Veď kto si nepamätá Ramu už z detstva?. Keď som si našla správu že som bola vybratá na testovanie, potešilo ma to aj keď Rama sa u nás nájde bežne v chladničke.
Máte radi rastlinnú alebo naopak maslovú chuť?
Ramu používame či už na raňajky alebo večeru, na varenie, na pečenie ..., proste kedykoľvek a dnes som spravila pre môjho syna večeru, ktorej sa veľmi potešil. Keď uvidel tanierik pred sebou. Troška som sa vyhrala s chlebíkom a Ramou . Páči sa Vám ?
Je vhodná pre vegetariánov aj alergikov na lepok a mliečne zložky... To je u mňa veľké plus, kedže mám celiakiu, a teda rada si spravím toasty z bezlepkového chlebu, a samozrejme, nesmie chýbať Rama...
Obsahuje 75 % tuku, repkový olej, ktorý je zdrojom vitamínov A a D.
Je ľahko roztierateľná, má jemnú a lahodnú chuť.
Plusy:
- ľahko sa rozotiera
- lahodná jemná chuť
- využitie na varenie i pečenie
- vitamíny A a D
- a za mňa najväčšie plus, že je vhodná pre alergikov na lepok, mliečne zložky, vegetariánov
Mínusy som nenašla. 🙂
Ďakujem Koníku a Rame za možnosť testovania. Tejto značke ostávame verní.
Začni písať komentár...