez deň na 3 hodiny máte takisto v cene pobytu. Od 16:30 začína večerné lyžovanie, ktoré máte s 50% zľavou. Svah je tam fantastický na učenie sa lyžovať či snowboardovať. Využiť môžete aj lyžiarsku školu. Pred 2 rokmi sme synovi zaplatili jednu hodinu a odvtedy lyžuje tak, že sa nestíhame diviť. 🙂

My sme lyžovali na Silvestra - žiadne čakačky na vleky, všetko išlo krásne hladko. Naozaj odporúčam všetkým, čo sa chcú naučiť lyžovať. Milí vlekári vám pomôžu aj spomalia vlek, ak potrebujete. Ak vám nestačí tento svah, tak rezort ponúka aj skibus do Jasnej.

V rezorte sme stihli využiť aj dráhu na snowtubing. Za 5 eur si na hodinu zapožičiate nafukovací kruh a môžete jazdiť na vyhradených dráhach. Takisto pre menšie deti je tam spravený kopec na sánkovanie. Vonku nájdete aj obrovské ihrisko, zipline, klzisko a kolotoče, ktoré sú však za poplatok.

Čo sa týka interiéru, mali sme prenádherný apartmán view, s tým najkrajším výhľadom (škoda len, že nebolo viac snehu). Izby sú dokonalé. Raz tam určite vyskúšame aj apartmán s vlastnou vírivkou a saunou. 🙂

Reštaurácia je síce drahšia, ale za kvalitu sa platí a jedlo je tam naozaj vynikajúce.

Čo sa týka silvestrovského programu, tak sme sa zabavili - pre deti boli nachystaní animátori - maľovali ich na tvár, tvorili z balónov... ale syn radšej išiel s nami na koncert Lukáša Adamca. 🙂


Jediné mínus bola tombola (lístok stál 10 € a žrebovala sa až po pol 1 v noci, čo naše dieťa už naozaj nedalo 😒).A teda veľa ľudí čakalo, že bude nejaké občerstvenie počas večera, ale bolo až o 23:00 kapustnica a rezne so šalátom. Každopádne, večera v rámci polpenzie bola bezkonkurenčná.

Pre viac info si môžete pozrieť krátke reels na mojej stránke https://www.facebook.com/reel/1297353274286968

Ak by som to mala zhrnúť, tak napriek malým nedostatkom, ak hľadáte rezort ako stvorený pre deti v www.demanovarezort.sk ste na správnom mieste.

Či prídete v zime alebo v lete, nudiť sa tam určite nebudete🙂 #test_demanova_rezort6 #recenzia

  • nádherné izby
  • úžasná kuchyňa
  • lyžiarska škola
  • svah pre začiatočníkov
  • skvelý wellness
  • kopec aktivít pre deti
  • animátori
  • keď prší tak je tam nuda 🙂
  • keď je tam príliš veľa ľudí, tak nestíha ani recepcia ani obsluha v reštike ( ale myslím, že to je normálne všade)
  • platené kolotoče, ktoré sa tam podľa mňa nehodia k tomu rezortu
  • umelé klzisko z nie moc kĺzavého materiálu :(

Začni písať komentár...

Odošli