sysycek
5. aug 2019
305 

Pohladenie prírodou od two Cosmetics

Two  cosmetics je 100 % prírodná kozmetika slovenskej značky, ktorá je vhodná aj pre vegánov a vegetariánov.

Image title

V ponuke nájdete balzamy na pery, tuhé mydlá, šumivky do kúpeľa, tuhé šampóny, kondicionéry, telové maslá a iné.

Taktiež sa značka venuje aj ekológií a zero waste, preto v portfóliu tejto značky nájdete veľmi obľúbené znovupoužiteľné odličovacie tampóny, mydlové orechy, či upcyklované mydelničky.

Viac informácii o produktoch sa dozviete aj na ich stránke  - twocosmetics.sk

O tejto kozmetike som donedávna vôbec nepočula, ale akonáhle som zbadala možnosť testovať balík prírodnej kozmetiky od tejto značky, neodolala som, a zapojila som sa vďaka #konik_testuje do testovania.

Veľmi ma potešilo, že práve Modrý koník ma vybral na testovanie. Ďakujem.

Po doručení balíku kuriérom, som bola milo prekvapená super balením, keďže sa v balíku nachádzali aj sklenené fľašky. (všetko bolo perfektne zabalené). Musím sa ale priznať, čo ma najviac očarilo, bola tá prenikavá citrusová vôňa, ktorá sa po otvorení balíku krásne rozptýlila do okolia.

V testovacom balíku ma čakali tieto produkty, ktoré vám chcem bližšie predstaviť.

MINIME – Krém na strie a bradavky

Na tento krém som sa asi najviac tešila 😊, keďže som v 37 týždni tehotenstva a čakáme druhé bábätko, moje bruško už nevyzerá tak úžasne ako pred tehotenstvom. 

Zloženie: mandľový olej, harmančeková voda, emulgačný olivový vosk, bambucké maslo, rastlinný glycerín, Aqua&Dehydroacetic Acid&Benzyl Alcohol (konzervant – schválený Ekocert-om), vitamín E.

Krém je tuhšej konzistencie a maslového tvaru bez vône. Jeho nanášanie je bez problémov, zanecháva jemný film na pokožke, ktorý sa postupne vsakuje do tela. Používam ho pravidelne 2x do dňa (ráno a večer) a musím povedať, že moja pokožka na brušku je jemnejšia a elastickejšia (aj keď strie mám stále).

Image title

MINIME - výživný krém pre deti

Zloženie: harmančeková voda, mandľový olej, kvet nechtíka lekárskeho, emulgačný olivový vosk, Aqua&Dehydroacetic Acid&Benzyl Alcohol (konzervant – schválený Ekocert-om).

Tento detský krém nám moc nevoňal, ale aj napriek tomu som syna po okúpaní pravidelne natrierala. Jeho pokožka bola jemnejšia a hydratovaná. Uvidíme, ako sa bude jeho telo časom správať, najmä v zimnom období, pretože teraz v lete sa často potí.

Image title

MINIME krém na zapareniny

Zloženie: harmančeková voda, mandľový olej, kvet nechtíka lekárskeho, oxid zinočnatý, emulgačný olivový vosk, Aqua&Dehydroacetic Acid&Benzyl Alcohol (konzervant – schválený Ekocert-om).

Tento krém sme momentálne nevyužili, keďže môj syn už nepoužíva plienky, ale teším sa, že o necelý mesiac ho môžem využiť.

Image title

PURE mydlo a LEMONADE tuhý šampón

Mydlo PURE

Zloženie: voda, hydroxid sodný, kokosový olej, bambucké maslo, olivový olej, kvet nechtíka lekárskeho.

Toto mydlo vonia typicky po kvete nechtíka lekárskeho, je vhodný aj pre deti, tých čo trpia ekzémom, kožnými vredmi, lupienkou alebo akné.

Keďže  ani jeden z nás v domácnosti nemá problémy s pokožkou, mydlo sme využívali menej. Ale odporúčam ho aj tým, ktorí trpia tvrdou vodou – hydratuje a vyživuje pokožku.

Image title

LEMONADE tuhý šampón

Zloženie: tenzid z kokosového oleja, voda, olivový olej, extrakt z morskej riasy, mix citrusových esenciálnych olejov, zelená morská riasa, moringa olejodárna, sľuda – prírodné farbivo, íl, Linalool*, Limonene* ( prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych olejoch).

Tento druh šampónu som sa bála používať, a preto som si ho nikdy nekúpila, ale priznám sa, že ma veľmi potešil.

Po nanesení na vlasy sa hneď dobre napenil, vlasy som si nemusela dlho umývať, opláchla som a po vysušení som ich mala bez lupín, ktoré ma predtým trápili. Vlasy pekne citrusovo voňajú, po jeho používaní pozorujem, že ich mám trochu suchšie. Určite odporúčam vyskúšať, u nás používa celá rodina (dokonca aj manžel).

Image title

Nočné regeneračné sérum a pleťový hydrolát

Túto kombináciu som používala hlavne večer, keďže moja pleť bola po celom dni unavená. Na umytú tvár som si nastriekala pleťový hydrolát z nevädze, stačilo 1x z väčšej diaľky, počkala, kým sa prirodzene vstrebe do pokožky tváre a následne som aplikovala 

regeneračné sérum. Po vsiaknutí ostala pokožky jemná, hebká a hlavne hydratovaná. Aj keď sa musím priznať, že ráno som sa zobudila s mastnejšou pokožkou, ale to môže byť aj tehotenskými hormónmi. 😀 

Image title

Tak a toto bolo moje 2týždňové testovanie prírodnej kozmetiky od #test_twocosmetics 🙂

Ešte raz ďakujem za možnosť otestovať tento prírodný balík.

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli