sutaz
11. okt 2013

Súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko

Milé maminky, tatínci a všichni příznivci stránek modrykonik.sk,

Pripravili sme pre Vás súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko. Spoločnosť Omega - Pharma odmení hneď troch výhercov, ktorí sa do súťaže zapoja.

Hrá sa o skvelé ceny, ktoré určite odľahčia vaše mesačné náklady:

  • 1. cena - ročná zásoba krému v hodnote 200,- Euro
  • 2. cena - polročné zásoba krému v hodnote 100,- Euro
  • 3. cena - štvrťročné zásoba krému v hodnote 50,- Euro

Pravidlá súťaže:

Do súťaže sa môžete zapojiť kedykoľvek počas nasledujúceho týždňa, teda od 14.10. do 20.10. 2013.. Ako?

1. Vymyslite zaujímavú, vtipnú alebo peknú fotografiu, na ktorej sa objaví Vaše bábätko a krém Babypanthen. Kreatívnym nápadom sa medze nekladú 🙂.

2. Vo svojom fotoblogu si vytvorte album s názvom "Súťažím s krémom BabyPanthen". Potom doň vložte Vami urobenú fotografiu a kópiu účtu o zakúpení krému.

3. Napíšte nasledovnú krátku správu o súťaži do svojho fotoblogu: "Ahoj, na stránke Modrykonik.sk práve prebieha súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthen pre Vaše bábätko. Zapoj sa aj ty."

4. Následne do fóra pod tému Súťaž o zásobu ochranného krému BabyPanthenu pre Vaše bábätko uložte váš link na váš fotoblog. Tým sa zaradíte do súťaže.

5. Dňa 21.10. do polnoci zástupcovia spoločnosti Omega Pharma vyberú troch výhercov.

Nasledujúci deň, teda 22.10., budú vybraní výhercovia uverejnení na tejto stránke a tiež dostanú upozornenia e-mailom o tom, že vyhrali. Hodnotí sa najlepší nápad, kreatívne spracovanie a celkový dojem z fotografie.

Omega Pharma a.s.

skvelá súťaž, len škoda toho pokladničného bloku... my napríklad míňame zásoby, ktoré sme si nedávno pre Tomáška urobili na nejaký ten mesiac dopredu a blok je už dávno v koši - keďže nesúťažime bločkovej lotérii 😀 a nový kvôli bločku zbytočne nebudeme kupovať :(

14. okt 2013

no ani my nemame blocek, kedze ja take neuskladnujem doma 😀 .. takze sme dosutazili

15. okt 2013

ani ja nemám bloček :( bločky vyhadzujem hneď ako výjdem z obchodu (v tomto prípade z lekárne) a masť mám skoro plnú. Nepoutekám kvôli súťaži kupovať ďalšiu ☹ Mali by sa zmeniť pravidlá ☹

16. okt 2013

nechápem na čo ten bloček????? ved je jasné že som ho v lekárni neukradla nie?

16. okt 2013

hej s tym blockom je to strasne divne...ale to preto aby ste urobili nakup, a nie sa napr. vsetci clenovia rodiny odfotili s tym istym kremom...ja mam zas iny problem, moje dieta je este v brusku..:D

16. okt 2013
sutaz
autor

@lulla2 Hezky den, mate pravdu, klient si pral oslovit a predat vyhru tem maminkam, ktere krem opravdu pouzivaji, kupuji, pripadne je soutez motivuje k vyzkouseni kremu. Pokud si prejete do souteze zapojit, miminko v brisku urcite neni problem 🙂 i to se da prece vyfotit 🙂 Zdravi Modry konik

17. okt 2013

@sutaz dobry den kde konretne mam dat link na fotoalbum? tuto do tejto diskusie?

18. okt 2013

@sutaz uz som na to prisla ;)

18. okt 2013

taktiez neskladnujem kazdy blok no nevadi🙂

18. okt 2013

Začni písať komentár...

Odošli