sutaz
    16. jún 2014    Čítané 0x

    Súťažte so spoločnosťou Baby Direkt o novú autosedačku alebo úžasné plyšové hračky

    Milé mamičky, pripravili sme pre Vás súťaž o novú autosedačku RÖMER KING II LS, ktorá pre Vaše dieťa zaistí maximálnu bezpečnosť. Viac informácií o tomto produkte nájdete v  článku.

    Pre ďalších 4 šťastných výhercov máme pripravené plyšové hračky od nemeckej spoločnosti Fehn, ktorá už dlhé roky vyrába kvalitné a nápadité hračky z veľmi príjemných materiálov pre najmenších. Všetky výrobky sú navrhnuté tak, aby podporovali a rozvíjali detskú fantáziu a zároveň stimulovali všetky zrakové, sluchové a hmatové zmysly detí. Odpovedzte teda na jednoduché otázky a môžete vyhrať pre svojich milovaných závesný háčik na kočík v podobe Safari aktivity žirafy alebo Safari aktivity lopty.

     Súťažné otázky:

    1) Koľko rokov na trhu pôsobí spoločnosť Baby Direkt v Českej a Slovenskej republike?

    a) 18 rokov

    b) 22 rokov

    c) 30 rokov

     1) Pod akou vlastnou značkou vyrába spoločnosť Baby Direkt kvalitné výrobky pre deti?

    a) ZOPA DESIGN

    b) MAMA DESIGN

    c) BABY DIREKT DESIGN

    Nápovedu nájdete na webovej stránke www.babydirekt.eu

    sutaz
    7. apr 2014    Čítané 0x

    Súťaž o autosedačky zn. Cybex

    Milé maminky,

    zasúťažte si o skvelé ceny!

    Nákup novej autosedačky nie je zrovna jednoduchý. Čím by sa podľa vás mala vyznačovať bezpečná autosedačka?

    Napíšte nám a štyri z vás odmeníme skvelými autosedačkami značky Cybex:

    - Solution Gray Rabbit 2014
    - Solution X-FIX Blue Moon 2014
    - Solution X2-FIX Dune 2014
    - Solution Q-Fix Oyster 2014

    Jednotlivé výhry si môžete nájsť "www.babystar.cz".

    Pravidlá:

    1. Zapojiť sa môže každý tak, že od 7.4. do 13.4. 2014 vo svojom fotoblogu napíšete krátky príspevok s odpoveďou na otázku ”Čím by sa podľa vás mala vyznačovať bezpečná autosedačka?”

    2. Následne do fóra pod tému "Súťaž o autosedačky zn. Cybex" zkopírujte link na váš fotoblog. Tím sa zaradíte do súťaže.

    3. Zoznam výhercov bude zverejnené pod vyhlásením súťaže do 7 dní od ukončenia súťaže. O výhre budete tiež informované aj prostredníctvom internej pošty prevádzkovateľom stránky Modrykonik.sk.

    4. Výhry budú výhercom poslané do 14 dní od zverejnenia výhercov na adresu, ktorú si vyžiada prevádzkovateľ stránky Modrykonik.sk.

    5. Organizátorom súťaže je KENYO, spol. s r.o.

    6. Súťaže sa môže zúčastniť fyzická osoba staršia ako 18 rokov s adresou pre doručenie na území Slovenskej republiky.

    7. Konečné rozhodnutie o sporných otázkach je vždy na organizátorovi. Účastník nie je oprávnený namiesto výhier požadovať finančné plnenie.

    sutaz
    31. mar 2014    Čítané 0x

    Súťaž s Infacolom

    Milé mamičky,
    pokoj je dôležitý nielen pre bábätká. Rovnako dôležitý je aj pre rodičov, aby si mohli odpočinúť, pretože unavený rodič je cez deň netrpezlivejší, podráždenejší a môže mať zlú náladu.

    Infacol slúži na zmiernenie kŕčov dojčiat spôsobených zvýšenou plynatosťou a pre-hĺtaním vzduchu. Prináša rýchlu úľavu od bolesti bruška a pri nafúknutí.

    Viete ale, čo sa skrýva za skratkou slova Infacol? Napíšte nám a desať z vás od-meníme. Odpoveď a ďalšie informácie o tomto registrovanom lieku nájdete na našej stránke.

    Výherné ceny sú:
    5x Sudocream 10 g
    2x Sudocream 250 g
    2x Sudocream 125
    1x Ceumed Baby Lipo cream 100g

    Pravidlá súťaže:
    1. Zapojiť sa môže každý tak, že od 31.3. do 6.4. 2014 správne odpovie na súťažnú otázku v komentári pod vyhlásením súťaže.
    2. Zoznam výhercov (prihlasovacie meno) bude zverejnený pod vyhlásením súťaže do 7 dní od ukončenia súťaže. Budete tiež informovaní o výhre prostredníctvom in-ternej pošty prevádzkovateľa stránky Modrykonik.sk.
    3. Výhry budú výhercom poslané do 14 dní od zverejnenia výhercov na adresu, ktorú si vyžiada prevádzkovateľ stránky Modrykonik.sk.

    sutaz
    25. mar 2014    Čítané 0x

    Súťaž o odsávačky nosových hlienov zn. Noštek

    Každý z nás pozná frázy “spať ako dieťa” alebo “spať ako bábätko.” Niet pochýb, že mnohí z vás by s týmto asi nesúhlasili. Napíšte nám, ako spáva vaše dieťatko a budete zaradení do súťaže o 5 cien od spoločnosti Ceumed. 

    Výherné ceny sú:

    2x Noštek odsávačka nosných hlienov SADA + Sudocrem 125 g

    2x Noštek odsávačka nosných hlienov z plastu + Sudocrem 60 g

    1x Noštek odsávačka nosných hlienov z plastu 

    Pokiaľ vaše dieťa trápi v noci upchaný, zahlienený noštek, určite oceníte tohto praktického pomocníka na odsávanie nosových hlienov. Odsávačka nosových hlienov zn. Noštek je správna voľba pre vaše dieťatko. Prečo?

    - pretože táto odsávačka je založená na najúčinnejšej odsávacej technológii.
    - pretože jej konštrukcia je ideálna na odsávanie nosových hlienov dojčiat.
    - pretože účinne a rýchlo odstráni sekrét z nosovej dutiny.
    - pretože túto odsávačku môžu používať nielen dojčatá, ale aj dospelí. 

    Aké sú podmienky súťaže? 

    1. Zapojiť sa môže každý tak, ak vo svojom fotoblogu vytvoríte album pod názvom “Súťažím o odsávačky nosných hlienov zn. „Noštek” 

    2. Do albumu vložte fotografiu výrobku, ktorú môžete nájsť v albume loginu “sutaz”, vo fotoblogu, alebo priamo cez tento link: http://www.modrykonik.sk/blog/sutaz/album/sutaz-o-odsavacky-nosnych-hlienov-zn-no-j7dgu0/

    3. Pod fotografiu odpovedzte na otázku “Ako spáva vaše dieťatko?” 

    4. Následne do fóra pod tému “Súťažíme o odsávačky nosných hlienov zn. „Noštek” skopírujte link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže. 

    5. Zapojiť sa do súťaže môžete kedykoľvek od 25.3. do 30.3. 2014. 

    6. Vyhodnotenie výhercov sa uskutoční do 7 dní od ukončenia súťaže. Zoznam výhercov (prihlasovacie meno) bude zverejnený pod vyhlásením súťaže. 

    7. Výhercovia budú o výhre informovaní prostredníctvom internej pošty prevádzkovateľom stránky Modrykonik.sk a to do 5 dní od vyhodnotenia súťaže. Výhry budú výhercom zaslané na adresu, ktorú si vyžiada prevádzkovateľ. 

    8. Výhry budú výhercom zaslané do 14 dní od zverejnenia výhercov. 

    Viac informácií o produkte sa dozviete tu.

    sutaz
    17. feb 2014    Čítané 0x

    Ďalšie podmienky súťaže

    Pravidlá sa vzťahujú k súťaži organizovaným spoločnosťou Asmira s.r.o., Martinská 56, 821 05 Bratislava, Slovenská republika, IČO: 35 936 851, IČ DPH: SK2022011046, zapísanú v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 36149/B (ďalej len "Asmira"), na internetovej stránke modrykonik.sk (ďalej len „stránka“).


    Podmienky súťaže

    1. Súťaže sa môže zúčastniť akákoľvek fyzická osoba staršia ako 18 rokov, majúca najviac jeden účet na stránke s adresou pre doručenie na území Slovenskej republiky. Vstupom do súťaže sa všetci bezvýhradne zaväzujú dodržiavať jej pravidlá. V opačnom prípade budú zo súťaže vylúčení.

    2. Organizátor nie je zodpovedný za technické problémy pri prenose dát elektronickými prostriedkami. Takisto nie je prevádzkovateľ zodpovedný za prípadné problémy s doručovacou službou.

    3. Vyhlasovateľ súťaže si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek obmedziť, odložiť, zmeniť alebo zrušiť.

    4. Na výhru nie je právny nárok.

    5. Konečné rozhodnutie o sporných otázkach je vždy na organizátorovi. Účastník nie je oprávnený namiesto výhier požadovať finančné plnenie.

    6. Zapojením sa do súťaže vyjadrujú účastníci svoj súhlas riadiť sa vyššie uvedenými ustanoveniami.

    sutaz
    11. okt 2013    Čítané 0x

    Súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko

    Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.sk,

    Pripravili sme pre Vás súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko. Spoločnosť Omega - Pharma odmení hneď troch výhercov, ktorí sa do súťaže zapoja.

    Hrá sa o skvelé ceny, ktoré určite odľahčia vaše mesačné náklady:

    • 1. cena - ročná zásoba krému v hodnote 200,- Euro
    • 2. cena - polročné zásoba krému v hodnote 100,- Euro
    • 3. cena - štvrťročné zásoba krému v hodnote 50,- Euro

    Pravidlá súťaže:

    Do súťaže sa môžete zapojiť kedykoľvek počas nasledujúceho týždňa, teda od 14.10. do 20.10. 2013.. Ako?

    1. Vymyslite zaujímavú, vtipnú alebo peknú fotografiu, na ktorej sa objaví Vaše bábätko a krém Babypanthen. Kreatívnym nápadom sa medze nekladú 🙂.

    2. Vo svojom fotoblogu si vytvorte album s názvom "Súťažím s krémom BabyPanthen". Potom doň vložte Vami urobenú fotografiu a kópiu účtu o zakúpení krému.

    3. Napíšte nasledovnú krátku správu o súťaži do svojho fotoblogu: "Ahoj, na stránke Modrykonik.sk práve prebieha súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthen pre Vaše bábätko. Zapoj sa aj ty."

    4. Následne do fóra pod tému Súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.

    5. Dňa 21.10. do polnoci zástupcovia spoločnosti Omega Pharma vyberú troch výhercov.

    Nasledujúci deň, teda 22.10., budú vybraní výhercovia uverejnení na tejto stránke a tiež dostanú upozornenia e-mailom o tom, že vyhrali. Hodnotí sa najlepší nápad, kreatívne spracovanie a celkový dojem z fotografie.

    Omega Pharma a.s.