1 / 1

    Aj ja robievam na plecgu

    26. apr 2020

    Mňam vyzerá chutne😀

    26. apr 2020

    Môžem poprosiť recept?

    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    @kristyyyn pridám večer...

    26. apr 2020

    tiež poprosím recept

    26. apr 2020

    Vyzerá božsky 👌🤗😉

    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    @lenitta007 neverila som, ale chutí inak ako z cukrárne. Je jemný a nie je taký umelý ...

    26. apr 2020

    @stani.m super ďakujem 😊

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    🥕 neviem nájsť ten špendlík tak sa pripnem mrkvou😂😂

    26. apr 2020

    Vyzera uzasne...mňam...

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    @stani.m aj ja mam rcpt na veľký čiže na plech ale som sa k tomu ešte nedostala 🙈😂

    26. apr 2020
    26. apr 2020
    26. apr 2020

    @barus26 mrkva tam nejde 😂😂

    26. apr 2020

    @bambulienka25 potom som už našla 😂📌

    26. apr 2020

    Ja som pri mojich prvych veternikoch polamala vrecusko na vytlacanie tak bol len na plechu

    26. apr 2020

    Vyzerá úžasne...

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    Aj ja sa pripnem kvoli receptu👍

    26. apr 2020

    ✍🏼

    26. apr 2020

    Prosím si kúsok

    26. apr 2020

    Recept si aj ja poprosím.

    26. apr 2020

    @barus26 🤣😄🤣🤣🤣

    26. apr 2020

    Aj ja poprosím recept

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    🥕😝

    26. apr 2020

    Och! Mňam 🤤🤤🤤 tiež si prosím recept 🙂

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    Poprosím recep, mňam 🥮😊

    26. apr 2020

    Mnaaam.Moj manzel ma rad veternik.Dakujem za napad na narodeninovu tortu o 2tyzdne 👍😊

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    📝

    26. apr 2020

    @barus26 a kde si našla ten spendlik? Ja to hľadám a nikde.vzdy napíšem že pripnem sa 🤦‍♀️🙉🙈

    26. apr 2020

    úplne skoro pri konci 😂

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    @barus26 už mám ja som ani nevedela že tie obrázky dolu pokracuju ešte doprava😂📌

    26. apr 2020
    26. apr 2020

    🥕 😂

    26. apr 2020

    A mňa ešte zaujíma, ako sa krája, či sa neláme? Lebo na foto vyzerá rez pekný

    26. apr 2020
    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    Krája sa super, neláme sa ani nerozpadáva

    26. apr 2020

    Celý sa ráta za jeden kúsok? Super, to beriem!😋😄

    26. apr 2020

    @stani.m a nedáte nám recept? Viaceré tu naň čakáme 😁

    26. apr 2020

    mozem poprosit recept?

    26. apr 2020

    Recept nebude???

    26. apr 2020

    Recept 🙏 ?

    26. apr 2020

    📌 baby, ja by som ho tiez nevedela najst, ale vzdy do lupky napisem "pin" a najde mi viac takych pripinacikov / spiniek... 🙂 📍🖇📎 aspon ze este nejaky ten selsky rozum mam 🤣🤣🤣 a teda, tiez sa uz tesim na recept 😛🌝👍

    26. apr 2020

    Tiež sme mali minule mega veternik 👌😅

    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    Prepáčte dievčatá, až teraz som sa sem dostala.
    Veterník na plechu
    Cesto: 3 dl vody, 250g Hera, 250g hladká múka, štipka soli, 8 vajec
    POSTUP: Heru rozpustíme vo vriacej vode, vsypeme múku so štipkou soli a miešame kým nevznikne hustá hladká kaša. Varíme ňu 4-5 minút za stáleho miešania. Odstavíme a necháme 5 min. vychladnúť, potom do nej po jednom zašľaháme vajíčka. Vznikne jemná masa. Cesto rozdelíme na 2 časti, natrieme ho na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 200 stupňoch asi 30 minút a prvých 20 minút nesmieme otvoriť rúru inak cesto spľasne. Po upečení prvého, upečieme druhé a necháme ich vychladnúť. Opatrne s nimi, sú krehké.

    Plnka: 7 PL kryštálový cukor, 1liter mlieko, 3 zlaté klasy, 250g maslo, 2 šľahačky, 2 stužovače do šľahačky
    POSTUP: Kryštálový cukor rozpustíme na karamel, zalejeme 3/4 litra mlieka, necháme bez miešania rozpustiť, privedieme do varu. Do zvyšného mlieka rozmiešame zlaté klasy a zmes vlejeme do karamelového mlieka. Vznikne hustý puding. Necháme vychladnúť a občas premiešame. Potom do pudingu zašľaháme maslo a natrieme ho na jeden plát. Následne vyšľaháme šľahačky so stužovačmi, pekne to rozotrieme na pudingovú vrstvu a prikryjeme druhým plátom.

    Poleva: 50g kryštálový cukor, 5PL mlieka, 200g práškového cukru
    POSTUP: Kryštálový cukor upálime na karamel a zalejeme mliekom, necháme to rozpustiť a potom pomaly primiešame práškový cukor. Ešte teplú polevu nalejeme na vrchné cesto a dáme do chladničky.
    DOBRÚ CHUŤ

    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    Ja som ten môj robila z polovičnej dávky, v okrúhlom plechu a cesto som len rozotierala.

    26. apr 2020
    stani.m
    autor

    @aleshka_supermama ten je ale Megaobrovský, kľudne aj namiesto torty sa dá použiť 🎂

    26. apr 2020

    @stani.m bola to torta 😉

    27. apr 2020

    @stani.m prosím ťa to cesto má byť takto?

    28. apr 2020
    stani.m
    autor

    @lula1980 keď na to dáš tie 2 vrstvy a položia na to druhý plát tak to bude krajšie. Treba ho dať do chladničky ...

    29. apr 2020

    @stani.m podaril sa a he chutný akurát ta poleva sa mi veľmi nepodarilo a bolo toho málo a dosť hustá

    29. apr 2020

    @lula1980 ja by som zase polevu nedávala... Podľa mňa zbytočne, ja by som pokiaľ, keď tak čokoládou možno...

    6. máj 2020

    @stani.m To množstvo, čo je uvedené v recepte tak z toho si urobila polovicu, áno? Dobre rozumiem?

    6. máj 2020
    stani.m
    autor

    Z uvedeného receptu som robila len polovicu, ale na okrúhlom plechu s priemerom 24cm som cesto piekla. Bude také pokrčené, ale keď bude naplnený, tak sa to vyrovná. Alebo je cesto estetickejšie ako má aleshka_supermama

    6. máj 2020

    @aleshka_supermama mozem pekne poprosit recept s presnym mnozstvom na takuto tortu? 🥰

    19. feb 2021

    @darinkazv joooj milo rada ale túto som mala od Natacha Pacal.

    19. feb 2021

    @aleshka_supermama tá je nádherná,prosím vás plnka vám pevne držala?a šľahačka?dali ste do nej nejaké stužovače?pýtam sa preto lebo mám upiecť neterke a bojim sa aby sa podarila.mozete mi prosím poslať recept?ďakujem Vám veľmi pekne 🍀🍀🍀🍀🍀

    19. feb 2024

    @micicici225 ja som mala od natacha pacal. To je 3r späť teraz som pozerala už ani v ponuke nemá. Stala tuším do 35e co sa pomaly ani doma neoplatí piecť. Na Ba úplne super cena.

    19. feb 2024
    20. feb 2024