taminka911
19. feb 2021
119 

Dva týždne s babylove

Testovanie babylove produktov nám ubehlo naozaj veľmi rýchlo. Akoby to bolo včera, čo som si radosťou poskočila v obývačke po prečítaní správy, že sme práve my boli vybraní na testovanie. Pár dní na to sa Timejka vrhla, ako malý hladný sup, na veľkú krabicu, ktorú priniesol kuriér. Len tak tak som stihla odfotiť všetky testované produkty na jednej kôpke 🙂

Značka babylove je našej rodinke už dlhší čas známa a získala si ma hlavne kvôli kvalite za dostupnú cenu. Veľmi kladne však hodnotím aj nový atraktívny dizajn obalov a hlavne dôraz na kvalitu zloženia výrobkov.  Kto bol vlastne u nás hlavným aktérom testovania? V prvom rade trojročná Timejka, ktorá potrebuje všetko vyskúšať a hlavne ochutnať 🤭 Najmenším členom testovania bol skoro štvormesačný Riško. Toho najviac zaujala krabička s vlhčenými utierkami. 

Pri pohľade na teplomer ma striasla zima a rozhodla som sa najskôr otestovať ovocný čaj. Timejka väčšinou pije vodu alebo jej riedim odšťavené ovocie a tak nezdieľala rovnakú radosť z čaju ako ja. No s pridaním trošky medu si to rozmyslela a tento čajík sa stal v termohrnčeku naším parťákom na sánkovačkách. 

Sneh sme sa snažili užiť čo najviac, predsa len už nie je takou samozrejmosťou, ako keď som bola malá ja a hlavne v nížinách. Detské líčka však treba chrániť pred vetrom aj chladom. Už dlho som verná babylove krému do nepriaznivého počasia. U nás sa našiel ešte aj ten so starším obalom. Vytvára ochranný film a má príjemnú jemnú vôňu. Poznáte to, keď prídete dnu z chladu a soplík máte až po kolená, že? 😄 Nás na chodbe čakali babylove papierové vreckovky v krásnej vesmírnej krabičke. Jemné a hebké ako pierko k zamrznutým nosíkom.

Na prechádzkach a výletoch nám pravidelne vyhladne. Zámerne píšem nám, nie je to materinský plurál 🙂 Preto nemôžeme z domu odísť bez toho, aby som nezbalila aspoň niečo malé na zahryznutie. Keď mám viac času tak nakrájam jabĺčko, ak máme napečené, tak si zoberieme koláčik a keď nestíham, tak nás opäť raz zachránia ovocné kapsičky, ovocné tyčinky a keksíky 🙂 Na rýchle dobitie energie a zahnanie hladu sú naozaj super.

Na jahodové čipsy som počula aj čítala samé chvály, ale akosi som ich nikdy v dm-ke nekúpila. Buď som zabudla alebo som bola nerozhodná kvôli vekovému odporúčaniu na obale. Avšak vďaka testovaniu sa dostali konečne aj k nám. A viete čo bolo najviac super? Že Timejke nechutili a celé ostali mne! Sú geniálne! Tu na koníku som videla ozdobenú tortu práve s týmito 🍓🍓🍓. Chcela som sa inšpirovať a skrášliť víkendový cheesecake. Žiaľ, všetky som zjedla a tak sú jahodové čipsy len na nákupnom zozname na chladničke 😄

Pravidelne každý mesiac k nám kuriér vozí zásielku z dm e-shopu. Vždy objednávam najmä zásoby plienok a vlhčených utierok. Najradšej mám tie s obsahom 99% vody, pretože sú vonku našou záchranou na špinavé rúčky. Doma sa snažím Riška pri každom prebaľovaní umyť v umývadle, no keď ti lezie polievka von z hrnca, tak vďakabohu za vlhčené utierky 🙏 Tak sme v aktuálnom testovaní vyskúšali babylove vlhčené utierky sensitive. Na dotyk veľmi príjemné a na moje prekvapenie bez prehnaného parfumovania. Pri oboch deťoch som používala klasickú rybiu mastičku. Ak mám napísať pravdu, tak som si myslela, že púder je už prežitok, ale samozrejme, že sme ho vyskúšali. Pozitívne hodnotím absorbovanie vlhkosti hlavne v noci, keď prebaľujem oveľa menej ako cez deň. A Riško sa tak zobudil s úplne suchou a jemnou pokožkou 🙂 Trošku mi vadí aplikácia púdru, hlavne poprašok všade naokolo, no možno to chce len cvik. 

Večerný rituál v podobe kúpania nemôžeme v žiadnom prípade vynechať, čiže priestoru na testovanie babylove sprchového gélu a tuhého mydla bolo požehnane. Moje požiadavky na jemnosť spĺňali a tiež Timejkine nároky na veľkú penu. 

Oficiálne naše testovanie babylove produktov skončilo, avšak my budeme pokračovať aj ďalej. Počkám, kým Riško vyrastie a kvalitu prvých príkrmov obohatím o omega 3- mastné kyseliny v podobe babylove repkového oleja. Taktiež na drobca počkajú babylove cumlíky, ktoré sú vhodné od 18 mesiacov. Na tie sa naozaj teším. Keďže svietia, tak nočné hľadanie bude hračka. 

Veľmi pekne ďakujeme za možnosť zúčastniť sa na testovaní a za spríjemnenie dvoch týždňov. 

Tamara, Timejka a Riško 

#recenzia #test_dm29 #skusenosti_dm_babylove

Začni písať komentár...

Odošli